Дали некој знае да готви? На пример шо?
+35
blesava008
Punk
malina
METALBOY
мирАл
RoTkViCa
Bleak
STIFLER
PhiLL * E
L S D
nice
Џајко
grgrgr
Наташа
xpert
комшивка
Lastojca
Stefk0
zzz
pankerishte
REGINA
cika kure
Master
nance
Marej
folder
hollow
Alexandra
корун
kojgode
Болиглава
sokol
Mary Jane
Lucybell
Ludi Milojko
39 posters
Страна 2 of 4
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Дали некој знае да готви? На пример шо?
Не би те зел за жена.REGINA напиша:еее знам дури да намачкам маргарин на лепче... ама незнам да сечам леб се преживуват и само со то ај...
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Како студент,покрај тоа што научив да готвам на пример за поручек такви ствари сега веќе една година сум префрлен на :
-поховање батаци
-пржење месо и стекој
-грав
-леќа
-И ПРАМ КИФЛИ.(ова го научив пред 2 месеца али не е некоја тешка филозофија.Мислам дека за почетници е дефинитивно)
-мусака...м..м.м.м.м.
-поховање батаци
-пржење месо и стекој
-грав
-леќа
-И ПРАМ КИФЛИ.(ова го научив пред 2 месеца али не е некоја тешка филозофија.Мислам дека за почетници е дефинитивно)
-мусака...м..м.м.м.м.
јас знам пуканки во микро да напрам,тортелини и пица да порачам от леонардо и то бројон напамет го знам то ми е специалитет
zzz- Солиден Адаптер
Број на мислења : 174
Готвење.. нема проблем, виршли, макарони, шпагети.. се шо требит да фрлиш во вода и да чекаш знам да прам. Чак и јајце*
Stefk0- Солиден Адаптер
Број на мислења : 113
Хоби(работа) : Pijandura
Забавен? : Веројатно?
За овие со јадет лајна не идале кј мене цел распуст кј мене полн пансион беа цела мала на јадење и спијање и мн јаки јадења имаше .
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
јас знам да напрам све шо е со упатство позади а мој специјалитет - овошна салата...колку толку
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
brat mojt na rucek da ti dojme ????pankerishte напиша:Како студент,покрај тоа што научив да готвам на пример за поручек такви ствари сега веќе една година сум префрлен на :
-поховање батаци
-пржење месо и стекој
-грав
-леќа
-мусака...м..м.м.м.м.
Ludi Milojko- Обезбедување на форумот
Број на мислења : 175
Хоби(работа) : siluvanje
Забавен? : Se nadevam xD
kojgode напиша:Не би те зел за жена.REGINA напиша:еее знам дури да намачкам маргарин на лепче... ама незнам да сечам леб се преживуват и само со то ај...
хаха, еј ама знајш не е се до готвењето, ак сакаш и ќе ти готвам ама ако те отрујам со нешо уште одсега кажвам дек немат да сум крива
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Ludi Milojko напиша:brat mojt na rucek da ti dojme ????pankerishte напиша:Како студент,покрај тоа што научив да готвам на пример за поручек такви ствари сега веќе една година сум префрлен на :
-поховање батаци
-пржење месо и стекој
-грав
-леќа
-мусака...м..м.м.м.м.
Помини добредојдени сте Ама само за во СК важит понудава.Охрид не готвам никако.Имат кој да готвит
Незнам која си иначе ќе те земев. 100%REGINA напиша:kojgode напиша:Не би те зел за жена.REGINA напиша:еее знам дури да намачкам маргарин на лепче... ама незнам да сечам леб се преживуват и само со то ај...
хаха, еј ама знајш не е се до готвењето, ак сакаш и ќе ти готвам ама ако те отрујам со нешо уште одсега кажвам дек немат да сум крива
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Појќето од ова горенаведеново.. супи, тестенини, јајца, компири, месо да испржам (или на скара), риба, виршли колбаси, пудинг, сладолед, некој полесни торти, а во последно се префрлам и на посложени работи (полека се спремаме за студентски живот)
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Зелка салата.
xpert- Солиден Адаптер
Број на мислења : 104
kojgode напиша:Незнам која си иначе ќе те земев. 100%REGINA напиша:kojgode напиша:Не би те зел за жена.REGINA напиша:еее знам дури да намачкам маргарин на лепче... ама незнам да сечам леб се преживуват и само со то ај...
