Шмизли.
+27
rihanna
комшивка
Mia
Lastojca
Ivana
Наташа
Angelic
blesava008
Punk
fairy
Болиглава
корун
kojgode
STIFLER
ноунејм
grgrgr
Џими
RoTkViCa
METALBOY
Рокси
Mary Jane
REGINA
malina
Џајко
Bleak
Marej
The Breaking Dawn
31 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 4 of 9
Страна 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Шмизли.
Шмизли.. хм.. оставете ги нека си живеат во тој нивен замислен свет Ние и без нив ќе издржиме во нашиот свет
А шмизлите секогаш ги имало, ги има и ќе ги има.. .
Мене лично ми се смешни, посебно кога главата им е горе - не гледаат ништо пред себе.. а пред нив дупка.. хахах цепки
А шмизлите секогаш ги имало, ги има и ќе ги има.. .
Мене лично ми се смешни, посебно кога главата им е горе - не гледаат ништо пред себе.. а пред нив дупка.. хахах цепки
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Имат две Л и зато се викат Лин а не Лајн. Ако твоето знаење ОД англиски е прилично добро, моето е одлично. А колку постот ти зрачеше триумфално.. :Dblesava008 напиша:по шо кладба дека правилно е мејбилајн а не е мејбилин.... зато шо реЏина го имат напишано на кирилица како шо се читат... пошо line по мое знаење од англиски (кое е прилично добро )се читат лајн
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
хахахаха несаглаааам
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Mејбилин е.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
шо ви е поентава?
вака само ја докажвите теоријата дека сте шмизли.
и мислам дека писменоста (за имиња од фирми бла бла) немат врска со шмизлењето иначе. Имат мн производи шо ги користам а неам појма како се викет па шо?
еве за да е посватливо:
писменост = образование, шмизлење = пување.
тенќу.
и мислам дека писменоста (за имиња од фирми бла бла) немат врска со шмизлењето иначе. Имат мн производи шо ги користам а неам појма како се викет па шо?
еве за да е посватливо:
тенќу.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
REGINA напиша:шо ви е поентава?
еве за да е посватливо:
тенќу.
вака само докажвите дека темава ојде пофира.
готово..
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Шмизла за мене е нарцис кој не е сигурен во својте способности и главна цел во животов и да и речет сите најуба си и да се мават со шо појќе згодни типци. Поради недоволните способности запознаена е со мејбилин, орифлејм, а библија и е каталог од Авон и ги користит многу често зато шо тие ја прает "поуба". Се тегнит и користит глупи зборој за да привлечит внимание, ги подценвит паметните, нешмизлите и другите категории на женски. Се крстит во името на версаче, гучи, долче и габана АВОН. Главната шмизла имат свое друштво од шмизли следбенички кои прает све за нејзе, а таја е шема и неморат ништо за ниф. итн.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
И да надополнам дека ак знајш англиски не значит дек си шмизла.kojgode напиша:Шмизла за мене е нарцис кој не е сигурен во својте способности и главна цел во животов и да и речет сите најуба си и да се мават со шо појќе згодни типци. Поради недоволните способности запознаена е со мејбилин, орифлејм, а библија и е каталог од Авон и ги користит многу често зато шо тие ја прает "поуба". Се тегнит и користит глупи зборој за да привлечит внимание, ги подценвит паметните, нешмизлите и другите категории на женски. Се крстит во името на версаче, гучи, долче и габана АВОН. Главната шмизла имат свое друштво од шмизли следбенички кои прает све за нејзе, а таја е шема и неморат ништо за ниф. итн.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Си го рече тро. Викаш дек зш знаеле дек било мејбилин, а не мејбилајн, докажвеле дек биле шмизли, а после дек знаењето имиња на фирми, било писменост, а не шмизлење.REGINA напиша:шо ви е поентава?
еве за да е посватливо:
тенќу.
Рече и жива остана
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
kojgode напиша:Шмизла за мене е нарцис кој не е сигурен во својте способности и главна цел во животов и да и речет сите најуба си и да се мават со шо појќе згодни типци. Поради недоволните способности запознаена е со мејбилин, орифлејм, а библија и е каталог од Авон и ги користит многу често зато шо тие ја прает "поуба". Се тегнит и користит глупи зборој за да привлечит внимание, ги подценвит паметните, нешмизлите и другите категории на женски. Се крстит во името на версаче, гучи, долче и габана АВОН. Главната шмизла имат свое друштво од шмизли следбенички кои прает све за нејзе, а таја е шема и неморат ништо за ниф. итн.
