Драг Адаптер
+29
Angelic
Odyssey
Рокси
Gallowsraven
Џајко
KaTeRiNcE
ноунејм
Батерфлај
nance
Obibos
комшивка
Punk
TONI
sokol
fairy
STIFLER
мирАл
RoTkViCa
Болиглава
Lastojca
Marej
Bleak
REGINA
The Breaking Dawn
Наташа
Mary Jane
kojgode
METALBOY
Џими
33 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 4 of 7
Страна 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Драг Адаптер
Драг адаптер
Овие неколку дена кај мене е све розово на пример... дури и брикетчињава од фиксниве. Се случија некој многу убај работи шо требаше одамна да бидат случени, ама се велит поубо подоцна отколку никогаш.
Единствената сум шо досега немам настинато сезонава. А и не би сакала.
Школово е малку така интересно.. ко секоаш стандард то(не предавањава, туку то измеѓу). Сеа е почудно то шо во четвртоци пола од мојон клас држиме практична настава гимназија со училишнана компанија и то во библиотека, па мојш да замислиш колку книги имам изнапрочитано.
лоф ја... хххеххееееееее... пак
Овие неколку дена кај мене е све розово на пример... дури и брикетчињава од фиксниве. Се случија некој многу убај работи шо требаше одамна да бидат случени, ама се велит поубо подоцна отколку никогаш.
Единствената сум шо досега немам настинато сезонава. А и не би сакала.
Школово е малку така интересно.. ко секоаш стандард то(не предавањава, туку то измеѓу). Сеа е почудно то шо во четвртоци пола од мојон клас држиме практична настава гимназија со училишнана компанија и то во библиотека, па мојш да замислиш колку книги имам изнапрочитано.
лоф ја... хххеххееееееее... пак
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
драг адаптер,
денес сум прилично баксузен чоек.
ужасно се осекам легнав на 5 мин да поспијам се разбудив после 5 сати а мразам да спијам
сеа ми е фактички заебан денов. тоест не ми беше толку заебан дур не седнав да учам и ми прегоре сијалицата. врв на моето нерасположение денес. се прашвам шо е следно
можда земјотрес ке се случит во зградава
едвај чекам викенд и ко шо ми тргнало неделава сигурно ке врнит ке мавет громој или евентуално снег ке паднит па не ке мојт да се искористит викендов. пак
денес сум прилично баксузен чоек.
ужасно се осекам легнав на 5 мин да поспијам се разбудив после 5 сати а мразам да спијам
сеа ми е фактички заебан денов. тоест не ми беше толку заебан дур не седнав да учам и ми прегоре сијалицата. врв на моето нерасположение денес. се прашвам шо е следно
можда земјотрес ке се случит во зградава
едвај чекам викенд и ко шо ми тргнало неделава сигурно ке врнит ке мавет громој или евентуално снег ке паднит па не ке мојт да се искористит викендов. пак
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Драго адаптериште
Да ти се испувам добив две 4 статистика и италјански и сеа сум мн јак чоек. Арно ама, (секогаш морат да имат ама) класнана ми кажа дек иам 11 неоправдани е сеа ми го плакаа дома,да им каам ил да не им каам!
не им каамвам
Да ти се испувам добив две 4 статистика и италјански и сеа сум мн јак чоек. Арно ама, (секогаш морат да имат ама) класнана ми кажа дек иам 11 неоправдани е сеа ми го плакаа дома,да им каам ил да не им каам!
не им каамвам
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Драго мое Адаптерче,
Длабоко Ти се извинувам што не постирам два дена. Треба да знаеш дека имав многу битни обврски и не можев да Ти се посветам. Затоа вечерва ќе надокнадам се. И то.
Поздрав.
Длабоко Ти се извинувам што не постирам два дена. Треба да знаеш дека имав многу битни обврски и не можев да Ти се посветам. Затоа вечерва ќе надокнадам се. И то.
Поздрав.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Драго форумче....
Јас денес се проведоф ногу јако за чудо... Се изнаспаф нашкола... на пракса уш толку сапње... немаф друго интересно занимање...
