Перфектен партнер за врска...
+23
*UnIqUe*
nice
fairy
misticnata
Obibos
folder
Наташа
PhiLL * E
TONI
Punk
мирАл
The Breaking Dawn
kojgode
Mary Jane
malina
Фазлија
Odyssey
Master
T&T
Bleak
Alexandra
mitan
REGINA
27 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Перфектен партнер за врска...
Цеце,такви мојш да најш.Punk напиша:сакам некој да не е досаден ,да се заебават,да е убав (не премногу ама не ни некој многу грд) и да не се прајт некој шо не е.. доста ми е
Јас моментално не знам шо сакам...
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Мислам дека моите критериуми се премногу захтевни, а се надевам дека ќе го најдам тој што ќе ги исполнува што поскоро.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
нема таков!
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
можда имат... од кај знајш? потенцирам можда
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Море, знајме сиве дек немат совршен, ама за некој да е совршен шо барате од него е темава, бар јас колку шо сфатив.
Јас иначе шо барам... карактерно барам... да имат смисла за хумор, де ме почитуат, да не папучарит, да не е претерано искрен, зш некој работи се убај за тебе да си ги чуваш, ко на пр. колку пати дневно прдит и ждригат, добар да е и то. А, и паметен да е.
А надворешно.. шо знам... убав став да имат, да се негуват (зборов... мислев демек да не е запуштен со брада од пред три години и мрсно косиште, такви работи и да не смрдит), мојт да е висок ак не па, да не му јадам бурек на гла (шегава) и да е симпатичен... Ај го отупев ногу... доста е.
Јас иначе шо барам... карактерно барам... да имат смисла за хумор, де ме почитуат, да не папучарит, да не е претерано искрен, зш некој работи се убај за тебе да си ги чуваш, ко на пр. колку пати дневно прдит и ждригат, добар да е и то. А, и паметен да е.
А надворешно.. шо знам... убав став да имат, да се негуват (зборов... мислев демек да не е запуштен со брада од пред три години и мрсно косиште, такви работи и да не смрдит), мојт да е висок ак не па, да не му јадам бурек на гла (шегава) и да е симпатичен... Ај го отупев ногу... доста е.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Сте се прашале бе вие дали ке го задоволите то шо го барате? Посебно REGINA...
Најреален одговор на темаваНаташа напиша:Море, знајме сиве дек немат совршен, ама за некој да е совршен шо барате од него е темава, бар јас колку шо сфатив.
folder напиша:Сте се прашале бе вие дали ке го задоволите то шо го барате? Посебно REGINA...
па дааааа... ги напишав сите критериуми во моено прво мислење за темава, сметајќи дека и јас ги поседувам се зезам ама вистина сум размислувала... многупати хахах
па машкиве и не знајте шо барате...
и зш посебно јас??
упс... ... шо имат то врска??? или имат бе...
хехеххе
хехеххе
Имат имат за некој ко мене шо не сакат неговиот партнер многу да барат, јас го сметам светов ко место кј шо живеет мшки и женски на исто место и аку толку бараш требит и толку да возбратиш
Во право си за последново.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
заклучок... ти не би бил мојот перфектен партнер хехехеххе се зезам, ама кој рече дека реков дека не би возвраќала?
Ххаха си имам јас совршена партнерка не пробвев да те убедам ти да ми речиш ти си совршен само сакав да ти кажам дек коке бараш требит и да вракаш а то ретко кј женсо да најш..
да се разбериме сеа дека се зезаф. и плус апсолутно си во грешка за делот дека не сме возвраќале ние женскиве. Ако некој размислуват во една врска то е девојката, а не Вие.
п.с не пробвев да те натерам да речиш нишо не влегви си во филмче
п.с не пробвев да те натерам да речиш нишо не влегви си во филмче
Зш почвиш да ме нервираш незнам.. Не мојш да кажвиш дека појке мислит женско од мшко зависит од чоекот Немој да мислиш дека си прам филмчиња те мољам јас за нешто поважно не прам филмој за тебе ке прам
Keoпсовата пирамида повторно се воздигнува.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
па...како да ти речам....то си е ...твој проблем.
Јас сум сигурна дека имат совршенство од партнер ама не и совршенство од нас, зш секогаш на крајот бараме некоја мана или се обидуваме да го промениме партнерот.
Да се вљубиш во она шо некој е, е то е малку тешко ама мислам дека тоа е приближно до совршенство.
Да се вљубиш во она шо некој е, е то е малку тешко ама мислам дека тоа е приближно до совршенство.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
се согласувам.
за мене не постојт совршенство, па такада и перфектниот партнер не го замислувам а нити очекувам
misticnata- Солиден Адаптер
Број на мислења : 124
Хоби(работа) : peenje
морам да дополнам за мојон најпрв пост во темава. И во тој список задолжително влегува: образован! ... (ту би континуед)
Master напиша:Јас сум сигурна дека имат совршенство од партнер ама не и совршенство од нас, зш секогаш на крајот бараме некоја мана или се обидуваме да го промениме партнерот.
i like it
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
nadvoresno po moznost so plavi oci ubava nasmevka so ubavi zabi, povisok od mene , moze da e simpaticen nemora da e lepotan moze i da izgleda sexy... da me saka ama ne samo mene da me gleda i nikoj drug...da ne e mn lubomoren , da me pocituva , da znae da napravi da ni e interesno , da znae po nekogas da me iznenadi so nesto, da znae da me islusa, da mi pomaga i.t.n sonuvam sonuvam steta so nema da najdam vakov so site ovie raboti ama sepak cim ke go izberam nego za mene ke e najdobar:)
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Каков/Каква партнер/ка сте?
» Враќање на стариот партнер?
» Какви сте во врска?
» Дали би растуриле врска?
» Најчудна врска која сте ја имале до сега
» Враќање на стариот партнер?
» Какви сте во врска?
» Дали би растуриле врска?