Дали верувате во духови?
+34
s...
REGINA
METALBOY
Џими
p4eli4ka
lela
ноунејм
princess
Рокси
kirce
Obibos
fairy
FalcoN eYe
Marej
malina
lost girl
Болиглава
PhiLL * E
The Breaking Dawn
pankerishte
Punk
Lastojca
комшивка
folder
Karamba
hollow
mitan
Master
dzole
Alexandra
T&T
Mary Jane
корун
kojgode
38 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Дали верувате во духови?
иако јас не сум видела вервам..и можда зато ми е страв да си одам сама од негде во доцните часови...хаха
p4eli4ka- Адаптер во подем
Број на мислења : 44
По некогаш верувам (за мене духовите се скрос невидливи, а не како шо гледаме на некој слики-чиста обработка, даваја на тв како се прајт )
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
аааааааааааааааааааааааааааааабббббббббббббббббббббббббббббееееееееее!корун напиша:Се дур не го видов ова не вервев во духој, видите внимателно http://www.mytwinhauntsme.com/
заради линков шо го отворив ги разбудив сите во куќава заради моето неконтролирано вриштење.
не е за смеење сеа како ќе спијам? ќе го пљукнев срцево... и то фатив ги истражував сликине сконцентрирано... иииииииии ццц
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
абе вие сакате да ме убиете среќа музика шо имав во позадина, рацеве ми се тресетREGINA напиша:аааааааааааааааааааааааааааааабббббббббббббббббббббббббббббееееееееее!корун напиша:Се дур не го видов ова не вервев во духој, видите внимателно http://www.mytwinhauntsme.com/
заради линков шо го отворив ги разбудив сите во куќава заради моето неконтролирано вриштење.
не е за смеење сеа како ќе спијам? ќе го пљукнев срцево... и то фатив ги истражував сликине сконцентрирано... иииииииии ццц
METALBOY- Адаптериште
вервам, а да обајснам зошто како незнам ни сама.. едноставно вервам во то...
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
kojgode напиша:Верувате во духови , изгубени души ?
Да.
После смртта душата "шета" по Земјата 40 дена. (ова од религиозен аспект)
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
METALBOY напиша:абе вие сакате да ме убиете среќа музика шо имав во позадина, рацеве ми се тресетREGINA напиша:аааааааааааааааааааааааааааааабббббббббббббббббббббббббббббееееееееее!корун напиша:Се дур не го видов ова не вервев во духој, видите внимателно http://www.mytwinhauntsme.com/
Ќе ме стегнеше срцево за малце ....
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
^ хахах убо ви е... јак линк со јасна порака.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
закоооооооооооооооооооон ... леле шо сакам вакви работи уффф...*UnIqUe* напиша:METALBOY напиша:абе вие сакате да ме убиете среќа музика шо имав во позадина, рацеве ми се тресетREGINA напиша:аааааааааааааааааааааааааааааабббббббббббббббббббббббббббббееееееееее!корун напиша:Се дур не го видов ова не вервев во духој, видите внимателно http://www.mytwinhauntsme.com/
s...- Солиден Адаптер
Број на мислења : 114
добро тро упалшувачки делуват, ама ако барате адреналин - пробајте гоs... напиша:закоооооооооооооооооооон ... леле шо сакам вакви работи уффф...*UnIqUe* напиша:METALBOY напиша:абе вие сакате да ме убиете среќа музика шо имав во позадина, рацеве ми се тресетREGINA напиша:аааааааааааааааааааааааааааааабббббббббббббббббббббббббббббееееееееее!корун напиша:Се дур не го видов ова не вервев во духој, видите внимателно http://www.mytwinhauntsme.com/
METALBOY- Адаптериште
можда зш се невидливи?! хехе ме насмејаBleak напиша:До негде вервам ама никогаш не сум видел...
METALBOY- Адаптериште
METALBOY напиша:По некогаш верувам (за мене духовите се скрос невидливи, а не како шо гледаме на некој слики-чиста обработка, даваја на тв како се прајт )
вервам, ама исто и јас мислам дека се невидливи, а не ко шо кажвет бела сенка, црна сенка, бла бла
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Дали верувате во судбина?
» Дали верувате во љубов на прв поглед
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
» Верувате ли во живот после смртта?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали верувате во љубов на прв поглед
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
» Верувате ли во живот после смртта?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 3 of 3