Дали поседувате каков било предмет или долна облека кој што ви носи среќа или ви е доста битен?
+24
Ane
RoTkViCa
*UnIqUe*
METALBOY
Bleak
kisela krastavica
Jordison
psycho
hollow
Punk
The Breaking Dawn
fairy
корун
Ludi Milojko
pankerishte
Џајко
T&T
Mary Jane
Master
Lastojca
sokol
Marej
kojgode
мирАл
28 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Дали поседувате каков било предмет или долна облека кој што ви носи среќа или ви е доста битен?
Имам посебни гаќи, да не речам Гашти, кои ги носам со себе секогаш, да, дури и во мојот училишен ранец. Не се перени 15 години, и се надевам дека нема да бидат перени уште 15+! Фала.
psycho- Проу доута Плејер
Број на мислења : 59
Re: Дали поседувате каков било предмет или долна облека кој што ви носи среќа или ви е доста битен?
Ubetkava
Jordison- tapanar4e
Број на мислења : 301
brkovite mi nosat sreka...
kisela krastavica- Адаптер4е
Број на мислења : 28
хммм... среќа па ко ке излезам со некоја типка дали лето или зима мора една маица на мене да ја иам не за друго има рима (во постоф) а и маицата јак натпис има: If you don't succeed at first keep trying again, and again. American Proverb
Bleak напиша:хммм... среќа па ко ке излезам со некоја типка дали лето или зима мора една маица на мене да ја иам не за друго има рима (во постоф) а и маицата јак натпис има: If you don't succeed at first keep trying again, and again. American Proverb
Звучи охрабрувачки...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Не поседувам такво нешто, знам дека можам и без такво, а сакам да имам, а тоа би било бројаница да речиме, за ко ќе ја фатам да сум 100% сигурен дека ке имам "сеќа"
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Dve brojanici na levava raka... ne sum sueverna ama ako gi nemat na mene odma neso mi se desavat ..
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
имам работи на мене од кој не се одвојувам ...а да ли ми носат среќа не знам...едното е ланче од едната другарка и не го имам изваено неколку години,другото е белезица за на рака, и третото е прстен златен....
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
И јас исто носам некој работи шо не се одвојувам а немам забележано дали
ми носет среќа то се два прстена шо си ги носам од 8 и нејкам ич да ги
ваѓам зш еден да ми фалит мн ми е чудно а исто предходно имав три белегзивчина со ми ги подарија исто и нив ги носев долго време ама од шо беа престари се скинаја и ми е криво сега
ми носет среќа то се два прстена шо си ги носам од 8 и нејкам ич да ги
ваѓам зш еден да ми фалит мн ми е чудно а исто предходно имав три белегзивчина со ми ги подарија исто и нив ги носев долго време ама од шо беа престари се скинаја и ми е криво сега
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
Протезиве многу среќа ми донесоја, штета шо ќе ми ги ваѓет уш малце
Jordison- tapanar4e
Број на мислења : 301
Jordison напиша:Протезиве многу среќа ми донесоја, штета шо ќе ми ги ваѓет уш малце
па не ги ваѓај шо хаха
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
ооо кутро то мое лампиончеJordison напиша:Протезиве многу среќа ми донесоја, штета шо ќе ми ги ваѓет уш малце
ќе ти дам јас едно ланче само ќе ми кажиш ко ќе се видиме какво да е.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
хаха
јас секогаш си носам крст. И нормално дека ми е мн важен.
Не се осеќам целосно ако не го носам
јас секогаш си носам крст. И нормално дека ми е мн важен.
Не се осеќам целосно ако не го носам
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
имам да. едно маче играчка. се викат Сора.
не го носам секогаш со мене пошо е големко, ама досега е бидено на сите екскурзии шо сум била. и на сите излети на појќе деној надвор од дома, на сите кампувања... морат вранче да е.
глупото е то шо ненормално мразам мачки, лукави се и ме гледет накриво, ама ова го имам цел живот со мене па навикната сум на неа.
не го носам секогаш со мене пошо е големко, ама досега е бидено на сите екскурзии шо сум била. и на сите излети на појќе деној надвор од дома, на сите кампувања... морат вранче да е.
глупото е то шо ненормално мразам мачки, лукави се и ме гледет накриво, ама ова го имам цел живот со мене па навикната сум на неа.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
јас неам некое такво нешто ама по рацеве сум цела накитена, со бројаници, некој глупости... све и свашта, ама една сребрена белегзија со плочка шо ја имам, не ми носит нешо посебно среќа, ама не ја имам истаено од на мене 3 год, мојт и појќе имат...
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
Страна 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Доста важна информација!
» Aк би имале шанса да напрајме нешто без последици шо би било то?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Доста важна информација!
» Aк би имале шанса да напрајме нешто без последици шо би било то?
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 2 of 2