Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
+36
folder
blesava008
s...
ноунејм
Jordison
Џајко
мирАл
Tweety
П.
Наташа
Gallowsraven
*UnIqUe*
Лејди ин ред
sokol
noviot
pankerishte
slatkish
Angelic
KaTeRiNcE
lela
Bleak
Ivana
Ane
malina
TONI
комшивка
Lastojca
корун
TL
The Breaking Dawn
RoTkViCa
REGINA
METALBOY
Рокси
kojgode
Болиглава
40 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 6
Страна 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
Не би.
Мувањето е убо само во моментот ко ќе се муваш. се е момент. Дали вредит да се муваш со зафатени личности поради задоволство шо трајт неколку моменти? Поубо барај друг/а.
Зш да е комплицирано ко можит да е едноставно.
Мувањето е убо само во моментот ко ќе се муваш. се е момент. Дали вредит да се муваш со зафатени личности поради задоволство шо трајт неколку моменти? Поубо барај друг/а.
Зш да е комплицирано ко можит да е едноставно.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Re: Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
јас би се измувала ама доколку то останит меѓу нас.... не е толку страшно колку шо го прајте ...
slatkish- Адаптер4е
Број на мислења : 22
кејфот е голем хахаха
slatkish- Адаптер4е
а тебе некој то да ти го напрајт исто нема да е страшно?
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
абе валда знајш со шо чоек си во врска.. мислам.. се познават. немат да ти е убо партнерот да дознајш дека се муват со други, ама сепак јас мислам.. до партнерот е. ако те сакат или барем те почитуват, немат да го напрајт то. а ако го напрајт, барај друг/а.. шо да речам. не е за тебе..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
slatkish- Адаптер4е
мојт тој и да се ебит со други, ево со твојата најдобра другарка, па пак да те сакат.. мислам.. имат разлика и не е сеедно
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
да бе тепање досада.Немат врска дали типот е во врска или не...нека тепат време.slatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
Колку лош пост,уште не ми се вервит дека некој вака размислува.Јас би ти дал 13 години тебе.
Јас го множам твоево мислењеslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
lela напиша:Јас го множам твоево мислењеslatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
образложи ЗОШТО?
Angelic- ex Rainbow*
шо се’ не крепит 3емјава
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:шо се’ не крепит 3емјава
зш воопшто ги крепит?
Angelic- ex Rainbow*
Абе не се нервирај, аку имат и такви.. требит од се’ по нешто, да не ни бидит досадно
Рокси- Нејкам ништо
Рокси напиша:Абе не се нервирај, аку имат и такви.. требит од се’ по нешто, да не ни бидит досадно
да да -- едноставно -- Да ТЕПАМЕ ДОСАДА
Angelic- ex Rainbow*
Некој тепат досада на форум, некој со мување наоколу со кој ќе стигнит...
Малце отпојке 3абегавме офтопик...
ај демек онтопик: (одговор на прашањето во насловот) не
Малце отпојке 3абегавме офтопик...
ај демек онтопик: (одговор на прашањето во насловот) не
Рокси- Нејкам ништо
Дури 13?pankerishte напиша:да бе тепање досада.Немат врска дали типот е во врска или не...нека тепат време.slatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
Колку лош пост,уште не ми се вервит дека некој вака размислува.Јас би ти дал 13 години тебе.
еве прочитав и уш нешо шо мислев дека немат да го прочитам во теков на мојов живот... мување поради то да тепаш досада И ТО СО ЗАФАТЕН/А ТИП/КА. ам играј игри на компјутер ќе ти поминит досадата и не му наштетвиш на никој, најди некој друг начин за надминување на досадата ма
и уш ова... дека ако се муват типот/типката со други не значело дека не ја сакат...
ам то изгледа тој од љубов си се муват со други дури е во врска со некоја ???
а почит кон тој/таа шо си во врска? и оној делот за искреност?