Се преслусаф музики денес... Кризирам у пичку матер... недела и пол без цигари и то
Со должна почит,
Блашко
Јас денес се проведоф ногу јако за чудо... Се изнаспаф нашкола... на пракса уш толку сапње... немаф друго интересно занимање...
Се преслусаф музики денес... Кризирам у пичку матер... недела и пол без цигари и то
Со должна почит,
Блашко
Bleak напиша:Драго форумче....
Со должна почит,
Блашко
уш година те чекат така да не се жали
Драго Адаптерче.., време е за спиење, требит да си легнам оту утре требит порано да станам, бркој да избричам лека
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Драааго адаптерче
Подобро сум,се подобрив со здравјето,конечно и ја примив последната инфузија и инекција,уау,многу сум среќна за то зш на болница ти појма немаш шо глеаф,хаха, имаше и смешни ама и нешо чкљ. Од смешните имаше една баба на времето партизанка била и им бегаше се плашеше од инфузи,комеди беше а да и еден дедо шо им се жалеше на докторине дек домаму виното му го криеле зш бил болен хаха,добро важно се надевам немат да одам поќе таму и сега да преминам на главното.РЕШИВ конечно да ја заборам старата љубов зш вака неможам да продолжам...ќе ја заборам,можам јас ЌЕ УСПЕАМ или не...Ок невр мајнд и сеа ушче нешчо,си иам нова симпатијаааа...да да....и мене не ми се вервит,по тоооолку долго време иам нова симпатија...за мене е исто чудно колку и за тебе зш од онај ... шо го сакав толку небендисвев никој друг ,ова е позитивен знак аааааааа!!!! Друго знајш шо...новата симпатија е од форумоффф,хехехе,ај нне издавај молимте,ќе ти кажам денојве кој,ај сеа одам да одмарам зш ќе ми речет пак да одам на доктор а јас несакам,мразам докториииииииии ,ај ојдов јас,
бац
Подобро сум,се подобрив со здравјето,конечно и ја примив последната инфузија и инекција,уау,многу сум среќна за то зш на болница ти појма немаш шо глеаф,хаха, имаше и смешни ама и нешо чкљ. Од смешните имаше една баба на времето партизанка била и им бегаше се плашеше од инфузи,комеди беше а да и еден дедо шо им се жалеше на докторине дек домаму виното му го криеле зш бил болен хаха,добро важно се надевам немат да одам поќе таму и сега да преминам на главното.РЕШИВ конечно да ја заборам старата љубов зш вака неможам да продолжам...ќе ја заборам,можам јас ЌЕ УСПЕАМ или не...Ок невр мајнд и сеа ушче нешчо,си иам нова симпатијаааа...да да....и мене не ми се вервит,по тоооолку долго време иам нова симпатија...за мене е исто чудно колку и за тебе зш од онај ... шо го сакав толку небендисвев никој друг ,ова е позитивен знак аааааааа!!!! Друго знајш шо...новата симпатија е од форумоффф,хехехе,ај нне издавај молимте,ќе ти кажам денојве кој,ај сеа одам да одмарам зш ќе ми речет пак да одам на доктор а јас несакам,мразам докториииииииии ,ај ојдов јас,
бац
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Драг адаптер си истајф лична карта од сабајлево и сеа учам малце право, па ќе одам до кај Гуле еден Шпајз да напрајме да се посмејме и то.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Драг Адаптеру.
Ме болит глава. Ме болет нозеве. Ме болит сФе. Сакам сонце.
Кој, о кој ќе ми ги попрајт оценине?
Заминаф на спање.
K15543
Ме болит глава. Ме болет нозеве. Ме болит сФе. Сакам сонце.
Кој, о кој ќе ми ги попрајт оценине?
Заминаф на спање.
K15543
Драго адаптерче,морам да се испувам имаф лична карта пред џајкоо а поголем е тој,јеиииЏајко напиша:Драг адаптер си истајф лична карта од сабајлево и сеа учам малце право, па ќе одам до кај Гуле еден Шпајз да напрајме да се посмејме и то.
