Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
+13
nance
RoTkViCa
METALBOY
Рокси
REGINA
Lastojca
The Breaking Dawn
комшивка
sokol
kojgode
hollow
pankerishte
Bleak
17 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 1 of 1
Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
Хммм... Па животот е обично испреплетен од забава, обврски, интересни доживувања и слично. Но, колку вие како морепловец се снаоѓате во огромните бурни бранови на морето на животот? Дали барате помош од вашите пријатели, родители или некој близок или сепак се трудите сами...?
Јас на пример скоро секогаш све сам ама ако ми се понудит помош не ја одбивам од утчивст али многу мрзам после то да ме напуквит ради то... иначе во секој случај сам си ја бркам работата и така Некако се осеќам послободен, независен и среќен шо знам дек сум постигнал нешо само со моите две раце и мојот ум.
епа појлите вие ак не
Јас на пример скоро секогаш све сам ама ако ми се понудит помош не ја одбивам од утчивст али многу мрзам после то да ме напуквит ради то... иначе во секој случај сам си ја бркам работата и така Некако се осеќам послободен, независен и среќен шо знам дек сум постигнал нешо само со моите две раце и мојот ум.
епа појлите вие ак не
Re: Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
Сам си ја бркам работата.Понекогаш и помошта не е добредојдена(во некои случаеви се дешават да одможува)
Така да...сам си бркам се.Не се ослонувам или потпирам на некого.
Така да...сам си бркам се.Не се ослонувам или потпирам на некого.
Re: Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
Се шо можам да напрам сам прам зш само така сум сигурен дека сум го напрајл нештото ко шо требит
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Јас имат моменти ко ќе барам помош ама ретко се дешават то засеа. А иначе не сакам многу ко че ми помагет без да побарам ко ќе ми се мешет, можда вистина ќе ми поможет ама можда и ќе ме уништет така да само ако побарам сакам помош.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
она шо можам сам го прам сам а она шо не можам го прам со заедницата
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
Зависит, некои работи колку и да не сакаме не мојме да ги напрајме сами без ничија помош, иако се сложвам дека во добар дел од случаите е подобро да си ги извршиме сами.. А имат случаи каде што за да имаме подобар успех, мора да постои и тимска работа, на пример спортов итн.
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
јас мразам да барам помош од некој за нешто
се осекам некако....неспособно
зато практикувам сама работи да прам
се осекам некако....неспособно
зато практикувам сама работи да прам
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
комшивка напиша:Зависит, некои работи колку и да не сакаме не мојме да ги напрајме сами без ничија помош, иако се сложвам дека во добар дел од случаите е подобро да си ги извршиме сами.. А имат случаи каде што за да имаме подобар успех, мора да постои и тимска работа, на пример спортов итн.
Немат врска то јас нашкола на физичко сам без асистенција мин 3 гола давам
не сакам да барам помош сакам све сама да напрам посигурно се осеќам така некако не знам..
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
не сум способна сама да си ја бркам работата. Морам да имам некој шо ќе ми посочит шо како да прам иначе се губам.
ама ко ќе ме фатит инает терам сама до крај успешно.
ама ко ќе ме фатит инает терам сама до крај успешно.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Се’ шо можам прам сама, нејкам помош никаква иако скоро за се ми е понудена... али, јебеш гордост
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Често сакам помош, мрза сум
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
јас ...не дека се осеќам неспособна....ама некогаш стварно сакам помош, за следниот пат да знам јас сама правилно да постапам...значи страв ми е од грешки....ама во некој работи во себе сум мн посигурна него во други...така да зависит за шо се работит
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Сам прам скоро све ретко помош ми требит а и да ми требит не барам зш неубо се осеќам.
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
Ретко све сам прам
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Јас барам помош ептен ко ќе заглавам , ама не памтам да сум се довела во таква ситуација. Обично од мене се бара помош.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Ти си многу брилијантна личност, ти спуштам капа!Mary Jane напиша:Јас барам помош ептен ко ќе заглавам , ама не памтам да сум се довела во таква ситуација. Обично од мене се бара помош.
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
мирАл напиша:Ти си многу брилијантна личност, ти спуштам капа!Mary Jane напиша:Јас барам помош ептен ко ќе заглавам , ама не памтам да сум се довела во таква ситуација. Обично од мене се бара помош.
Ти си личноста шо годинава неизмерно ни фали на англиски.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
sum sposobna i sama si ja brkam rabotata..baram pomos ama retko...zavisi za so se rabotit
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Similar topics
» Колку сакате да сте сами?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
» Дали сме сами во вселената?
» Дали сакате конкуренција?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
» Дали сме сами во вселената?
» Дали сакате конкуренција?
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 1 of 1