Пријателство или љубов?
+17
p4eli4ka
folder
RoTkViCa
Болиглава
METALBOY
Џими
Punk
Bleak
A GiRL
Marej
Lastojca
комшивка
malina
kojgode
Alexandra
STIFLER
The Breaking Dawn
21 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Пријателство или љубов?
шо мислите мојт да постојт пријателство меѓу машко и женско или то после прерасвит во љубов или некоја моментална привлечност шо мојт да го расипит другарството??
и ак ви се десит нешто вакво, би се осудиле да го напрајте првиот чекор чак и ак бидите одбиени и би растуриле пријателство или би остајле се така да течит а таа/тој никојпат да не дознајт??
образложете
и ак ви се десит нешто вакво, би се осудиле да го напрајте првиот чекор чак и ак бидите одбиени и би растуриле пријателство или би остајле се така да течит а таа/тој никојпат да не дознајт??
образложете
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Re: Пријателство или љубов?
Зависит многу јас иам вејке најдобра другарка некој 7 години во нејзе неможам да се заљубам ама иам една другарка некаде 7,8 месеци и не ја сакам ама ми се свијгат и би напрал нешто со нејзе ама незнам како!^.^
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Мојт да постојт ама зависи дали уше од почетокот сте ја гледале личноста ко другар или другарка.А не би и пријдела ако ми е стварно добар другар а гледам дека тој ме гледат само ко другарка.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Јас мислам дека имат секакви случаеви, прво едниот да е привлеќен од страна на другит, а после да се зближет ама ко ќе поминит свиѓањето обично и другарството сјојт. После имат чисти другари онака то е најубо другрство според мене, а то после мојт во љубов да прераснит. А колку шо иам слушнато најубај врски испаѓале така од другари.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
имам многу другари и никој од нив не го гледам како некој со кој би можела да бидам нешто појќе и мислам дека се зависит од нас и от то колку сме подготвени да изгубиме едно другарство за љубов(која можда немат да трајт долго) за разлика од другарството помеѓу машко и женско кое најчесто е едно од најдолгите.И мислам дека се зависит од нас дали ќе си дозволиме самите да се вљубиме во другар,значи ние уште на почетокот сме биле свесни дека мојт да бидит нешто појќе од другарство
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
мислам дека не мојш од почеток да речиш е овај го гледам ко другар и точка. не мојш да знајш шо носит времето.. исто така не се сложвам дека трајт појќе меѓу машко и женско другарство, то зависит од луѓето, ако се потрудат ќе го зацврстат другарството било кои двајца без разлика машки женски. постојт другарство меѓу машко и женско то да, а ако барем едниот чувствуват нешо појќе за другиот, не вервам дек би останало се ко порано..
за второво прашање, зависит од ситуацијата.. ако многу ми се сфиѓат или знам и јас му се сфиѓам да, инаку не вервам..
за второво прашање, зависит од ситуацијата.. ако многу ми се сфиѓат или знам и јас му се сфиѓам да, инаку не вервам..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
не е така едноставно ..јас мислам дека постојт вакво другарство зато шо сум го доживеала ..ама кога станвит збор за најдобри и неразделни другари кои се си кажвет еден на друг тогаш мислам дека не е возможно да постојт освен ако едниот од нив не е геј..едната страна секогаш ке осекат нешо појке а можда и двете страни..така да мојт да постојт другарство само шо то е мн поразлично од она на кое сме се навикнале во релација мшко-мшко или женско-женско...