KaTeRiNcE напиша:Драго адаптерче,морам да се испувам имаф лична карта пред џајкоо а поголем е тој,јеиииЏајко напиша:Драг адаптер си истајф лична карта од сабајлево и сеа учам малце право, па ќе одам до кај Гуле еден Шпајз да напрајме да се посмејме и то.
да ама тебе не ти важит хахахах
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Драг АдАптер денес преубооо си поминав нашколо.
Една другарка од класот имат роденден, па јас и уште 5-6 другарки вчера порачавме торта, а денеска на одмор ојдовме да ја земиме... хахаха како не’ гледаја децана во гимназијана со тортата, па се качивме на трет и и’ испеавме хепи брдеј ту ју. Па се мачкавме со шлаг, лом се напрајвме, и на фаца и на коса и на алишта... историја влезе професорон, убо шо не’ остај да ојме да се измиеме (важно го шлагосавме ходникон) па цел час историја го изгубивме, јадевме торта и тооо.
П.С. Вечер ќе сум шмизла (апсурд)
Една другарка од класот имат роденден, па јас и уште 5-6 другарки вчера порачавме торта, а денеска на одмор ојдовме да ја земиме... хахаха како не’ гледаја децана во гимназијана со тортата, па се качивме на трет и и’ испеавме хепи брдеј ту ју. Па се мачкавме со шлаг, лом се напрајвме, и на фаца и на коса и на алишта... историја влезе професорон, убо шо не’ остај да ојме да се измиеме (важно го шлагосавме ходникон) па цел час историја го изгубивме, јадевме торта и тооо.
П.С. Вечер ќе сум шмизла (апсурд)
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Денес вистински шити деј беше адаптерче... на прф закаснаф ме избрка, на втор задремаф и ме избрка (и + то и ме разбуди ) на трет не ме пушти на час закаснаф... на 4-ти и 5-ти беше убаво па си појдоф старс на обуки глупости сум поминал на црвено ау... и јес за пешак положиф!!!
Поздраф,
Блашко
Поздраф,
Блашко
Абе не важит ама шо јако е,ногу пати се иам истаеноо ,помагатRoTkViCa напиша:KaTeRiNcE напиша:Драго адаптерче,морам да се испувам имаф лична карта пред џајкоо а поголем е тој,јеиииЏајко напиша:Драг адаптер си истајф лична карта од сабајлево и сеа учам малце право, па ќе одам до кај Гуле еден Шпајз да напрајме да се посмејме и то.
да ама тебе не ти важит хахахах
^Наследници на металбој?
Драг адаптер,
ме скина грбов, ова не се трпит, уште од пред два дена. Смрт за грди и неудобни душеци!
Грипов грд ме испомачи, чути сеа не кревам температура над 37 со нешо ама пак морат дома да си седам зш уште сум настината, колку интересно, нали? Ни до на балкон не сум излезена, ебаго.
Од шо немав шо да прам мислења бришев, погоди од кого избришав најногу. Осет да се немало бре ќе го пукам хеј!
Ај со здравје сеа ќе глеам ангелите на Чарли од шо неам шо да прам, и то е ногу интересно нели.
Драг адаптер,
ме скина грбов, ова не се трпит, уште од пред два дена. Смрт за грди и неудобни душеци!
Грипов грд ме испомачи, чути сеа не кревам температура над 37 со нешо ама пак морат дома да си седам зш уште сум настината, колку интересно, нали? Ни до на балкон не сум излезена, ебаго.
Од шо немав шо да прам мислења бришев, погоди од кого избришав најногу. Осет да се немало бре ќе го пукам хеј!
Ај со здравје сеа ќе глеам ангелите на Чарли од шо неам шо да прам, и то е ногу интересно нели.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Драг адаптер,
и јас сум болен иам температура, неможам да излезам. Моја најголема утеха е призон брејк и некои бендови. Умреф од месинџер ќе полудам. И то е то.
