Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
+36
folder
blesava008
s...
ноунејм
Jordison
Џајко
мирАл
Tweety
П.
Наташа
Gallowsraven
*UnIqUe*
Лејди ин ред
sokol
noviot
pankerishte
slatkish
Angelic
KaTeRiNcE
lela
Bleak
Ivana
Ane
malina
TONI
комшивка
Lastojca
корун
TL
The Breaking Dawn
RoTkViCa
REGINA
METALBOY
Рокси
kojgode
Болиглава
40 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 5 of 6
Страна 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Rainbow* напиша:ама во право си
зато ќе се бориме.........знајш
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
пфффффффффффффффффblesava008 напиша:Рокси напиша:s... напиша:МОЛИМММММ!!!! ... ТИ СЕ СЛУШАШ?!?!ЛЕЛЕ не ми се вервит епа од вакви ко вас пропагет убај врски ке го видите пијан или како и да е и му се пикате и заебвите се..знам мене ми се деси то.. коментаров ти е за на психијатар... ТЕПАЊЕ ДОСАДА ххххххххххххххххslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
Малце офтопик сеа ќе сум, ама морам да речам нешо.
Убајте врски не пропаѓет заради такви типки, всушност, ако пропаднале поради то и не биле убај врски туку срање-врски.
по3драв
попаѓет и то на големо!!
Едит:
s... знјаш шо е најтрагично???? то шо и ти да си со дечко ти тие пак му одат и пред тебе му се фрлет ко некој запечени!!!
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
RoTkViCa напиша:јаас мислам дека Рокси не е во право...пошо машко ко машко, во никој случај не мојт да одбиет женско, после ќе имат кошмари цел живот, ако е некој паметен ќе се тргнит настрана или ќе заминит...ама да и речит не НИКОГАШ . Да ми го слушате зборов, пошо то е то. А и колку и да си ја сакат женската, имат и толку покварени женски личности , шо без да сакат тој го заведвит и толку им требит на машкиве, само за половина да фатат женско (а не пак на др место) и им се креват притисокиот...то е...лесно запаллива материја...и после шо да прајме ние шо тие не знает да се контреолирет???
абе чоече не ми кажви такви приказни пошо иам видено машки кај шо ги одјебвет таквите пачаври пошо имет женски.
Еден другар летото фатен е со моја другарка дрн дрн, типов вечерта беше излезен со другари, таму имаше едни убај момичиња ама к*рви опрани, едната цеееело време му се упикаваше, на типов му ск*рчи и и’ рече нешо во стилот: еј дај тргни се женска иам.
Не се машкиве ко шо велиш - само некоја да му се понудит и демек ај одма со неа без да го болит к*р 2 посто ни за женска ни за ништо.
Значи, ова за другаров беше само пример, ги имат многу такви, знам. Мојт тие ќе се запалет на некоја таква ама ги имат многу шо размислувет со глата, а не со к*рот.
(м’шки потврдете бее!)
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Рокси напиша:RoTkViCa напиша:јаас мислам дека Рокси не е во право...пошо машко ко машко, во никој случај не мојт да одбиет женско, после ќе имат кошмари цел живот, ако е некој паметен ќе се тргнит настрана или ќе заминит...ама да и речит не НИКОГАШ . Да ми го слушате зборов, пошо то е то. А и колку и да си ја сакат женската, имат и толку покварени женски личности , шо без да сакат тој го заведвит и толку им требит на машкиве, само за половина да фатат женско (а не пак на др место) и им се креват притисокиот...то е...лесно запаллива материја...и после шо да прајме ние шо тие не знает да се контреолирет???
абе чоече не ми кажви такви приказни пошо иам видено машки кај шо ги одјебвет таквите пачаври пошо имет женски.
Еден другар летото фатен е со моја другарка дрн дрн, типов вечерта беше излезен со другари, таму имаше едни убај момичиња ама к*рви опрани, едната цеееело време му се упикаваше, на типов му ск*рчи и и’ рече нешо во стилот: еј дај тргни се женска иам.
Не се машкиве ко шо велиш - само некоја да му се понудит и демек ај одма со неа без да го болит к*р 2 посто ни за женска ни за ништо.
