Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
+36
folder
blesava008
s...
ноунејм
Jordison
Џајко
мирАл
Tweety
П.
Наташа
Gallowsraven
*UnIqUe*
Лејди ин ред
sokol
noviot
pankerishte
slatkish
Angelic
KaTeRiNcE
lela
Bleak
Ivana
Ane
malina
TONI
комшивка
Lastojca
корун
TL
The Breaking Dawn
RoTkViCa
REGINA
METALBOY
Рокси
kojgode
Болиглава
40 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 3 of 6
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
...и мојш да се смејш на мојов коментар колку сакаш,ама знај дека и тебе ова ти се дешават зш на денешно време е секојдневие иии лујгево пораснале не игрет поке компјутерски игри имет попаметна работа,па сеа размисли малце .... и после смеј се :D:D:D!!!!!
21век е МУВАЈТЕ СЕ да не ви е досадно !!!
заеби врска заеби компјутер заеби се друго бе... 21 век е
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Сама си се етикетираш ко лесно пиче и ороспивче. Без навреда, само ти кажвам каков впечаток оставаш.slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
...и мојш да се смејш на мојов коментар колку сакаш,ама знај дека и тебе ова ти се дешават зш на денешно време е секојдневие иии лујгево пораснале не игрет поке компјутерски игри имет попаметна работа,па сеа размисли малце .... и после смеј се :D:D:D!!!!!
И не, не сме 21ви век во Македонијава. Глупо извинување ти е то.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Болиглава напиша:Сама си се етикетираш ко лесно пиче и ороспивче. Без навреда, само ти кажвам каков впечаток оставаш.slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
И не, не сме 21ви век во Македонијава. Глупо извинување ти е то.
Аплауз ве молам
Јас ја поддржвам бе неа! Само напред!!! Мувај шо појќе!
slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
Да, имаш право, мување и курвање не е исто. А мување со различни луѓе секој ден, само зш сме биле 21 век, за да го задоволиш животинскиот нагон и да покажиш колку си модерна, и курвање е исто, да.
Мислам дек тро си помешала поими. Не покажвиш колку е развиено општествово со курвање, пошо то го имало и пред три века. Ме чудит шо вака образована и модерна особа не го знајт ова.
Па ти не мојш да се истајш ни на *секој имат свое мислење* картата, пошо за мисловна активност ти требит едно делче во глата, тука кај врвцата шо ти ги држит ушите шо требит да сејт. Се викат мозок и вака изглеат.
Познато?
Фалачаопријатно.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
хахаххаха не сте нормални....ама да ви кажам немаше да е интересно ако немаше секакви луѓе...така да...а и машкиве кај ке најдеа забава ако не беа некои луѓе? не знам шо да кажам хаха
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
RoTkViCa напиша:хахаххаха не сте нормални....ама да ви кажам немаше да е интересно ако немаше секакви луѓе...така да...а и машкиве кај ке најдеа забава ако не беа некои луѓе? не знам шо да кажам хаха
се сложвам и то важит и за некои машки шо размислуваат слично како слаткиш..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Мислам дека какви и да се коментари повеќе на темава се одвишни.И онака одамна избега од колосек...
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Баш си е на место темава и не глеам дека е избегана од колосек. А то дека ви го рекоја тебе и на другарка ти, е друг муабет.lela напиша:Мислам дека какви и да се коментари повеќе на темава се одвишни.И онака одамна избега од колосек...
Болиглава- Администратор
Болиглава напиша:Баш си е на место темава и не глеам дека е избегана од колосек. А то дека ви го рекоја тебе и на другарка ти, е друг муабет.lela напиша:Мислам дека какви и да се коментари повеќе на темава се одвишни.И онака одамна избега од колосек...
Ак мозит пак аплауз за закопвењево
17 години напрајла и ќе ми кажвит за модерен свет... чекај да се изнасмеам прво ... е сега можам да пишам то шо сакав да напишам, вака сеа:slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
- не е секојдневие да се муваш со зафатени (т.е е секојдневие на една посебна група луѓе такозвани курви!).
- жалам ако те разочарам ама сеуште на луѓево ко ќе им е досадно игрет нешо се занимавет со компјутер или прат нешо шо било друга занимација за да тепет досада.
- не е попаметна работа да се муваш до кај шо ќе стигниш зато шо можда од компјутерскине игри ќе поднаучиш нешо... мислев нешо различно од лижење.
...и ак сакаш појасни на кој мислеше од форумов дека живееле во некој век поназад од 21?
