Екстерно Испитување!
+19
kojgode
Lastojca
Батерфлај
RoTkViCa
корун
REGINA
Gallowsraven
petar
комшивка
OmeN
Рокси
KaTeRiNcE
The Breaking Dawn
Џајко
Marej
blesava008
Mary Jane
METALBOY
мирАл
23 posters
Страна 2 of 5
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Екстерно Испитување!
TESKO NIV SO VRSKI SO SE :S:S:S
kako ke go izdrzet ova neznam.......
aAaa inace poglupa rabota nemat pak ke ni kazele 10 dena pred da ne testiret..... kopil4inja :@
aAaa inace poglupa rabota nemat pak ke ni kazele 10 dena pred da ne testiret..... kopil4inja :@
OmeN- Адаптер4е
Број на мислења : 7
OmeN напиша:TESKO NIV SO VRSKI SO SE :S:S:S
ич за нив не се секирај, пак ќе му фатет врски.. за жал
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
inaku ova eksternovo e na ustaven sud
petar- Адаптер4е
Број на мислења : 13
иначе добри ни се шансите ко шо последно слушнавpetar напиша:inaku ova eksternovo e na ustaven sud
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Ајде стискајте палци сите, не знам шо ќе напрам ак немат екстерни... Ќе одам ќе ги избацвам сите професори в канцеларија... :D
Gallowsraven напиша:Ајде стискајте палци сите, не знам шо ќе напрам ак немат екстерни... Ќе одам ќе ги избацвам сите професори в канцеларија... :D
домаќинон, Бојан секретарон? шо се тие подолу...
комшивка- Адаптериште
А чичко машан?комшивка напиша:Gallowsraven напиша:Ајде стискајте палци сите, не знам шо ќе напрам ак немат екстерни... Ќе одам ќе ги избацвам сите професори в канцеларија... :D
домаќинон, Бојан секретарон? шо се тие подолу...
онтопик - абе нема да имат испитвења
METALBOY- Адаптериште
така сакам да мислам
METALBOY- Адаптериште
абе јас слушнав овие глувонемиве од 4та се спасиле од екстерни, ама само оваа година.. ние изгледа и годинава и в година..
комшивка- Адаптериште
ej да хех, за нас од 4та се откажа екстерново... не е фер! и ние сме деца, зш сите да полагет ние не?
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
ај ке видиме...убо шо не полагет овие од 4та, зш то ке беше ептем неферски...а за нас, слушнав нешо се зборвеше за простести, мислам дека е рано....шо и да биднит се надевам дека нема да имат...
METALBOY- Адаптериште
утре се протестите. ќе ојт некој?
комшивка- Адаптериште
мислам ако протестираме дека сега не е време, мислам дека е рано....
METALBOY- Адаптериште
прва смена од 12 и пол, а втора од 1 и пол до 2. мислам
комшивка- Адаптериште
na 7 maj 2009 se organizira strajk protiv eksternite testovi ke izleze cela makedonija na strajk 1 smena od 9:00 2 smena od 1:30
ме мрзеше да препишвам ке сватите...
ме мрзеше да препишвам ке сватите...
колку е валидно ова зш денес нешо се зборвеше и мојов клас нема да протестират...?
METALBOY- Адаптериште
ова денес шо се исподешава со протестот беше брука.
не е тој начин да немат екстерни.
не е тој начин да немат екстерни.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
а шо се дешаваше??
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
ништо.
сите урлаа ко ненормални по улицине, пола од нив не знаеа ни за шо протестирет битно од нашкола да се губело и ништо не постигнаа. уш толку испровоцираа.
то не се прајт така. брука беше.
сите урлаа ко ненормални по улицине, пола од нив не знаеа ни за шо протестирет битно од нашкола да се губело и ништо не постигнаа. уш толку испровоцираа.
то не се прајт така. брука беше.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
А која организација го организира штрајкот?
И дали беше најавен претходно, или така само им текнало на некој да излезат на штрајк?
Денеска како шо 3нам имаше штрајк пред општина, дел од учениците од гимназија беа таму, ко шо знам имало и од економски, угостителско и емуц. Јас лично не излегов на штрајк бидејки професорите запишуваа неоправдани, неможевме да го организираме класот + професорите (повеќето) не’ спречуваа.
Ко шо дознав утре ќе продолжи протестот.
Али мислам дека ако веќе протестираме не треба да ја нарушуваме наставната програма пошо ние самите ќе си направиме проблеми, ќе треба на лето нашколо да одиме.
Не3нам, не сум доволно информирана со 3акониве, некои луѓе велат дека само 3а матурантите ќе се зборува на уставен, а за другите дека е одлучено за полагањето, некои велат дека и за нас ќе зборуваат на уставен.
Ама ко шо знам, ако полагаме треба 30 дена претходно да сме известени за кои предмети ќе полагаме...
И дали беше најавен претходно, или така само им текнало на некој да излезат на штрајк?
Денеска како шо 3нам имаше штрајк пред општина, дел од учениците од гимназија беа таму, ко шо знам имало и од економски, угостителско и емуц. Јас лично не излегов на штрајк бидејки професорите запишуваа неоправдани, неможевме да го организираме класот + професорите (повеќето) не’ спречуваа.
Али мислам дека ако веќе протестираме не треба да ја нарушуваме наставната програма пошо ние самите ќе си направиме проблеми, ќе треба на лето нашколо да одиме.
Не3нам, не сум доволно информирана со 3акониве, некои луѓе велат дека само 3а матурантите ќе се зборува на уставен, а за другите дека е одлучено за полагањето, некои велат дека и за нас ќе зборуваат на уставен.
Ама ко шо знам, ако полагаме треба 30 дена претходно да сме известени за кои предмети ќе полагаме...
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:А која организација го организира штрајкот?
Е убо веќе и ти шо напрај, од септември да ти кажет шо ке полагаш. 10 дена минимум пред то требит да кажет.
А за протестот денес....ветар во магла. Ниту најавено некаде, ниту допис стигна од унија на средношколци,ништо. Скопје гледам сега со јајца мавале по министерство. Страмота стварно. А ако планирате да ојте на протест, и ако имате час кај Томе,заборајте уште од сеа. Мене класен ми е, рече кој ке мрднит на полагање го праќам. Нормално,само нашиов клас беше целосен,само ние бевме во гимназија. Другиве двајца без тројца....
Батерфлај- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Хоби(работа) : Неам
Баш Томе нас ни кажа дека треба 30 дена претходно да ни кажат.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страна 2 of 5