Колку сте оптимисти и дали постојт нешо шо ве "пуштат да пловите во оптимизмот" ?
+10
malina
Marej
Наташа
комшивка
pankerishte
L S D
П.
kojgode
Master
Bleak
14 posters
Страна 1 of 1
Колку сте оптимисти и дали постојт нешо шо ве "пуштат да пловите во оптимизмот" ?
Мене ме пушчат да плова една песма...
https://www.youtube.com/watch?v=ip1zsUIosoA&feature=PlayList&p=ED7ACEC488CCA997&playnext=1&index=26
бај д веј Jorney - DON'T STOP BELIVING!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ip1zsUIosoA&feature=PlayList&p=ED7ACEC488CCA997&playnext=1&index=26
бај д веј Jorney - DON'T STOP BELIVING!!!
Re: Колку сте оптимисти и дали постојт нешо шо ве "пуштат да пловите во оптимизмот" ?
Не сум некој голем оптимист,ама во последно време, посебно од септември навака се труда да најдам нешто што ќе ме терат да мислам оптимистички
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Re: Колку сте оптимисти и дали постојт нешо шо ве "пуштат да пловите во оптимизмот" ?
Ко сме веќе кј песниве Why Worry - Dire Straits.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
П.- Солиден Адаптер
Број на мислења : 132
или Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happykojgode напиша:Ко сме веќе кј песниве Why Worry - Dire Straits.
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
Доволно песни иам со наслов I don't care
If you are dead or still alive, I don't care......
Прва шо ми текна од ваков тип на песни!
Прва шо ми текна од ваков тип на песни!
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
always look on the bright side of life - monty python
хаха се зезам. се трудам најчесто да размислувам оптимистички, едноставно неможам да се замарам со то шо е најлошото шо мојт да се десит, мојт да се десит се, ама мојт и да тргнит на подобро.. се нервирам некој ко ќе се тресит и паничит околу то: шо аку е вака или се десит ова или она...? зато и се трудам и на тие околу мене да им пренесам малце позитивна енергија и.. то е то
хаха се зезам. се трудам најчесто да размислувам оптимистички, едноставно неможам да се замарам со то шо е најлошото шо мојт да се десит, мојт да се десит се, ама мојт и да тргнит на подобро.. се нервирам некој ко ќе се тресит и паничит околу то: шо аку е вака или се десит ова или она...? зато и се трудам и на тие околу мене да им пренесам малце позитивна енергија и.. то е то
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Па.. мојт да се речит дек се надевам на најдоброто ама во исто време го очеквам и најлошото. За да ви доловам ситуација - да речиме купам мачка и се надевам дек ќе живејт 5-6 години, ама спремна сум и да поднесам утре ил задутре да ја отепат кола или да се удајт во аквариумон.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Песнава од Боби вриштит сарказам.L S D напиша:или Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happykojgode напиша:Ко сме веќе кј песниве Why Worry - Dire Straits.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Ретко пратикувам песимизам,ама и оптимизам,јас сум нешто измеѓу вие кажете ми шо е то пошто не сум доволно информирана ?
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
malina напиша:Ретко пратикувам песимизам,ама и оптимизам,јас сум нешто измеѓу вие кажете ми шо е то пошто не сум доволно информирана ?
Па то би се нарекло контрадикторна личност на некој начин се побиваш себеси или пак... си премногу реална
фала на одговоров имат некоја вистина во него, на пример она реална
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
не сум некој голем оптимист ама се трудам да гледам на поубата страна...а иначе оптимистични љуге во моја близина се тие шо ме терет да сум на оптимистичната страна мада шо ретко такви имат
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Рнс ме терат да сум оптимиста...
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
kojgode напиша:Ко сме веќе кј песниве Why Worry - Dire Straits.
фак! ај лав ит
Сакам да мислам дек сум оптимист, ама длабоко во себе сум неизлечив песимист, јебига
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:kojgode напиша:Ко сме веќе кј песниве Why Worry - Dire Straits.
фак! ај лав ит
Сакам да мислам дек сум оптимист, ама длабоко во себе сум неизлечив песимист, јебига
КОЛЕШКЕ!!! Д СЕЈМ ОПИНИ'Н...
Морам оптимист да сум и се трудам да сум и сум
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Similar topics
» Колку често ви тече "Река" од мишките и дали ви се допаѓа тоа??
» "Штрумфовите и се за ниф? Колку често гледате и критики..." :)
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали, колку, на кого сте напалени во моментов?
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
» "Штрумфовите и се за ниф? Колку често гледате и критики..." :)
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Дали, колку, на кого сте напалени во моментов?
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
Страна 1 of 1