Глеање на кафе, на дланка...
+13
Болиглава
Џајко
Punk
Mary Jane
Lastojca
Рокси
The Breaking Dawn
RoTkViCa
Angelic
TONI
Ane
METALBOY
REGINA
17 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Глеање на кафе, на дланка...
Мислам дека немат поголема глупост од то.
Во друштво вака обично женскиве си се мамиме така. Демек ќе ти погодат нешо... а секој знајт све за секого во охридов... така да и немојт да згрешит.
Пак уште да плаќам на оние... некој имало гатачки за да ми изглеет на кафе? абе ај...
Вервите во вакви работи? Ви се имат десено да ви погодат нешо?
Јас знам за некој морничави такви случки со глеање на кафе дека дури и точно испаднале некој работи шо им ги "изгатале"... ама сепак немат доволно докази за да повервам во тие глупости.
Во друштво вака обично женскиве си се мамиме така. Демек ќе ти погодат нешо... а секој знајт све за секого во охридов... така да и немојт да згрешит.
Пак уште да плаќам на оние... некој имало гатачки за да ми изглеет на кафе? абе ај...
Вервите во вакви работи? Ви се имат десено да ви погодат нешо?
Јас знам за некој морничави такви случки со глеање на кафе дека дури и точно испаднале некој работи шо им ги "изгатале"... ама сепак немат доволно докази за да повервам во тие глупости.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Re: Глеање на кафе, на дланка...
И јас мислам дека ова е една голема глупост, но сепак можно е да имат некој шо может да видет пример: ја имав шинато ногава и ојдовме кај една жена шо лечит со био енергија, ми ја зеде ракава и ги стави дланките едната горе другата долу и почна да ги тресит и ми рече дека за малку ке сум ја пукнел косткава можда погоди а можда и вистина виде
јас сум 90% за не
а за тие шо погодвет мислам дека знам како погодвет, само нема да кажам за ваше добро
јас сум 90% за не
а за тие шо погодвет мислам дека знам како погодвет, само нема да кажам за ваше добро
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Јас еднаш бев кај една жена ми гледаше на кафе и ми кажа некој неубај работи шо вистина се десија и од тогаш нејкев никој да ми гледат... неморат да значит дека то со се деси имаше врска со то со ми гледаше на кафе веројатно беше случајно ама пак:S само сега содругаркиве онака си гледаме за љубов демек нешо.. не дек имат нешто вистина туку да се порадвиме малце:D:P
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
Не верувам.
Ама има една работа шо е интересна во тие работи.Ти гледа некој и ти дава некаков опис на пример на личност.Ние одма се мислиме дали имаме вистина таква личност во нашиот живот.Едноставно понекогаш може кажувањето да не поттикне да направиме нешто,да превземеме или најмалку да помислиме на таквата личност(ако ја има во реалноста).
Ама има една работа шо е интересна во тие работи.Ти гледа некој и ти дава некаков опис на пример на личност.Ние одма се мислиме дали имаме вистина таква личност во нашиот живот.Едноставно понекогаш може кажувањето да не поттикне да направиме нешто,да превземеме или најмалку да помислиме на таквата личност(ако ја има во реалноста).
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
мореееее какво гледање! Дај терајте си го животот во реални рамки - без да се надеваме на некој талог од кафе или линии на дланка.... или недај Боже на ГРАВ да ми гледет хахахах!
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
вака сега......значи во друштвово си гледаме онака на кафе...ко шо рековте да се порадвиме....ама не верувам во тие работи....меѓутоа никогаш не сум била на вистинска гатачка ама сепак мислам дека кога би ошла би ми погодила, затоа што верувам дека има такви луѓе, надарени...и дека се тука да ни помогнат...ама сепак ми е страв да одам да не ми каже нешто лошо....
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
ич не вервам во вакви работи мада јака занимација се.
а иам бидено еднаш ко бев мала имав некои точкици на дланкава и баба ко шо е суеверна ме однесе на бајачка а мразев такви работи и ме тераше да замижвам и да повторвам некои работи по 3 пати. мене смешно ми беше и не знаев шо барам таму и нормално дек не ми поминаа и таа бајачката ме окриви мене дека сум била крива шо не ми поминале зш сум немала волја за такви работи.
иначе се сложвам со тони за то последното
а иам бидено еднаш ко бев мала имав некои точкици на дланкава и баба ко шо е суеверна ме однесе на бајачка а мразев такви работи и ме тераше да замижвам и да повторвам некои работи по 3 пати. мене смешно ми беше и не знаев шо барам таму и нормално дек не ми поминаа и таа бајачката ме окриви мене дека сум била крива шо не ми поминале зш сум немала волја за такви работи.
