Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
+23
RoTkViCa
Marej
Џајко
Болиглава
fairy
STIFLER
*Rhythm Divine*
мирАл
misticnata
The Breaking Dawn
Bleak
grgrgr
REGINA
Master
PhiLL * E
hollow
A GiRL
Mary Jane
T&T
kojgode
Alexandra
malina
sokol
27 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
Re: Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
Па вака за нашкола не преферирам нешто посебно да носам,за навечер гледам да сум елегантно облечена,денски за чаршија носам се зависи дали одам на кафе или пешачам и то иако понекогаш ми се случвит и на вечер да сум спортско облечена т.е се зависит од пригодата и местото на кое ќе одам.
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Re: Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
Појќе сакам да сум спортски облечена ама за на вечер знам да се преуфирцам,ама пак некош и то ми е убо
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Различно носам секој ден некоаш потесно, некоаш пошироко исто ми е. Битно убо да се осеќам и слични секојдневни образложенија.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Зависит од расположение. Ко ќе ме стегнит некогаш, знам и да облечам пет броја помали чизми или нешто само зш ми се свиѓет..
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Имам лежерен стил на облекување, не ми е удобно да сум стегната или пак да ми виси некој вишок ко кај некого...Не сум ептен спортски тип, сакам секојдневни, но елегантни комбинации, а морам да признам дека во последно време го запоставив изгледов.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Без разлика каква е пригодата,секогаш се шо носам на мене морат да ми е удобно.Ми се имат десено да купам и нешо шо мн мн ми се свиѓало,а да не ми е толку удобно,(мн мн мн да ми се свиѓало да напоменам уште еднаш )ама појќе од еднаш не го имам облечено-го наследвет сестриве автоматски
И јас сметам дека ако не се осеќаш убо во својата облека,колку и да си дотеран немат да имат прав ефект
И јас сметам дека ако не се осеќаш убо во својата облека,колку и да си дотеран немат да имат прав ефект
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Незнам не гледам многу то шо ми е убо си го носам
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Има денови кога сакам да се осештам спорско ... а има денови коа сакам да сум елегантно облечен и да уживам во деновите ...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Мене најубо ми е во пижами штета шо неможам со нив и нашкола да одам.
Тренерки ич не обожавам да носам, имам само два пара од клубон и од репрезентација.
Иначе носам она шо ми е удобно и ре разбират зависит од расположение.
Тренерки ич не обожавам да носам, имам само два пара од клубон и од репрезентација.
Иначе носам она шо ми е удобно и ре разбират зависит од расположение.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
за секојдневие? исклучиво тренерки. А постегната облека за вечерни излегувања или слично.
иначе тренерчиња и патичиња ноооон стоп.
иначе тренерчиња и патичиња ноооон стоп.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
За секој ден пантоли,фармерки,џемперчиња,кошулчиња нешо таква работа.А за вечерно излегвење постегната.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Па шо знам ко спортист 6 години јас никогаш не сум се навикнал тренерки да носам али сепак носам ама не така често за навечер зависи кај одам ама навечер фармериња обавезно и блуза дуксерка или некое кошулче карирано како ке ме мавнет точките така хаха иначе дали тренерки или елегантно нешо битно ми е да се осеќам удобно и елегантно без разлика дали е спортска облека или нешо друго
пижами се најудобни ама мразам да ги носам мн се ми е депресивно ак ги носам преку ден :P
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
јас нонстоп сум во тренерки, порано носев само фармерки, а сега поќе од пола ден го поминвам во пижами и тренерки сегде одам со тренерки најубо се осеќам
misticnata- Солиден Адаптер
Број на мислења : 124
Хоби(работа) : peenje
Појќе глеам спортски да сум облечен!!! По опуштено се осеќам!
Шо е до мене тренерчина секогаш би носел, ама навечер негде да одам АУФ ќе ми речет
Шо е до мене тренерчина секогаш би носел, ама навечер негде да одам АУФ ќе ми речет
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Неможам баш да се одлучам дали вака или така сепак се зависи од тоа каде одам.. за нашколо на пример преферирам повеќе да носам нешо полежерно шо е.. иако не сум многу по тренерки да носам нашколо.. сепак некогаш ги носам
*Rhythm Divine*- Адаптер во подем
Број на мислења : 33
Зависит колку ми е поудобно иначе преферирам тренерки..
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Тренерки никогаш?grgrgr напиша:За секој ден пантоли,фармерки,џемперчиња,кошулчиња нешо таква работа.А за вечерно излегвење постегната.
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
jas za naskola ne nosam trenerki, najudobni mi se da, ama ne nosam mn cesto. inace farmerki i sl, ne se stegam mnogu
(nemam mak font od kaj so pisam :D )
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
И со деколте идат нашкола да ги палит мшкиве.fairy напиша:jas za naskola ne nosam trenerki, najudobni mi se da, ama ne nosam mn cesto. inace farmerki i sl, ne se stegam mnogu
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Тренираш карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Озбилно????Болиглава напиша:Тренираш карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
» Дaли сте зависник од маркирана облека ?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
» Дaли сте зависник од маркирана облека ?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2