и јас сум болен иам температура, неможам да излезам. Моја најголема утеха е призон брејк и некои бендови. Умреф од месинџер ќе полудам. И то е то.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Драг Адаптер,
ме убиват предизборнава кампања. Еве уш сат и пол и почвит молк. Одвај чекам недела да дојдит и да одам да славам.
Друго, шо да Ти речам, малце Те запоставив, ама ич да не се секираш, еве се ближит 1000.
Со длабока почит.
ме убиват предизборнава кампања. Еве уш сат и пол и почвит молк. Одвај чекам недела да дојдит и да одам да славам.
Друго, шо да Ти речам, малце Те запоставив, ама ич да не се секираш, еве се ближит 1000.
Со длабока почит.
Mary Jane- Адаптериште
Драг Адаптер,
Знаеш дека бев во неизвесност се до вечерва. Овој пораз директно влијае на моето психичко здравје. Размислувам да се иселам од Охрид. Најсериозно.
Highly depressed person...
Знаеш дека бев во неизвесност се до вечерва. Овој пораз директно влијае на моето психичко здравје. Размислувам да се иселам од Охрид. Најсериозно.
Highly depressed person...
Mary Jane- Адаптериште
драг адаптер,
умствено се пореметив. бев на доктор. ебати докторот и неговите непрофесионални муабети ЦЕЛИ 2 СААТИ за на крајот да ми речит нешто шо самата можам да си го предвидам. го мразам. ги мразам сите луѓе во бели мантили. уш еднаш не му одам ама то е мама и нејзината тврдоглавост. и згора на то уште ми фалеше да ми речит уште чајој и мама ке си го врзит в крпче а јас мразам чајој. како не се препорачвеа чоколади за болест?
згора на то се изнаслушав глупи пензионерски муабети па за политики па за старите времиња.се просветлив со неколку животни приказни. мада имаше едно секси старче со мн секси глас.њаааа
умствено се пореметив. бев на доктор. ебати докторот и неговите непрофесионални муабети ЦЕЛИ 2 СААТИ за на крајот да ми речит нешто шо самата можам да си го предвидам. го мразам. ги мразам сите луѓе во бели мантили. уш еднаш не му одам ама то е мама и нејзината тврдоглавост. и згора на то уште ми фалеше да ми речит уште чајој и мама ке си го врзит в крпче а јас мразам чајој. како не се препорачвеа чоколади за болест?
згора на то се изнаслушав глупи пензионерски муабети па за политики па за старите времиња.се просветлив со неколку животни приказни. мада имаше едно секси старче со мн секси глас.њаааа
Bleak напиша:Денес вистински шити деј беше адаптерче... на прф закаснаф ме избрка, на втор задремаф и ме избрка (и + то и ме разбуди ) на трет не ме пушти на час закаснаф... на 4-ти и 5-ти беше убаво па си појдоф старс на обуки глупости сум поминал на црвено ау... и јес за пешак положиф!!!
Поздраф,
Блашко
Денес ногу јако си поминаф, се изнасмеаф и се туриф од зезање со сите фклучувајќи ја и класната... иначе успеаф да ги оправдам изостанциве во цитираново наведени и така...
Пријатен ден,
Блашко...
Наташа напиша:^Наследници на металбој?
Малце оф-топик али јбг... Дан претевиш случајно малце ама... ? Шо си му се турила до толку на детето ќе разберит со тек на време... и шо појќе го фурате тој за инет ќе си продолжит...
Најди некое постаро мислење и попувај ми Блажо. Сеа требит да се засрамам?... Му се извинав и толку. А ако продолжит, имат и за то чаре, односно санкции.
И ДОСТА ОФТОПИЦИ.
И ДОСТА ОФТОПИЦИ.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
ади шо прајш? јас само да те видам како си,..се спремам да гледам филм ама се мислам измеџу пинк пантер 2 и тауелхед
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Lastojca напиша:ади шо прајш? јас само да те видам како си,..се спремам да гледам филм ама се мислам измеџу пинк пантер 2 и тауелхед
пинк пантер
Страна 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 4 of 7