иначе се сложвам со тони за то последното
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Знаете, едно ќе потенцирам - ако верувате во Господ - не треба да верувате во овие работи. Сите овие претскажувања преку кафе, дланка, грав, карти, бајачки, гаталки - се строго забранети и претставуваат голем грев (без разлика дали вие тоа го правите од занимација или просто верувате во тоа)
Е сега вие размислете.
Е сега вие размислете.
Angelic- ex Rainbow*
Rainbow* напиша:Знаете, едно ќе потенцирам - ако верувате во Господ - не треба да верувате во овие работи. Сите овие претскажувања преку кафе, дланка, грав, карти, бајачки, гаталки - се строго забранети и претставуваат голем грев (без разлика дали вие тоа го правите од занимација или просто верувате во тоа)
Е сега вие размислете.
јас не се сложвам со ова....секој со своето размислување.....јас ВЕРВАМ во Господ ама и си вервам во бајачки и др такви работи затоа што ми имаат помогнато
RoTkViCa- Модератор
Ја гледам иднината на ливчиња од нане, повелете, 200 денари една сеанса. *
*дан си помислит некој вистина
*дан си помислит некој вистина
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
TONI напиша:Не верувам.
и јас нешо вака мислам...
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Баба е доста добра во ова, имат погодено појќе работи, ама кој имат време да ја слушат...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
RoTkViCa напиша:Rainbow* напиша:Знаете, едно ќе потенцирам - ако верувате во Господ - не треба да верувате во овие работи. Сите овие претскажувања преку кафе, дланка, грав, карти, бајачки, гаталки - се строго забранети и претставуваат голем грев (без разлика дали вие тоа го правите од занимација или просто верувате во тоа)
Е сега вие размислете.
јас не се сложвам со ова....секој со своето размислување.....јас ВЕРВАМ во Господ ама и си вервам во бајачки и др такви работи затоа што ми имаат помогнато
имаме праено за ова муабет бе!
Некој работи дефинитивно не можам да ги повторвам по 100 пати ама неврмајд..
Angelic- ex Rainbow*
јас сакам да ми глеат некој на кафе. ак имате баби нешо кажвите
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Rainbow* напиша:RoTkViCa напиша:Rainbow* напиша:Знаете, едно ќе потенцирам - ако верувате во Господ - не треба да верувате во овие работи. Сите овие претскажувања преку кафе, дланка, грав, карти, бајачки, гаталки - се строго забранети и претставуваат голем грев (без разлика дали вие тоа го правите од занимација или просто верувате во тоа)
Е сега вие размислете.
имаме праено за ова муабет бе!
Некој работи дефинитивно не можам да ги повторвам по 100 пати ама неврмајд..
да ама другиве не не слушаја ко праевме муабет....а ова е за групен муабет...извини шо кажав шо мислам, ти секако го повтори ова !!!
RoTkViCa- Модератор
ај ај.. грешка моја шо се трудам.. ама местово е за сопствени мислења е гледишта, така да .. терај.
Angelic- ex Rainbow*
Rainbow* напиша:ај ај.. грешка моја шо се трудам.. ама местово е за сопствени мислења е гледишта, така да .. терај.
RoTkViCa- Модератор
Ја гледа на кафе!
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Не не, ЈА гледа на кафе!
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
e ne ja gleda na kafe
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Ти гледаш на кафе??
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
abe pak...so vas ce se rasprava
grgrgr- Солиден Адаптер
Ајде деца не се карајте. Ја гледа на кафе и крај.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Ne ne ne Ja gleda na kafe.
grgrgr- Солиден Адаптер
Rainbow* напиша:Знаете, едно ќе потенцирам - ако верувате во Господ - не треба да верувате во овие работи. Сите овие претскажувања преку кафе, дланка, грав, карти, бајачки, гаталки - се строго забранети и претставуваат голем грев (без разлика дали вие тоа го правите од занимација или просто верувате во тоа)
Е сега вие размислете.
а шо со оние кој навистина имет таква дарба и на пример му се привидувет светци...? не прајме муабет за овие шо лажет... а и тие се самите големи верници? тие се надарени од Бог или прает грев?
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Какво кафе пијате и шо муабет прајте на кафе-муабет?
» Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
» Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
Адаптер Форум :: Општо :: Општи муабети
Страна 1 of 2