СВАШТА неможам да се изначудам, дури 5 пати го прочитав коментарон си мислев нешо халуцинирам... ај ак не друго барем се насмеав на коментарон од слаткиш. шега шега... ти го признавам то
и то имат и некој шо уствари ја поддржвит... се крстам!!!
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
REGINA напиша:Дури 13?pankerishte напиша:да бе тепање досада.Немат врска дали типот е во врска или не...нека тепат време.slatkish напиша:pa ako se izmuvat toj so druga ne znacit deka ne me sakat .... sega muvanje niso ne e, tepanje na dosada :D
еве прочитав и уш нешо шо мислев дека немат да го прочитам во теков на мојов живот... мување поради то да тепаш досада И ТО СО ЗАФАТЕН/А ТИП/КА. ам играј игри на компјутер ќе ти поминит досадата и не му наштетвиш на никој, најди некој друг начин за надминување на досадата ма
и уш ова... дека ако се муват типот/типката со други не значело дека не ја сакат...
ам то изгледа тој од љубов си се муват со други дури е во врска со некоја ???
а почит кон тој/таа шо си во врска? и оној делот за искреност?
СВАШТА неможам да се изначудам, дури 5 пати го прочитав коментарон си мислев нешо халуцинирам... ај ак не друго барем се насмеав на коментарон од слаткиш. шега шега... ти го признавам то
и то имат и некој шо уствари ја поддржвит... се крстам!!!
Тоа е најчудното.Уште не ми се вервит дека некој ја подржа на Слаткиш.Свашта
Ништо нека не те изненадвит од реџина :D
(Џајко е)
(Џајко е)
noviot- Чудотворецот
Број на мислења : 299
Хоби(работа) : meteorolog
noviot напиша:Ништо нека не те изненадвит од реџина :D
(Џајко е)
ти ништо не свати (до Џајко)
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
хахаха па сите иаме различни мислења!! а мување и курвање не е исто(појаснување за тие со не знает))) иии за разлика од некој на форумов,јас живеам во Модерен свет, XXI век!!!
...и мојш да се смејш на мојов коментар колку сакаш,ама знај дека и тебе ова ти се дешават зш на денешно време е секојдневие иии лујгево пораснале не игрет поке компјутерски игри имет попаметна работа,па сеа размисли малце .... и после смеј се :D:D:D!!!!!
...и мојш да се смејш на мојов коментар колку сакаш,ама знај дека и тебе ова ти се дешават зш на денешно време е секојдневие иии лујгево пораснале не игрет поке компјутерски игри имет попаметна работа,па сеа размисли малце .... и после смеј се :D:D:D!!!!!
slatkish- Адаптер4е
аку требит прочитај го појке пати да повервиш!! Со Среќа!
slatkish- Адаптер4е
Или појќепати прочитај го, за да се насмејш појќепати.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
не не би го тоа направил
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
Морам да признам, се изнасмеав.
Иначе и јас живам во XXI век, ама то немат да го напрам.
Дечкото ак барат само забава, ќе ја најт со друга. Ак ме сакат, нек свршит работа со женска му па нека ми јавит, мојт ќе сум тука.
Иначе и јас живам во XXI век, ама то немат да го напрам.
Дечкото ак барат само забава, ќе ја најт со друга. Ак ме сакат, нек свршит работа со женска му па нека ми јавит, мојт ќе сум тука.
Лејди ин ред- Адаптер4е
Број на мислења : 17
Хоби(работа) : Ебиветрење.
Забавен? : Ногу сум забавна.
ве молам оставете ме да се изнасмеаммммммм
хахахаххаахаххаааа
хахахаххаахаххаааа
Angelic- ex Rainbow*
Страна 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Каква девојка/дечко би зеле за жена/маж??
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
» Како знаете дека сте вљубени?
» Доколку би биле во можност дали би му се посериле на ноќниот живот во нашиот град?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некој знае да готви? На пример шо?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 6