Последен гледан филм со кратка рецензија.
+32
katusch
*UnIqUe*
pankerishte
The Breaking Dawn
Ane
METALBOY
REGINA
fairy
Marej
kasper
tHeJunKy
Lastojca
noviot
STIFLER
Odyssey
Ludi Milojko
Жбафта
mitan
karov
комшивка
Master
Лана
Fantom
Кирил
Mary Jane
hollow
Golub-Samoubica
sokol
Болиглава
корун
xpert
kojgode
36 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Филм и ТВ
Страна 4 of 4
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Последен гледан филм со кратка рецензија.
Ак те интересират толку гледајго ак не не тук коментирај и шо требит и шо не требит!
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
хахахаха многу си јака, ама нешо не ги дочитвиш насловиве на темиве
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Ама изгледа ти имаш некој проблем? ак имаш ела влице кажими зш форумов и не е баш место за расправи...
Ane- Солиден Адаптер
Форумите се совршени места за исфрлање негативни емоции... барем за мене.
А да, иам проблеми ама не со тебе.. иначе, фала на прашањето, ја ценам твојата внимателност
А да, иам проблеми ама не со тебе.. иначе, фала на прашањето, ја ценам твојата внимателност
Рокси- Нејкам ништо
Аку се за тебе не значит дека се и за сите, а ак имаш проблем пробај да си го решиш на друго место а не да се истурвиш на мене!
Ane- Солиден Адаптер
Ај заплачите ве молам?
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Ane напиша:Аку се за тебе не значит дека се и за сите, а ак имаш проблем пробај да си го решиш на друго место а не да се истурвиш на мене!
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
шо е јако?katusch напиша:Ane напиша:Аку се за тебе не значит дека се и за сите, а ак имаш проблем пробај да си го решиш на друго место а не да се истурвиш на мене!
П.- Солиден Адаптер
Број на мислења : 132
Да се надополнам на Џаџи за The virgin suicides..Еден од најодвратните филмој шо воопшто ги иам глеано.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Ane напиша:Аку се за тебе не значит дека се и за сите, а ак имаш проблем пробај да си го решиш на друго место а не да се истурвиш на мене!
шмрк шмрк
Рокси- Нејкам ништо
Благодарам.Marej напиша:Да се надополнам на Џаџи за The virgin suicides..Еден од најодвратните филмој шо воопшто ги иам глеано.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Aбе се сетив дек порано го иам глеано в’рџин суасајдс... не ми беше мене грд, интересен беше. само малце ми имат избледено од меморијава.
Рокси- Нејкам ништо
^ сите офтопици - delete...
_______
Последен филм - Тристан и Изолда.
Среден век. Вечна војна помеѓу Англија и Ирска.
Тристан е од страната на Англија. Нема родители. Кралот го чува и одраснува. Гледа дека има голема способост за војсководец, стратегии.. Така го поставува за (да речам) заменик на кралот.
При војна со Ирска тој е смртно ранет. Умира.. и е пуштен во кајче да плови по морето...(таков бил кралскиот ритуал)
Изолда е ќерка на ирскиот крал.. и лекува со билки.. Случајно на брегот здогледув кајче со младич кој е одвај жив(тристан)- кој всушност бил пресечен со отровен меч .. го крие од татко и и го лекува.. покасно ќе дознае дека тој е од страната на Англија.. Сепак.. го лекува.. и стануваат многу блиски. Таа нема да го каже вистинското име... .. ии .. силно се заљубуваат.. но морат да се разделат.
Предложен е брак меѓу Изолда и англискиот крал. Но раката ќе ја заслужи само преку борба со други принцови/кралеви... на местото од англискиот крал ќе се бори Тристан.. сите ги победуват.. ја заслужува раката на Изолда.. но таа не е за него.. Тогаш Изолда се кае што не го кажала вистинското име.. бидејќи сега никогаш нема да е со Тристан. Тој е многу повреден и разочаран.. и бидејќи не може повторно да засака.. и се посветува на војната. 360 степени се менвит чоеков.. мн е огорчен од вистината. А исто и Изолда.. англискиот крал премногу ја сака Изолда.. но постепено забележува дека ја снемува.. а исто така и Тристан... всушност овие.. биле заедно .. и ова она прает.
Кралот дознава и е разочаран од Тристан бидејќи го сакал повеќе од својот син. Баш тогаш ирците вршат опсада на англија.. се е хаос.. Тристан се чувствува беден поради тоа со Изолда.. па затоа оди и се бори.. се до својата смрт... а меѓувремено.. англискиот крал дознава дека тристан и изолда се знаеле од порано и дека од тогаш се сакале...ииии им опростил... ии то
убо филмче
САМО што не е според книгата.. многу работи се пореметени.
_______
Последен филм - Тристан и Изолда.
Среден век. Вечна војна помеѓу Англија и Ирска.
Тристан е од страната на Англија. Нема родители. Кралот го чува и одраснува. Гледа дека има голема способост за војсководец, стратегии.. Така го поставува за (да речам) заменик на кралот.
При војна со Ирска тој е смртно ранет. Умира.. и е пуштен во кајче да плови по морето...(таков бил кралскиот ритуал)
Изолда е ќерка на ирскиот крал.. и лекува со билки.. Случајно на брегот здогледув кајче со младич кој е одвај жив(тристан)- кој всушност бил пресечен со отровен меч .. го крие од татко и и го лекува.. покасно ќе дознае дека тој е од страната на Англија.. Сепак.. го лекува.. и стануваат многу блиски. Таа нема да го каже вистинското име... .. ии .. силно се заљубуваат.. но морат да се разделат.
Предложен е брак меѓу Изолда и англискиот крал. Но раката ќе ја заслужи само преку борба со други принцови/кралеви... на местото од англискиот крал ќе се бори Тристан.. сите ги победуват.. ја заслужува раката на Изолда.. но таа не е за него.. Тогаш Изолда се кае што не го кажала вистинското име.. бидејќи сега никогаш нема да е со Тристан. Тој е многу повреден и разочаран.. и бидејќи не може повторно да засака.. и се посветува на војната. 360 степени се менвит чоеков.. мн е огорчен од вистината. А исто и Изолда.. англискиот крал премногу ја сака Изолда.. но постепено забележува дека ја снемува.. а исто така и Тристан... всушност овие.. биле заедно .. и ова она прает.
Кралот дознава и е разочаран од Тристан бидејќи го сакал повеќе од својот син. Баш тогаш ирците вршат опсада на англија.. се е хаос.. Тристан се чувствува беден поради тоа со Изолда.. па затоа оди и се бори.. се до својата смрт... а меѓувремено.. англискиот крал дознава дека тристан и изолда се знаеле од порано и дека од тогаш се сакале...ииии им опростил... ии то
убо филмче
САМО што не е според книгата.. многу работи се пореметени.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Го чекам Хари.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Гледајте го кратково филмче.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
^waw, го гледав, потрошив 15 мин и.....
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Кратка/долга коса?
» Шо би напрајле да знајте дек денес ви е последен ден од животов?!
» Омилен филм
» Омилена сцена од филм
» Омилен романтичен или љубовен филм?
» Шо би напрајле да знајте дек денес ви е последен ден од животов?!
» Омилен филм
» Омилена сцена од филм
» Омилен романтичен или љубовен филм?
Адаптер Форум :: Забава :: Филм и ТВ
Страна 4 of 4