Драг Адаптер
+29
Angelic
Odyssey
Рокси
Gallowsraven
Џајко
KaTeRiNcE
ноунејм
Батерфлај
nance
Obibos
комшивка
Punk
TONI
sokol
fairy
STIFLER
мирАл
RoTkViCa
Болиглава
Lastojca
Marej
Bleak
REGINA
The Breaking Dawn
Наташа
Mary Jane
kojgode
METALBOY
Џими
33 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 5 of 7
Страна 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Драг Адаптер
Каи си бе ти? Шоима?
Абе, примети дек на скоро сине постој на прва страна некој се остајл давање зеленки? Алал да му е. Да му е еден алал да му е.
Друго шо ќе ти велев. А да, абе коси ќе искорнам зарди школово. Срам да ми е шо не учев. Отсеа имат растур да напрам и појќе од Мути ќе знам. Ветувам.
Друго, животов арен, да. Само ми се спиет тро и болна сум до некој степен, сине на школа буфтет, ама битно да се дружиме и Сузе да не викат зш иаме ногу изостаноци.
Чао.
едит: И мене Лоле така ме мачит, ама и знам. На! О јее Мујоска оздраве!
Абе, примети дек на скоро сине постој на прва страна некој се остајл давање зеленки? Алал да му е. Да му е еден алал да му е.
Друго шо ќе ти велев. А да, абе коси ќе искорнам зарди школово. Срам да ми е шо не учев. Отсеа имат растур да напрам и појќе од Мути ќе знам. Ветувам.
Друго, животов арен, да. Само ми се спиет тро и болна сум до некој степен, сине на школа буфтет, ама битно да се дружиме и Сузе да не викат зш иаме ногу изостаноци.
Чао.
едит: И мене Лоле така ме мачит, ама и знам. На! О јее Мујоска оздраве!
Последната промена е направена од Наташа на Пон Апр 06, 2009 9:38 pm. Мислењето е променето 1 пати
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Најмило мое,
еве пак ти пишам, Наташа ме инспирира за школово. Морам да Ти се пожалам. Лујза (како и секој час, така и овај) денес го извлече сето знаење од мене. Немам мир секој час. Сигурна сум дека ќе ме станит нешо да објаснам. Ама знам дека ќе си горд на мене шо не и го допуштам задоволството да ме фати во незнаење. Друго, уште го преболувам Охрид, тоа е...И мило ми е шо се врати Мујоска, ми недостасвеше.
еве пак ти пишам, Наташа ме инспирира за школово. Морам да Ти се пожалам. Лујза (како и секој час, така и овај) денес го извлече сето знаење од мене. Немам мир секој час. Сигурна сум дека ќе ме станит нешо да објаснам. Ама знам дека ќе си горд на мене шо не и го допуштам задоволството да ме фати во незнаење. Друго, уште го преболувам Охрид, тоа е...И мило ми е шо се врати Мујоска, ми недостасвеше.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Ппосле долго време јас се вратив, сакав само да речам здраво и да ти кажам дека ова ми е 555 коментар (јако ми е ко ќе се сиве бројки исти)
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Mary Jane напиша:Најмило мое,
мене секој час ме станвит преку глава ми е дојдена
ко ке завршам нашкола ке ја пљукнам.ветувам
претходниот час спијав на некој начин ме стана одма и се избрукав.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Драг адаптер
Читајќи ги претходниве постој, сваќам колку правилен избор сум направила кога се запишав економско. А во врска со животов надвор од школово морам да кажам дека станвит се поинтересно и поинтересно.
Совет: не оди на трчање до горица трета навечер... свашта се дешавало и плус имат еден чудак кај тобоганон(не чуварон.. некој друг морничав у пм!). И не кажви на никој дека денес шетајќи канео, плаошник негде таму со blesava008 успеавме да се загубиме, требаше да ги прашвиме луѓено од кај да стигниме до саканата дестинација... брукииии а од Охрид сме.
