Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
+25
misticnata
Наташа
Punk
PhiLL * E
комшивка
hollow
folder
REGINA
xpert
Џајко
Marej
Bleak
pankerishte
Болиглава
The Breaking Dawn
T&T
ThUnDeR
Lastojca
корун
Odyssey
мирАл
Master
mitan
malina
Alexandra
29 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
Мене ми се имат десено ама неможам да му се пуштам едноставно прво зш ми е другар и мојт да се зафркнам и да си расипам другарство,а плус и нејќам да се мешам ако е зафатен или е заљубен зж е глупо...и ќе си се потрудам да си најдам некој друг xD јееее....а ако нешо сакат и тој,ќе чекам да пријдит прв,ако не...нишо
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Re: Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
Те подржавам и јас би играла така,само шо за жал многу не размислувет ко нас и го прает токму погрешното,ама то е имат расипани луѓе
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Re: Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
на другарка никогаш не би и се пуштал па макар и да умирам по неа....зш ак ми е другарка другарка ми е и само така ја глеам...
mitan- Адаптериште
Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako
Еднаш се имам заљубено во најдобар другар, ама немав гз да му кажам.
Појќепати ми се имат десено другар да е заљубен во мене, ама не сум прифатила нешо појќе од другарство.
Појќепати ми се имат десено другар да е заљубен во мене, ама не сум прифатила нешо појќе од другарство.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
И мене ми се имат дешавано, ама и јас не сакам да си распиам пријателство!!! Заебана работа
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
И мене ми се имат десено, и свесен бев дека е залјубена во еден, ама тој дебил нешо и се понашаше и решив да пробам и ништо не се деси, а пак си останавме другари... Така да ако ви е другар/ка многу полесно ќе сватит или ќе ве разберит, така да и шансите ви се многу поголеми, е сега се дешават и корпа да јајте, ама истото ќе ви се десит и со кој било, така да исто е. А немат шанси да си го расипите другарството, нормално ако сте доста блиски..
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Со усул прифатливо е, да видиш дал имаш шанси, ак е “Че сакаш да се фатиме?“ нормално дек мојт да се расипит другарство...
за која е ова ате???Odyssey напиша:И мене ми се имат десено, и свесен бев дека е залјубена во еден, ама тој дебил нешо и се понашаше и решив да пробам и ништо не се деси, а пак си останавме другари... Така да ако ви е другар/ка многу полесно ќе сватит или ќе ве разберит, така да и шансите ви се многу поголеми, е сега се дешават и корпа да јајте, ама истото ќе ви се десит и со кој било, така да исто е. А немат шанси да си го расипите другарството, нормално ако сте доста блиски..
mitan- Адаптериште
корун напиша: “Че сакаш да се фатиме?“
Се вијат
" Ај мор да се фатиме, аку нејчиш нема да те оста дечко да фатиш мор, че ти ги претепва сите шчо че ги фатиш"
Најубав начин и најлесен женска да фатиш, ама морат да си некој од брачкине
корун напиша:Со усул прифатливо е, да видиш дал имаш шанси, ак е “Че сакаш да се фатиме?“ нормално дек мојт да се расипит другарство...
хаха па мислам дека не ми се имат десено...не
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
че сака много сака ја то одавна желба ми је да се фата со тебекорун напиша:Со усул прифатливо е, да видиш дал имаш шанси, ак е “Че сакаш да се фатиме?“ нормално дек мојт да се расипит другарство...
mitan- Адаптериште
немој срце не ме радуј... ја не да те сакам еј...те љубим...а и ке те везим...море ке те скинем ејкорун напиша:Љут ти сум...засекоаш
mitan- Адаптериште
ми се има случено и си се пуштам ама секако ако не е зафатена(во трезна состојба, а во пијана....)
ThUnDeR- Адаптер4е
Број на мислења : 15
mitan напиша:за која е ова ате???Odyssey напиша:И мене ми се имат десено, и свесен бев дека е залјубена во еден, ама тој дебил нешо и се понашаше и решив да пробам и ништо не се деси, а пак си останавме другари... Така да ако ви е другар/ка многу полесно ќе сватит или ќе ве разберит, така да и шансите ви се многу поголеми, е сега се дешават и корпа да јајте, ама истото ќе ви се десит и со кој било, така да исто е. А немат шанси да си го расипите другарството, нормално ако сте доста блиски..
не е битно, си знајт таја...
а можда и не
хахахаха
Појќе пати ми се имат десено другар да се заљубит во мене, а јас само еднаш почнав да се заљубввам, ама само почнав и го пекинав то
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
ми се имат десено да засвиѓам најдобар другар а и да ме засвиѓет појќе и во двете ситуации се оттргвам не знам зш..станвам ладнокрвна зш нејкам да си расипам однос заради некоја глупа тинејџерска љубов....ми се имат десено да изгубам најдобар другар заради то ...во такви ситуации се мразам себеси
тоаш буквално речено бегам од него
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Или ти е другарка или умираш по нејзе па не ја гледаш како другарка... Трето немат мислам.mitan напиша:на другарка никогаш не би и се пуштал па макар и да умирам по неа....зш ак ми е другарка другарка ми е и само така ја глеам...
Иначе не ми се имат десено да и се пуштам на некоја зафатена, колку и да ми се свиѓат.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Порано ми се има дешавано...хохохохохо
Ми се имат десено ... аку имат дечко не прам нишо ако знам дек и се свиѓат некој пак не прам нишо а ако нишо од овие две ќе си ја пробам среќата нормално со асолно спремено прасање не само стреси нешо
Исто.The Breaking Dawn напиша:ми се имат десено да засвиѓам другар а и да ме засвиѓат и во двете ситуации се оттргвам не знам зш..станвам ладнокрвна зш нејкам да си расипам однос заради некоја глупа тинејџерска љубов....ми се имат десено да изгубам најдобар другар заради то ...во такви ситуации се мразам себеси
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Не ми се имат баш десено, ама доколку би ми се десило би напрајл нешо доволно колку да дам до занење на личноста дека така се осеќам и ќе чекам повратна реакција, ако ја имат нормално. Ако не никому ништо...
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Не ми се имат десено засега изгледа зш од почеток се поставувам како другар и само така ја гледам.
xpert- Солиден Адаптер
Број на мислења : 104
да бе ми се имат десено, ама минливо е. А и кај мене секогаш пријателството е пред љубовта, можда некогаш ќе ми е криво шо е така, ама то е.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Alexandra напиша:Мене ми се имат десено ама неможам да му се пуштам едноставно прво зш ми е другар и мојт да се зафркнам и да си расипам другарство,а плус и нејќам да се мешам ако е зафатен или е заљубен зж е глупо...и ќе си се потрудам да си најдам некој друг xD јееее....а ако нешо сакат и тој,ќе чекам да пријдит прв,ако не...нишо
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали некогаш би имале групен секс?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали е мувањето понижување?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали е мувањето понижување?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2