Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
+23
RoTkViCa
Marej
Џајко
Болиглава
fairy
STIFLER
*Rhythm Divine*
мирАл
misticnata
The Breaking Dawn
Bleak
grgrgr
REGINA
Master
PhiLL * E
hollow
A GiRL
Mary Jane
T&T
kojgode
Alexandra
malina
sokol
27 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
Симона најјака е, не се чепкајте со нејзе, имат златни медалји за статуа да си напрајт од нив.
Ама да не ве лажит дек е удобно во кимоно, не е секое, само оние за борби, а другине не се.
Ама да не ве лажит дек е удобно во кимоно, не е секое, само оние за борби, а другине не се.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Re: Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
И ти тренираш карате?Mary Jane напиша:Симона најјака е, не се чепкајте со нејзе, имат златни медалји за статуа да си напрајт од нив.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Тренирате карате?
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Кај кого ојш на карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
STIFLER напиша:Кај кого ојш на карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
Кај Чоле. Морат да ти е познато.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
да познато ми е јас 5 години одев кај борче митрески во безбедност црн појас ||дан стигнав и прекинав..Mary Jane напиша:STIFLER напиша:Кај кого ојш на карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Си носам фармерки увек и блуза, а сеа у последно време мн ми се засвиџа кошулчиња шо почнав да носам... иначе спорско нешо носам ептен некој спортски ден ако е или пак ако се осеќам омалаксано или болно па не ми се спрема мн мн полесно ми е облечи тренерки и фурај !
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
STIFLER напиша:да познато ми е јас 5 години одев кај борче митрески во безбедност црн појас ||дан стигнав и прекинав..Mary Jane напиша:STIFLER напиша:Кај кого ојш на карате?Master напиша:Забележав дека најудобно се чувствувам во кимононо.
Кој си бре ти???
Изјаснисе!!!
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
мене машки ми се многу убај во кошулчиња и џемпери одзгора
не знам колку имаше врска со темава и колку ве интересираше ама пак...
не знам колку имаше врска со темава и колку ве интересираше ама пак...
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
хехехехе ти е гајле....битно кажа шо мислиш....
јас.....МРААААЗАМ тренерки хехе....т.е. по дома само носам зш по
фермерки дома да се стегнам не сакам......ама само за дома
тренерките...за надвор фармерки....а навечер поќе сум по кратките
работи (фустанчиња,сукњичиња и кратки пантолончиња) ...посебно
фустанчињата ми се фејворит
јас.....МРААААЗАМ тренерки хехе....т.е. по дома само носам зш по
фермерки дома да се стегнам не сакам......ама само за дома
тренерките...за надвор фармерки....а навечер поќе сум по кратките
работи (фустанчиња,сукњичиња и кратки пантолончиња) ...посебно
фустанчињата ми се фејворит
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Јас сум спортски тип и многу сакам спортска облека, сакам сегде да ја носам, ама не, се знае шо е за на тренинг и за низдома, а шо за нашкола или чаршија.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
А, за секојдневие.. се знајт стандарт црна пантолона или фармерки(во краен случај), некое блузиче, без 2849 глупости на него, значит обично, марамата и фурам. + црна патика. хаха
за навечер, не е чудно да излезам како и за по секојдневие, зш не ме интересират дали то на некој ќе му се допаднит или не, битно мене да ми е удобно, аааама се дешават да сакам навечер и на штикла да се качам и фустанче да носам. Ама то р е т к о.
за навечер, не е чудно да излезам како и за по секојдневие, зш не ме интересират дали то на некој ќе му се допаднит или не, битно мене да ми е удобно, аааама се дешават да сакам навечер и на штикла да се качам и фустанче да носам. Ама то р е т к о.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Што барам на темава јас
God of Thunder- Son Of Odin
Број на мислења : 9
Страна 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
» Дaли сте зависник од маркирана облека ?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
» Дали мажите сакат повеке секс од жените?
» Девојки/Момчиња во стегната облека или...?
» Дaли сте зависник од маркирана облека ?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 2