Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
+31
Фазлија
Џајко
REGINA
Jordison
fairy
комшивка
kirce
RoTkViCa
Ludi Milojko
Lucybell
folder
T&T
nance
МаКсач
TONI
The Breaking Dawn
grgrgr
П.
Stefk0
Master
malina
PhiLL * E
Obibos
pankerishte
A GiRL
tHeJunKy
Mary Jane
Lastojca
корун
мирАл
Bleak
35 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
даааааа беееее, особено со машки да се појт до кај мостон, па кај староно пристаниште
шо зборвиш бе
шо зборвиш бе
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Re: Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
Само снег ко ке врнит, а ретко кога и на лето. Денојве ич вмеани не ми се ојт, така да кафе ми е омилена опција.
да беее мн често...некогаш дури и појќе сакам негде да шетам него да излезам на кафе
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Ам зависит, ко ќе треба да се смени атмосфера...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
Ми идат xD
Еф ко сеа...
Ќе ве викнев на сетња да не морав да ги вардам цецињава
Еф ко сеа...
Ќе ве викнев на сетња да не морав да ги вардам цецињава
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Јас пак обратно.
На кафе не одам.Или надвор или по дома.
По дома моментално е подобро и почесто.Пиење,сам в стан,друштво...мммм...совршено добро
На кафе не одам.Или надвор или по дома.
По дома моментално е подобро и почесто.Пиење,сам в стан,друштво...мммм...совршено добро
Ко шо немат кј да се ојт ке почниме сите ко стариве да шетаме по кејон...немат место кј да се испијаниш со меракк
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Lastojca напиша:да беее мн често...некогаш дури и појќе сакам негде да шетам него да излезам на кафе
javi se znajs dek sekojpat spremen so zelja za setkanje...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Леле јас да знајте колку шетам,тие шо ме знает веќе знает шо љубтител сум на долга шетња,а иначе сакам да шетам кучиња,мачиња и понекогаш некое магаре...
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Јас обожавам да шетам, многу појќе отколку да сум во затворен простор.
Често си шетам сама, ко ќе сакам да се одморам од се, најчесто шетам на дожд, придружувана само од моето депресивно чадорче Фис.
Некогаш ми е многу поубо да шетам со некого, ама несакам да сме сто души тогаш се губит филингот.
Една прошетка со таква интересна личност ми е најдраг спомен. Излеговме ов 9 вечерта и се вративме во 5 сабајлето. Од тогаш не се имавме видено се до пред некој ден......(их колку романтично почнав да звучам)
Често си шетам сама, ко ќе сакам да се одморам од се, најчесто шетам на дожд, придружувана само од моето депресивно чадорче Фис.
Некогаш ми е многу поубо да шетам со некого, ама несакам да сме сто души тогаш се губит филингот.
Една прошетка со таква интересна личност ми е најдраг спомен. Излеговме ов 9 вечерта и се вративме во 5 сабајлето. Од тогаш не се имавме видено се до пред некој ден......(их колку романтично почнав да звучам)
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
хаха .... ко титаник да потонал ...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Чути бе.. Колку железно пропадна
Stefk0- Солиден Адаптер
Број на мислења : 113
Хоби(работа) : Pijandura
Забавен? : Веројатно?
обожавам да шетам последно време...
П.- Солиден Адаптер
Број на мислења : 132
PhiLL * E напиша:хаха .... ко титаник да потонал ...
А мојш и ти да потониш, ак ме понервираш уште малку.
Master- Харатист!
Master напиша:Јас обожавам да шетам, многу појќе отколку да сум во затворен простор.
Моено чадорче пак ц-дур се викат
Bleak напиша:Master напиша:Јас обожавам да шетам, многу појќе отколку да сум во затворен простор.
не се смеј ама имам навика да крствам предмети, скоро сите предмети кои ги поседувам имаат име.
Master- Харатист!
Master напиша:Bleak напиша:Master напиша:Јас обожавам да шетам, многу појќе отколку да сум во затворен простор.
не се смеј ама имам навика да крствам предмети, скоро сите предмети кои ги поседувам имаат име.
И јас. Дури мобилниов имат целосно име и роденден плус.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
mn cesto sakam da setam ama denski navecer ne zs ladno mi e sea na zima pogotovo poslednive 2 nedeli...ama retko najdzvam prijateli raspolozeni za pesacenjeeeeeeeeee,a nejkam sama mn mi e depresivno a vo momentov ne se osekam taka
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
оо јас обожавам шетање....најчесто појке од одење негде...то си знает тие шо излегвет со мене...а најмногу сакам да шетам покрај езеро или на некои така залутани места или дур врнит или дур турвит снег....и лом да се прам....уф а на лето дур врнит боса да се шетам ... а само навечер шетам..иам обичај ак сум со некој доволно забеган да легнам в трева и небо и ѕвезди да глеам или да седам покрај езеро и браној да слушам уфф
романтичен чоек сум јас...
имат некој друг таков овде?
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
The Breaking Dawn напиша:оо јас обожавам шетање....најчесто појке од одење негде...то си знает тие шо излегвет со мене...а најмногу сакам да шетам покрај езеро или на некои така залутани места или дур врнит или дур турвит снег....и лом да се прам....уф а на лето дур врнит боса да се шетам ... а само навечер шетам..иам обичај ак сум со некој доволно забеган да легнам в трева и небо и ѕвезди да глеам или да седам покрај езеро и браној да слушам уфф
Јас (само да не прочитат Т&Т) .
Инаку имам желба да шетам и најчесто дестинацијата ми е покрај езеро,после мостон.Само шо и многу ми зависит со кој сум на таа шетња.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Не некогаш, секогаш ми се шетат..Канео и втора навечер ауф
МаКсач- Адаптер во подем
Број на мислења : 82
Mary Jane напиша:Master напиша:Bleak напиша:Master напиша:Јас обожавам да шетам, многу појќе отколку да сум во затворен простор.
И јас. Дури мобилниов имат целосно име и роденден плус.
Јас на предмеетиве не им давам имиња ама памтам за све на со датум е купено гитарава на 11 јануари електричнава акустичнава на 11 јуни 2007 појачалоно 13 јануари 2009 итн од све памтам за мобилниоф памтам и дек е купен во 15:48 на 31 декември 2007 доста е
The Breaking Dawn напиша:оо јас обожавам шетање....најчесто појке од одење негде...то си знает тие шо излегвет со мене...а најмногу сакам да шетам покрај езеро или на некои така залутани места или дур врнит или дур турвит снег....и лом да се прам....уф а на лето дур врнит боса да се шетам ... а само навечер шетам..иам обичај ак сум со некој доволно забеган да легнам в трева и небо и ѕвезди да глеам или да седам покрај езеро и браној да слушам уфф
Колега нормално дек имат не ти е страм на мене да не се сетиш ?
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некогаш би имале групен секс?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Какво кафе пијате и шо муабет прајте на кафе-муабет?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали некогаш би имале групен секс?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Какво кафе пијате и шо муабет прајте на кафе-муабет?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 3