Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
+17
pankerishte
REGINA
Mia
Рокси
lela
TONI
fairy
Marej
Lastojca
Mary Jane
STIFLER
The Breaking Dawn
Наташа
Bleak
Master
комшивка
T&T
21 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
Знам појќето шо ќе одговорет на ова, ама пак, ќе се радвам ако имат исклучок
Јас да бев машко ќе сакав поспортски женски, премногу откривање на телото и е малце досадно... Под поширока облека не знјаш шо се криет..
А за машки...ЗАвисит.. Сепак посекси ми се во широко. Ама убо е некогаш и постегнато гзе да се видит хаха
Јас да бев машко ќе сакав поспортски женски, премногу откривање на телото и е малце досадно... Под поширока облека не знјаш шо се криет..
А за машки...ЗАвисит.. Сепак посекси ми се во широко. Ама убо е некогаш и постегнато гзе да се видит хаха
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Re: Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
јас не вервам дека му е досадно на машкиве да гледет појќе откриено отколку покриено кај женскиве, а и јас сум за постегнато да се носет женските.. (со исклучоци некогаш нормално)
а за машкиве.. па и тие не ќе е лошо стегнати (кај гзот нормално) и некое кошулче постегнато.. (ама не претерано ко некој педерчиња)
а за машкиве.. па и тие не ќе е лошо стегнати (кај гзот нормално) и некое кошулче постегнато.. (ама не претерано ко некој педерчиња)
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Јас обожавам машки во skinny jeans, ама овие нашиве немојш да ги натераш да облечат такво нешо.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Па шо знам кј женско искрено сакам ко ќе видам некоја со слободен стил а не како сите така и таја и со викат T&T требит да се потурдиш да дознајш шо имат под тренерките и да девојчиња во тренерчиња ми се стварно кул или нешо поширочко ко ќе имет облечено туника нешо ау некое фаца кошулче и тка
Aк им стојт убо стегнато нек носет, никој нема да ги вратит назад. Ама да облечет некој пополнички нешо помало два броја и да се преливат сало... ноу тенкс.
Иначе, машки сеа е во мода стегнато, доста беше вие да зјапате по газојве, ај и ние тро да исплакниме очи.
Иначе, машки сеа е во мода стегнато, доста беше вие да зјапате по газојве, ај и ние тро да исплакниме очи.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Наташа напиша:Aк им стојт убо стегнато нек носет, никој нема да ги вратит назад. Ама да облечет некој пополнички нешо помало два броја и да се преливат сало... ноу тенкс.
хахаха
многу точно ова последново...
мислам да сакаш и сеа мојш да плакниш очи ама пак
нормални фармерки на машки се убај
и тесни се мн јаки...ама не мн слаби машки во тесни панталони
сакам и малце потспуштени да се (комплицирана сум)
а за женски во право си со ова
женски со сало не морат да се експонирет
да се облеквет во тесни мајци и фармерки со цел да изглеет послаби
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Edno prasanje sho imat tolku ubo vo gazot?
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
STIFLER напиша:Edno prasanje sho imat tolku ubo vo gazot?
Како шо на машкиве им е убо да гледет во гз или гради на женскиве така и на женскиве им е убо да гледет машки гзој.
П.С. Постојат и женски манијаци. Јас сум една.
Во средата на физичко Јаманди ко се заграваше не мрдав очи од газон негов. Шо шорц бесен носеше...
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Master напиша:STIFLER напиша:Edno prasanje sho imat tolku ubo vo gazot?
Како шо на машкиве им е убо да гледет во гз или гради на женскиве така и на женскиве им е убо да гледет машки гзој.
Во средата на физичко Јаманди ко се заграваше не мрдав очи од газон негов. Шо шорц бесен носеше...
леле леле јамандииии
уфффффффффф уфффффффффф
преубај очи и г'з....ко ке ми речеше петковска напрај нешо се губевв уфф
и јас сум перверзњачка
The Breaking Dawn напиша:Master напиша:STIFLER напиша:Edno prasanje sho imat tolku ubo vo gazot?
леле леле јамандииии
уфффффффффф уфффффффффф
преубај очи и г'з....ко ке ми речеше петковска напрај нешо се губевв уфф
и јас сум перверзњачка
И јас
Штета шо не ви е Љупчо по музичко па да се изнаглеате...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
леле мањачки све една по една...јас иначе не сакам стегната облека ме нервират и мн ретко да носам така нешо...а пак кј мшки уш појке не сакам...сакам да се во широко..
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Јас во последно време сфаќам дек сакам мшки во стегнато. (А)
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Lastojca напиша:леле мањачки све една по една...јас иначе не сакам стегната облека ме нервират и мн ретко да носам така нешо...а пак кј мшки уш појке не сакам...сакам да се во широко..
Ам шо да прајме, нели не се ојт на школа само за учење...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
јас дефинитивно сакам машки во широко шо се носат, онака некој си кул стил, скејтерски така нешто, а не мислам воопшто на некој уфилмани типчиња, шо носат дуксерки три броја поголеми, или фармерки со ги кревет на секое зато шо им се до колена спуштени....