Јас ќе ве запознам, немај гајле.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Знам само јајца да варам, иту понекош се недопраени и морам да ги доонагвам во микропечка и понекоаш експлодирет... Значит да скратиме не знам нишо да готвам, само кафе да сварам.
За две години не знам как ќе преживјавам јас, студенЦки живот, знаеш... само со чоколади и чипсој ќе се ранам.
За две години не знам как ќе преживјавам јас, студенЦки живот, знаеш... само со чоколади и чипсој ќе се ранам.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Знам да готвам појке работи....губи (мајстор сум во губи праење),тарана,супа,шпагети и макарони со сосој знам да прам,секаков вид на јајца,палачинки(ама со апаратчено од мама),знам торта со пудинг и бисквити да прам,виршли да варам,компири................. ак ми текнит и друго нешто ке ви кажам
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Требит еден натпревар во готвење да напрајме.Да видиме на шо сме сите
Ludi Milojko- Обезбедување на форумот
Број на мислења : 175
Хоби(работа) : siluvanje
Забавен? : Se nadevam xD
grgrgr напиша:Знам да готвам појке работи....губи (мајстор сум во губи праење),тарана,супа,шпагети и макарони со сосој знам да прам,секаков вид на јајца,палачинки(ама со апаратчено од мама),знам торта со пудинг и бисквити да прам,виршли да варам,компири................. ак ми текнит и друго нешто ке ви кажам
ти си последна!
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Mary Jane напиша:kojgode напиша:Незнам која си иначе ќе те земев. 100%REGINA напиша:kojgode напиша:Не би те зел за жена.REGINA напиша:еее знам дури да намачкам маргарин на лепче... ама незнам да сечам леб се преживуват и само со то ај...
Јас ќе ве запознам, немај гајле.
ме имат на повелете претставете се... оној топикот во општи муабети
Џајко напиша:grgrgr напиша:Знам да готвам појке работи....губи (мајстор сум во губи праење),тарана,супа,шпагети и макарони со сосој знам да прам,секаков вид на јајца,палачинки(ама со апаратчено од мама),знам торта со пудинг и бисквити да прам,виршли да варам,компири................. ак ми текнит и друго нешто ке ви кажам
ти си последна!
И подзагорени губи знјаш да прајш
xpert- Солиден Адаптер
Број на мислења : 104
немат врска!дан не ти беа убај
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Па вака, знам да прам многу работи дефинитивно ме биват. А со знам ? па вака ( лее ке требит да се изнапишам хехехеххе)
---знам да месам леб и кифли
--- да прзам компири и месо
---јајца, пица( со месено тесто), ориз, торта (појке видови секакко ке ми требит и рецепт за да се потсетам, да не претерувам) и слатки бас сега за одморов научив едни мн убај од баба)
--- да напрам суна ама не купечка, губи, тарана, пита
и мн други работи ( маж ми има да го напрам за колење, барем за то нема да ми се жали....)
---јајца, пица( со месено тесто), ориз, торта (појке видови секакко ке ми требит и рецепт за да се потсетам, да не претерувам) и слатки бас сега за одморов научив едни мн убај од баба)
и мн други работи ( маж ми има да го напрам за колење, барем за то нема да ми се жали....)
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
ааа денес научиф да пржам јајца... можда се подизгорени ама и то се терат... пубо нешо од нишо...
nice напиша:Па вака, знам да прам многу работи дефинитивно ме биват. А со знам ? па вака ( лее ке требит да се изнапишам хехехеххе)
leee gotovo te zeam za zena koja i da si
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
јас знам се..... специјалитет ми е тавче гравче ...
бтw музикално го прам ... да пуКА!
бтw музикално го прам ... да пуКА!
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Дали ви се случило да заспиете на некој час?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали сте опседнати од големината на некој дел од своето тело?
» Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали сте опседнати од големината на некој дел од своето тело?
» Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
Страна 2 of 4