Значи, ова за другаров беше само пример, ги имат многу такви, знам. Мојт тие ќе се запалет на некоја таква ама ги имат многу шо размислувет со глата, а не со к*рот.
(м’шки потврдете бее!)
И јас те поддржавам Рокси ептен си во право.... Имат и паметни машки не се сите клошари шо изневервет женска ради една полојна или цицка или гола нога и шо знам јас....Односно имат и неповршни машки на кој им значит женската појќе од горенаведените работи.
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
погрешно сте ја сфатиле.
Знаете како, колку и да е клошар ТОЈ, да немат карактер, да е непредвидлив и само да сакат да си поминит убо таа вечер.. а од друга страна ТАА да е девојка која е вљубена во него го сакат онаков каков шо е, но од друга страна се плашит да не е повредена.. сепак еден негов допир би ја освоил, некои нежни зборови би биле доволни за да таа заборајт во кој свет се наоѓат. Тогаш тој момент е кога ТАА попуштат.
Различни луѓе, различни животни приказни и искуства.
и ај да не ојме оффтопик.
Знаете како, колку и да е клошар ТОЈ, да немат карактер, да е непредвидлив и само да сакат да си поминит убо таа вечер.. а од друга страна ТАА да е девојка која е вљубена во него го сакат онаков каков шо е, но од друга страна се плашит да не е повредена.. сепак еден негов допир би ја освоил, некои нежни зборови би биле доволни за да таа заборајт во кој свет се наоѓат. Тогаш тој момент е кога ТАА попуштат.
Различни луѓе, различни животни приказни и искуства.
и ај да не ојме оффтопик.
Angelic- ex Rainbow*
Дали по целава дискусија на темава сеуште се прави разлика помеѓу курва и девојка што се мува со некој што има женска???!!!
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Angelic- ex Rainbow*
Не не... ЈАС прам разлика!
Болиглава- Администратор
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Болиглава- Администратор
грешка сте. Јас прам разлика.
Angelic- ex Rainbow*
budali ste be?ja pra razlika
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
не не не јас сум најгрдиот!!!
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
Ја мислите овде со вас че се расправа
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
ја че кажа кој е кој
Angelic- ex Rainbow*
на курвине барем ги плаќет?lela напиша:Дали по целава дискусија на темава сеуште се прави разлика помеѓу курва и девојка што се мува со некој што има женска???!!!
освен та разлика не глеам друга
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Ако курва е некоја шо се муват со некој шо имат девојка тоаш јас сум комбајн.
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
REGINA напиша:на курвине барем ги плаќет?lela напиша:Дали по целава дискусија на темава сеуште се прави разлика помеѓу курва и девојка што се мува со некој што има женска???!!!
освен та разлика не глеам друга
хахахахахах се сложвам, И ЈАС НЕ ГЛЕДАМ ДРУГА РАЗЛИКА
грев
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
a ti ako si tolku pametna nemat da dozvolish da se skaras so partnerot i pokraj toa sto gledash deka toj ja odbiva!!! nemat pricina za skarvenje ako toj ja odbivat taa kolku i da mu se pustat ....znacit ti so nego se karash za gluposts... напиша:ој тебе цело време нек му се пикат него тој да ја тргат та упорна да е и ке те прасам после...и плус знает тие кога да искористет џокер за то паметни се...
slatkish- Адаптер4е
Број на мислења : 22
^
не беше на мое место..зш болит то нешто да го гледас по цел ден..нетребит да дозволиш то точно ама да го гледаш то цело време ке ти пукнит филмот..барем мене така ми се седи..
не беше на мое место..зш болит то нешто да го гледас по цел ден..нетребит да дозволиш то точно ама да го гледаш то цело време ке ти пукнит филмот..барем мене така ми се седи..
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
јас се иам мувано со тип женска шо имат. и ич не ми беше ни тогаш гајле, а ни сеа неам грижа на совест пошо ако немат тој, не глеам причина зш јас да иам. иначе то беше пред 2 год. а тој и ден денес е со таја типката и таја не знајт нишо.
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
Angelic- ex Rainbow*
Страна 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 5 of 6