а за женски, зависит, јас сакам и широко, ама и убо е и женско во тесно...ама не тесно да пукат:D
а за женски, зависит, јас сакам и широко, ама и убо е и женско во тесно...ама не тесно да пукат:D
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Море нека пукат
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Mary Jane напиша:Lastojca напиша:леле мањачки све една по една...јас иначе не сакам стегната облека ме нервират и мн ретко да носам така нешо...а пак кј мшки уш појке не сакам...сакам да се во широко..
Ам шо да прајме, нели не се ојт на школа само за учење...
е де е
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
На премер за мене...на лето често сакам во пошироки да се облеквам или во искинати,партал напраени,а обожавам стандард пантолчиња да си носам на зима(покласични)
За женски...па не можам да кажам зш за секоја различно сакам.
Сакам онака класично,сакам понекогаш стегнато ама не апла,а најпоќе сакам ко ќе видам чупе во хипички светли бои.Сепак повеќе одлучвам за личност отколку општо.
Сакам онака класично,сакам понекогаш стегнато ама не апла,а најпоќе сакам ко ќе видам чупе во хипички светли бои.Сепак повеќе одлучвам за личност отколку општо.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
TONI напиша:На премер за мене...на лето често сакам во пошироки да се облеквам или во искинати,партал напраени,а обожавам стандард пантолчиња да си носам на зима(покласични)
да бе кажа цела листа какви да се и на крајот се истаде со последново
хах
нормално,за сите да можат да се пронајдат во мој пост .The Breaking Dawn напиша:TONI напиша:На премер за мене...на лето често сакам во пошироки да се облеквам или во искинати,партал напраени,а обожавам стандард пантолчиња да си носам на зима(покласични)
да бе кажа цела листа какви да се и на крајот се истаде со последново
хах
ама сакам да кажам дека и онаа облека шо сакам да ја видам на женско мојт на некоја да не и стојт и обратно
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
по еден глас на подршка за двете.The Breaking Dawn напиша:Наташа напиша:Aк им стојт убо стегнато нек носет, никој нема да ги вратит назад. Ама да облечет некој пополнички нешо помало два броја и да се преливат сало... ноу тенкс.
хахаха
многу точно ова последново...
мислам да сакаш и сеа мојш да плакниш очи ама пак
нормални фармерки на машки се убај
и тесни се мн јаки...ама не мн слаби машки во тесни панталони
сакам и малце потспуштени да се (комплицирана сум)
а за женски во право си со ова
женски со сало не морат да се експонирет
да се облеквет во тесни мајци и фармерки со цел да изглеет послаби
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Па шо знам нејкам ептен широки фармерки доста удобно ми е со тесни фармерки ама не ептен тесни значит... и да... и тесни маици сакам да носам ама само 2-3 иам такви све друго пошироко ми е
Пааа сакам јас да носам тесни фармерки и малце поширочки блузи, најубо така се осеќам.
А на машки ОБОЖАВАМ тесни фармерки, па газето да му го истаквит мх мх мх... да си нараниме и ние очи малце па... а можит и по некоја рака понекогаш..
Еден другар од клас имат многу убав г’з, и еднаш носеше потесни фармерки... ауууу ептен секси му стоеја, сите женски не го тргнавме погледот од г’зот негов тој ден
А на машки ОБОЖАВАМ тесни фармерки, па газето да му го истаквит мх мх мх... да си нараниме и ние очи малце па... а можит и по некоја рака понекогаш..
Еден другар од клас имат многу убав г’з, и еднаш носеше потесни фармерки... ауууу ептен секси му стоеја, сите женски не го тргнавме погледот од г’зот негов тој ден
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
De4ki 21 vek e normalno stegnata
Mia- Адаптер4е
Број на мислења : 5
Mia напиша:De4ki 21 vek e normalno stegnata
женски да, ама машки во стегнато... не баш (макар шо ак му сејт убо зш да не..ама да не се хеланки)
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Женско во широка панталона добро изгледа.А исто така и во тесна фармерка привлечно изгледаат.Човек да не може да се одлучит.
М'шки...хм...па шо знам...јас сум носел тесни такви карирани пантолони или тексас џинс нешто.али од коа се здебелив едно 20кг не ме собира ништо.
Али уште преферирам Фармерки Џинс така потесни.Со мартинки добро стојат
М'шки...хм...па шо знам...јас сум носел тесни такви карирани пантолони или тексас џинс нешто.али од коа се здебелив едно 20кг не ме собира ништо.
Али уште преферирам Фармерки Џинс така потесни.Со мартинки добро стојат
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дaли сте зависник од маркирана облека ?
» Дали поседувате каков било предмет или долна облека кој што ви носи среќа или ви е доста битен?
» Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
» Дали поседувате каков било предмет или долна облека кој што ви носи среќа или ви е доста битен?
» Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2