Се мислам кој деној нареднава недела да не одам нашкола... и то.
Сега јас си заминувам и те поздравувам,
Весне
Читајќи ги претходниве постој, сваќам колку правилен избор сум направила кога се запишав економско. А во врска со животов надвор од школово морам да кажам дека станвит се поинтересно и поинтересно.
Совет: не оди на трчање до горица трета навечер... свашта се дешавало и плус имат еден чудак кај тобоганон(не чуварон.. некој друг морничав у пм!). И не кажви на никој дека денес шетајќи канео, плаошник негде таму со blesava008 успеавме да се загубиме, требаше да ги прашвиме луѓено од кај да стигниме до саканата дестинација... брукииии а од Охрид сме.
Се мислам кој деној нареднава недела да не одам нашкола... и то.
Сега јас си заминувам и те поздравувам,
Весне
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Адаптерченценценце..,,извини шо одамна ти немам пишанао ама дома немам нет ми идет да скокнам од на поткровје, ама тато ми викат издрзи уште 1 месец.......многу ми е тешко без тебе ама ај шо да прам.....сеа ќе ги читам постојве од другиве да се порадвам ТЕ САКАМ
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Драг и најсекси адаптер јас од љубоФ кон тебе сега си метам на
http://adapterforum.listen2myradio.com/
http://adapterforum.listen2myradio.com/
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Драг адапер..
извини шо не дојдов порано да ти пишам... ама не можев прибидејќи бев на хор. Полудев.. дабадабадаба.. па после.. парарарарам.. па после Дафина болна легнала.. па после Брала мома лојзе.... и Ју реијз ми ап... и уште имат... па скренав.. ама ајде се тешам со то дека ќе сме ослободени петок.
како и да е... физичко пак ме запиша. 7ми неоправдан. ЈЕЈ ?!
ќе издржам.. ветувам
ајде поздрав
извини шо не дојдов порано да ти пишам... ама не можев прибидејќи бев на хор. Полудев.. дабадабадаба.. па после.. парарарарам.. па после Дафина болна легнала.. па после Брала мома лојзе.... и Ју реијз ми ап... и уште имат... па скренав.. ама ајде се тешам со то дека ќе сме ослободени петок.
како и да е... физичко пак ме запиша. 7ми неоправдан. ЈЕЈ ?!
ќе издржам.. ветувам
ајде поздрав
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Абе не е џупче форумов шо го викате Ади баго.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Ео бе адаптер од нашкола, сеа одмарам малу па ќе подизлезам. Се радвам утре Шпајз шо ќе имат, многу јако ќе е и то. ај поздрав се глеаме
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Драг Адаптер,
денес стандард шема (хемија пак за пола лекција ме испраша), немавме скратени часој (шо многу не' погоди и растажи). Сега е во тек родителската, ама ко секојпат ќе поминит во крајна драматизација од страна на некого (чак и солзи может да паднет пак). Чекам да дојт викенд и то...Ај уш два месеци сме на школа и после рај...
денес стандард шема (хемија пак за пола лекција ме испраша), немавме скратени часој (шо многу не' погоди и растажи). Сега е во тек родителската, ама ко секојпат ќе поминит во крајна драматизација од страна на некого (чак и солзи может да паднет пак). Чекам да дојт викенд и то...Ај уш два месеци сме на школа и после рај...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Драг Адаптер.
Во последно време малку ти пишам.Сега се ослободив од нашкола зш ми е мн лошо.Сабајле станав и ме болеше раката,па крв од носот ми течеше..ми се плачит денојве
Немам свирено асолно од неделата ко ја скршив раката Заради ова мн се нервирам.Времево не знам сега да си го искористам како шо си го користев пред неделата.
Желим само да свирам да се откачим и то је све...а не можам
Во последно време малку ти пишам.Сега се ослободив од нашкола зш ми е мн лошо.Сабајле станав и ме болеше раката,па крв од носот ми течеше..ми се плачит денојве
Немам свирено асолно од неделата ко ја скршив раката Заради ова мн се нервирам.Времево не знам сега да си го искористам како шо си го користев пред неделата.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Драг адаптер, би те замолила да ми објасниш з`ш љугево олку глумет?
Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
TONI напиша:Драг Адаптер.
^сонце ...
Ади јас до сеа бев на кафица кај Кате и онака опуштено си поминавме преубо.....малце од поќе оговаравме ама закон беше...сеа уште да дојт следниов ден да видиме шо ќе се остварит од то шо ми гледаше на кафе ....утре цел ден ќе сме Битола на шопинг, јеее се радвам хахаха.....ајде мва ТЕ САКАМММ
RoTkViCa- Модератор
пак ми пиша Адаптеров за да ти пишам и да ти пренесам шо ми рече...Ivana напиша:Драг адаптер, би те замолила да ми објасниш з`ш љугево олку глумет?
"Дур не се пикниш под нивна кожа за да видиш дали глумет или не-нема да си сигурна во ова горе шо си го навела.А не мојш да им се пикниш така да можда грешиш...
твојот Адаптер"
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
адии кј си бе братче....три дена неам пишано не бев во можност..не можев компјутер да најдам ама ево конечно сум дома и прв момент да ти пишам и да ти кажам дек мн ми се спијат и ми се плачит зш сум сабајле нашкола
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Драг адаптер дали би сакал утре после часови заедно да се капиме и да се жулиме во туш кабината која Александар Петрески ја има поставено во својата канцеларија
noviot- Чудотворецот
Број на мислења : 299
Хоби(работа) : meteorolog
Драг Ади, само да те прашам нешо роднина да не си со Фафа, по џупска линија?
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Драг адаптер
Моментално мн размислувам за една работа шо и не е толку битна, а утре ја бранам проектнава за матура и неможам да се фокусирам на неа! Сеа незнам дали да паничам или да се радвам. Времево се напрај катастрофа и неможам да шетам да си ги средам мисливе. Ама не е све така црно
Завршив во ПиСи со редовна настава за математика така да неможам да сум посреќна во моментов заради то.
Така, сега одам да го усовршам начинот на моето презентирање на проектнава и држи ми среќа за утре, пошо и ќе ми требит
Хагс енд кисес
РеЏЏЏЏЏЏЏЏЏЏина
Моментално мн размислувам за една работа шо и не е толку битна, а утре ја бранам проектнава за матура и неможам да се фокусирам на неа! Сеа незнам дали да паничам или да се радвам. Времево се напрај катастрофа и неможам да шетам да си ги средам мисливе. Ама не е све така црно
Завршив во ПиСи со редовна настава за математика така да неможам да сум посреќна во моментов заради то.
Така, сега одам да го усовршам начинот на моето презентирање на проектнава и држи ми среќа за утре, пошо и ќе ми требит
Хагс енд кисес
РеЏЏЏЏЏЏЏЏЏЏина
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Адаптерче ногу ми е мка не знам зш и ми се спијат цело време а преспана сум. не ојдов нашкола и за то сум ногу среќна зш заборајв како изглеат школоно. те сакам
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Драг Адаптер две недели не бев уклучен на ова твоево и не моам да се снајдам факултет ке ми требит изглеа хаха
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Драго адаптерче и мене ме немат на ова тема подолго време ама еве сеа ќе се исповедам на кратко, почнав поозбилно да учам,не сум нормална,се враќам на старото после,јеии ај кант бливе ман,не мисљам толку на копилено,после 4 месеци си иам нова симпатија,конечно, малце шмирглат ама ако...и така ај сеа одам да доучам географија,мее дека ќе се вииме после,ај з(демек позз)
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Адииии вечерва најпрајв најубааав роденден се ме болит ама немат врска....да работеа поќе, поќе ќе седевме....ама битно се изнаигравме мњааааа
RoTkViCa- Модератор
драг адаптер...см`чено ми е од све !
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Страна 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 5 of 7