Дали верувате во духови?
+34
s...
REGINA
METALBOY
Џими
p4eli4ka
lela
ноунејм
princess
Рокси
kirce
Obibos
fairy
FalcoN eYe
Marej
malina
lost girl
Болиглава
PhiLL * E
The Breaking Dawn
pankerishte
Punk
Lastojca
комшивка
folder
Karamba
hollow
mitan
Master
dzole
Alexandra
T&T
Mary Jane
корун
kojgode
38 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Дали верувате во духови?
Не верувам.Не верувам и дека иаме дух ние луѓето пошто некој праша дали имаат дух ванземљаците
Ама сепак човек кога ке умри на апаратите се покажува ослабување од некој си 400грама што според некои е одсуство на духот.
хихиххи
Ама сепак човек кога ке умри на апаратите се покажува ослабување од некој си 400грама што според некои е одсуство на духот.
хихиххи
Oдсуство на 21 грам колку шо знам јас. И филм имат такоф.pankerishte напиша:Не верувам.Не верувам и дека иаме дух ние луѓето пошто некој праша дали имаат дух ванземљаците
хихиххи
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
kojgode напиша:Oдсуство на 21 грам колку шо знам јас. И филм имат такоф.pankerishte напиша:Не верувам.Не верувам и дека иаме дух ние луѓето пошто некој праша дали имаат дух ванземљаците
хихиххи
не знам така нешто беше...дали 21 или 210 исто е.
Баш на медицина им го имаат спомнато на предавања
да..21 е
и јас имам слушнато
и јас имам слушнато
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
не верувам во духови ама верувам во биометричко обработени електромагнетни сили ...
накратко се коси со мојот исказ за не верување во истите ... ако тоа значи дека треба да ја сменам мојата изјава тогаш се откажувам бидејки ме жулет прстиве од типкање по тастатурава ...
накратко се коси со мојот исказ за не верување во истите ... ако тоа значи дека треба да ја сменам мојата изјава тогаш се откажувам бидејки ме жулет прстиве од типкање по тастатурава ...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
ooo дада само не вервам дек се онакви ко шо ги прикажвет на филмојве...единствено мислам дек на шесто сетило имет една добра слика претставено за духој....
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Весна по биологија рече дека во секој чоек постоел т.н. резервен воздух шо се чувал во бронхиолите на белите дробови цел живот и само ко ќе сме умреле тој воздух се испуштал. На ви ја теоријава .!.kojgode напиша:Oдсуство на 21 грам колку шо знам јас. И филм имат такоф.pankerishte напиша:Не верувам.Не верувам и дека иаме дух ние луѓето пошто некој праша дали имаат дух ванземљаците
хихиххи
Long live Весна.
Последната промена е направена од Болиглава на Чет Фед 19, 2009 5:54 pm. Мислењето е променето 1 пати
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Шо зборвиш бе низ цел свет се чудет како се губет тие 21 грам со посебни средства мерет Весна знајт. Можда со нив некој друг грам се губит ама то 21 мислам дека немет откријано засеа.
Даста бе, све комерцијала за филмој да си пуштет е можда напраено. Не се согласувам со админот.kojgode напиша:Шо зборвиш бе низ цел свет се чудет како се губет тие 21 грам со посебни средства мерет Весна знајт. Можда со нив некој друг грам се губит ама то 21 мислам дека немет откријано засеа.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
ДААААААААА
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Не се шегувај со Весне.kojgode напиша:Шо зборвиш бе низ цел свет се чудет како се губет тие 21 грам со посебни средства мерет Весна знајт. Можда со нив некој друг грам се губит ама то 21 мислам дека немет откријано засеа.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
јас незнам...и вервам и не вервам.пр приказни шо кажват некој за духој и сл, шо се страшни и на некој начин и вистински, мене ми се смешни, зато незнам дали вервам
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Јас не вервам во нишо шо не мојт да го докажит наукава
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
СПОРЕД НАУКАВА ТИЕ ЉУЃЕ СО ГИ ГЛЕДЕТ СЕ ШИЗОФРЕНИЧАРИ
И ТО Е 1123231324143134134 ПАТИ ДОКАЗАНО И ЈАС НЕ ВЕРВАМ......
kirce- Адаптер во подем
Број на мислења : 68
Хоби(работа) : скокач за водици
Само ќе се изнасмеам на теоријава... американска работа! Иначе, ко шо сите велат - духот е енергија... хмм, ко шо памтам енергијата немаше маса, или нешо јанглаш сум Иначе, не, не вервам во духови шо излегвет од мртвиве, па да завршеле некоја работа на Земјава дрн дрн јариња... вервам во духој ко сеуште неоткриени суштества, пошо постојат уште многу видови на Земјава наша насушна шо не се откриени, а се разбира, науката не е доволно напредната за да ги „открие“kojgode напиша:Шо зборвиш бе низ цел свет се чудет како се губет тие 21 грам со посебни средства мерет Весна знајт. Можда со нив некој друг грам се губит ама то 21 мислам дека немет откријано засеа.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Ko шо велет дека духот е енергија така велет дека и 21 грам тежел.
kirce напиша:СПОРЕД НАУКАВА ТИЕ ЉУЃЕ СО ГИ ГЛЕДЕТ СЕ ШИЗОФРЕНИЧАРИ
многу точно
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
jas mislam deka postoet i duhoj i vanzemaljci i vanzemaljci so duhoj. ke prasate zs? Epa vaka posle smrtta duhot izlegvit taka? epa ke dojt vanzemalec i ke ja izejt i ta vo nego ke e, nekoj ke duhoj ke izbeget i taka ke gi imat i niv posebno a pak za vanzemalci e odamna dokazano ))
princess- Адаптер4е
Број на мислења : 11
Не треси глупоти и пиши кирилица... (цтрл - шифт)princess напиша:jas mislam deka postoet i duhoj i vanzemaljci i vanzemaljci so duhoj. ke prasate zs? Epa vaka posle smrtta duhot izlegvit taka? epa ke dojt vanzemalec i ke ja izejt i ta vo nego ke e, nekoj ke duhoj ke izbeget i taka ke gi imat i niv posebno a pak za vanzemalci e odamna dokazano ))
Te мамит alt + shift е.
не постојат..барем според мене.. не сум видел
ноунејм- Бени Лава`с бигест фен
Број на мислења : 166
Хоби(работа) : па да.. работата ми е хоби. да
Забавен? : ногу
Какво постоење-ГЛУПОСТИ!
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Дали верувате во судбина?
» Дали верувате во љубов на прв поглед
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
» Верувате ли во живот после смртта?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали верувате во љубов на прв поглед
» Дали и колку им верувате на вашите другари и другарки?
» Верувате ли во живот после смртта?
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 2 of 3