срамота е шо ти реплицирам на вакво мислење ама ај... веќе ти ставив етикета... и не е баш најуба етикетава... ама кој како си заслужил
можда неам нишо против тебе, ама имам многу против ова вакво... ако можам да го наречам мислење... ама ќе остам на ова, не вредит да ја покажам мојата страна на пцовки овде на јавно место
админи не ме опоменувајте за моево мислење дека е можда тро дирекно, готово оладив
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
зш немат емоција нешто како Пиво онака cheers?REGINA напиша:17 години напрајла и ќе ми кажвит за модерен свет... чекај да се изнасмеам прво ... е сега можам да пишам то шо сакав да напишам, вака сеа:slatkish напиша:хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
- не е секојдневие да се муваш со зафатени (т.е е секојдневие на една посебна група луѓе такозвани курви!).
- жалам ако те разочарам ама сеуште на луѓево ко ќе им е досадно игрет нешо се занимавет со компјутер или прат нешо шо било друга занимација за да тепет досада.
- не е попаметна работа да се муваш до кај шо ќе стигниш зато шо можда од компјутерскине игри ќе поднаучиш нешо... мислев нешо различно од лижење.
...и ак сакаш појасни на кој мислеше од форумов дека живееле во некој век поназад од 21?
срамота е шо ти реплицирам на вакво мислење ама ај... веќе ти ставив етикета... и не е баш најуба етикетава... ама кој како си заслужил
можда неам нишо против тебе, ама имам многу против ова вакво... ако можам да го наречам мислење... ама ќе остам на ова, не вредит да ја покажам мојата страна на пцовки овде на јавно место
админи не ме опоменувајте за моево мислење дека е можда тро дирекно, готово оладив
едно вакво за постов ондак
П.- Солиден Адаптер
Број на мислења : 132
soznam...do nekade i slatkish e vo pravo:D:D
a so se rassilivte vie tolku?? ili nekoj/ja se navredi?? jas negledam nisto loso vo to da si kazit nekoj,na pr slatkish,so mislit vo vrska so ova zs sepak ova e sloboden forum i mojt da pisit so sakat:)))
a so se rassilivte vie tolku?? ili nekoj/ja se navredi?? jas negledam nisto loso vo to da si kazit nekoj,na pr slatkish,so mislit vo vrska so ova zs sepak ova e sloboden forum i mojt da pisit so sakat:)))
Tweety- Адаптер4е
Број на мислења : 8
Забавен? : ehee..:P
Точно,колку што е слободен форум да се изразуваме и да даваме мислење тогаш и ние можеме да навредвиме и даваме наше мислење.Tweety напиша:soznam...do nekade i slatkish e vo pravo:D:D
Капираш?
Твое право е ако ја подржаваш а мое право е како ке те етикетирам,неја или тебе.ок?
Не ми е мене важна твојата етикета,јас овде дојдов да се забавувам а не да се карам и да навредвам!!
Зато уживај си со твојата етикета,ии за џабе немаш 20 години научи да си пољубезен!!!! позз..
Зато уживај си со твојата етикета,ии за џабе немаш 20 години научи да си пољубезен!!!! позз..
Tweety- Адаптер4е
@ Tweety:
Не е ова јас растам и станвам све пољубезна и пољубезна. Неговите 20 години немаат врска со неговата љубезност. Колку шо видов не беше ни груб ни некултурен, а ни тој не е крив шо живејме во земја шо ги етикетирвиме љугево по то со колку се искурвале досега. А и толкав е градов, муабети одма се ваѓет.
Не е ова јас растам и станвам све пољубезна и пољубезна. Неговите 20 години немаат врска со неговата љубезност. Колку шо видов не беше ни груб ни некултурен, а ни тој не е крив шо живејме во земја шо ги етикетирвиме љугево по то со колку се искурвале досега. А и толкав е градов, муабети одма се ваѓет.
Лејди ин ред- Адаптер4е
Број на мислења : 17
Хоби(работа) : Ебиветрење.
Забавен? : Ногу сум забавна.
^
Да,да скрос си во право во врска со то за љубезноста,то не е до годините туку до домашното воспитуване Не ја знам ни слаткиш,не го знам ни него ама по пишуваново....немат врска да не бегаме од темава!
Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
Да,да скрос си во право во врска со то за љубезноста,то не е до годините туку до домашното воспитуване Не ја знам ни слаткиш,не го знам ни него ама по пишуваново....немат врска да не бегаме од темава!
Јас би се мувала со некој шо знам дека имат женска,само ако женска му е од друг град и стварно да ми се свигат!
Tweety- Адаптер4е
^Љубезност немат врска со домашно воспитување, туку зависит од личноста на која и се обраќаш.
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Можеби да, можеби не.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Ко Чачор си ебате. Патувам...
Болиглава- Администратор
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 3 of 6