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Јас пак мислам дек најубај врски испадвет од луѓе шо не се знает ногу.kojgode напиша:Јас мислам дека имат секакви случаеви, прво едниот да е привлеќен од страна на другит, а после да се зближет ама ко ќе поминит свиѓањето обично и другарството сјојт. После имат чисти другари онака то е најубо другрство според мене, а то после мојт во љубов да прераснит. А колку шо иам слушнато најубај врски испаѓале така од другари.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
malina напиша:имам многу другари и никој од нив не го гледам како некој со кој би можела да бидам нешто појќе и мислам дека се зависит од нас и от то колку сме подготвени да изгубиме едно другарство за љубов(која можда немат да трајт долго) за разлика од другарството помеѓу машко и женско кое најчесто е едно од најдолгите.И мислам дека се зависит од нас дали ќе си дозволиме самите да се вљубиме во другар,значи ние уште на почетокот сме биле свесни дека мојт да бидит нешто појќе од другарство
ова не мојш да го контролираш според мене
Секој различно мислит,а со мареј и то како се согласувам од искуство кажвам
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
kojgode напиша:Јас мислам дека имат секакви случаеви, прво едниот да е привлеќен од страна на другит, а после да се зближет ама ко ќе поминит свиѓањето обично и другарството сјојт. После имат чисти другари онака то е најубо другрство според мене, а то после мојт во љубов да прераснит. А колку шо иам слушнато најубај врски испаѓале така од другари.
и јас така иам слушнато
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Постојт ако трајт подолго време пријателството и ногу е битен првиот впечаток ко ќе се запознајте или ко ќе се задружите...
А од другарилогички е ама и точно дека излегвет пубај врски зш како добри другари пред да бидет во врска имет доста разбирање меѓу себе...
А од другарилогички е ама и точно дека излегвет пубај врски зш како добри другари пред да бидет во врска имет доста разбирање меѓу себе...
јас искрено не знам зш ама ак ми се засвиѓат другар прво пробвам да се тргнам од него.... е веке ак не можам....
ево како и секогаш јас се сложвам со ластојца потполно
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Јас потполно се сложувам со ова.Marej напиша:
Јас пак мислам дек најубај врски испадвет од луѓе шо не се знает ногу.
А на темата - немат пријателство меѓу машко и женско. Кога тогаш ќе сакаш да ја опниш.
и јас се сложвам со двете + или ке сте дечко и девојка или непријатели не мојт другоЏими напиша:Јас потполно се сложувам со ова.Marej напиша:
А на темата - немат пријателство меѓу машко и женско. Кога тогаш ќе сакаш да ја опниш.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Немат никаква врска болдираново. Тешка глупост. Би ти го поткрепил и со личен пример ама да не се отворам многу.METALBOY напиша:и јас се сложвам со двете + или ке сте дечко и девојка или непријатели не мојт другоЏими напиша:Јас потполно се сложувам со ова.Marej напиша:
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
се сложвам со болиглава.. исто и јас иам пример дека не е вака
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
јас имам мнооогу машки другари....а имам и еден најдобар другар.....и до сега немало а нема ни да имат нешто.....така да ...пријателство
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Јас бе иам другарка шо ги гледам ко другарки полно и никогаш неможам да се замисљам со нив! Верни другарки прајме муабет!!!Болиглава напиша:Немат никаква врска болдираново. Тешка глупост. Би ти го поткрепил и со личен пример ама да не се отворам многу.METALBOY напиша:и јас се сложвам со двете + или ке сте дечко и девојка или непријатели не мојт другоЏими напиша:Јас потполно се сложувам со ова.Marej напиша:
стварно е реткост да имат пријателство а да не се затрескат едниот во другиот ама имат :D:D
јас иам :D:D
јас иам :D:D
Folder...:
Си ги прашал дали сите тие мислет исто ко и ти...? Барем една од ниф те свиѓала некогаш ако не те свиѓат сега...
Јас бе иам другарка шо ги гледам ко другарки полно и никогаш неможам да се замисљам со нив! Верни другарки прајме муабет!!!
Си ги прашал дали сите тие мислет исто ко и ти...? Барем една од ниф те свиѓала некогаш ако не те свиѓат сега...
Punk напиша:се сложвам со болиглава.. исто и јас иам пример дека не е вака
Во право е Болиглава а и Панкерчево... јас ја сакам најмногу ама не и кажвам... френдој си сме...
незнам јас морав да дознам на потешкиот начин и зато
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Љубов...а што е тоа?
» Платонска љубов
» Несебична љубов
» Љубов преку интернет!?