ве реши.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
The Breaking Dawn напиша:kojgode напиша:Шмизла за мене е нарцис кој не е сигурен во својте способности и главна цел во животов и да и речет сите најуба си и да се мават со шо појќе згодни типци. Поради недоволните способности запознаена е со мејбилин, орифлејм, а библија и е каталог од Авон и ги користит многу често зато шо тие ја прает "поуба". Се тегнит и користит глупи зборој за да привлечит внимание, ги подценвит паметните, нешмизлите и другите категории на женски. Се крстит во името на версаче, гучи, долче и габана АВОН. Главната шмизла имат свое друштво од шмизли следбенички кои прает све за нејзе, а таја е шема и неморат ништо за ниф. итн.
ве реши.
ито како ама и така е ...
Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
мислев на писменоста по англиски јазик... пошо глеам и малце погоре е спомната пак, а не за писменост за имиња од фирми.Наташа напиша:Си го рече тро. Викаш дек зш знаеле дек било мејбилин, а не мејбилајн, докажвеле дек биле шмизли, а после дек знаењето имиња на фирми, било писменост, а не шмизлење.REGINA напиша:
еве за да е посватливо:
тенќу.
Рече и жива остана
и
Не е точно дека шмизлата не е сигурна во своите способности. И не е
точно дека главна цел е да и речат дека е најуба(то си го знајт неморат
да и кажват).
И така да речам, за поимот главна шмизла, точен назив е алфа шмизла.
REGINA напиша:шо ви е поентава?
еве за да е посватливо:
тенќу.
Се негираш самата себеси да ти кажам право. Уште не можам да го утврдам твојов став, за жал.
Mary Jane- Адаптериште
Mојот став е вака нешо... неутрален.
Јас не се сметам за шмизла.
Скоро сите шо ме знат мислат дека сум шмизла.
Зато не ги напаѓам шмизливе, ама ниту ги бранам. Макар шо имам појќе комплименти отколку предрасуди за нив.
Зато не ги напаѓам шмизливе, ама ниту ги бранам. Макар шо имам појќе комплименти отколку предрасуди за нив.
REGINA напиша: Mојот став е вака нешо... неутрален.
Ми се разрешија дилемиве. Ама мислам дека треба да се определиш веќе, за да знам дали за џабе постирам цело време на оваа тема.
Mary Jane- Адаптериште
Пред да дојте до погрешни заклучоци за постов неколку работи требит да знајте: копиран е(не го составив јас), ДОЛГ Е(не ни морат да го читате), самобендисан е, типичен за шмизла е, иритирачки е, ама точен е
и плус неможам да го препишвам цел со мк поддршка нека останит ко ваков.
и мислев дека најсоодветна тема за да го постирам е оваја, немат нешо шо би одговарало иначе во друга тема. Морав да го ставам
FAKTI!!!!
Od fraeri lazni sto se pravat vazni veke ni e dosta neli?!?
aj da ve vidam ako ste tolku smeli….nie zenskite ve drzime pod kontrola i po nase ili nicivo, e nasata parola!! Site ste na motori, so cigarite vo usta, pa ne deka vi rusam nadezi ali semava vi e pusta!!! Alhohol i trevki filingot e FLY ali na zemja koa se spustate pak ste NASI znaj!!!
Moze mislite sme lesni ali svakanjata vi se tesni,edno nase "hi" i suknja epten kratka,visoki stikli…se nasa alatka,parfemi,krp4ija od se po nesto, pagate na nas epten vesto, dva-tri zbora i ete DEJA VY go imame sekoj. I neka kaze nekoj ako ne e taka-znaj si imas maka. Da ne ve nerviram???Hmmm…pa ne mi e ni gajle, vaka ke bide I utre od sabajle, ne se menuvate vie vistina e prava, pa ne se trudi da ja svatis pesnava ke te boli glava!!!
Si digate akcii I velite "TRGNI MI SE SMIZLO" samo za sminki znaes,-pa ma4e ako mislis taka ok! Samo nemoj da se kaes..JAS sarmiram, kuliram i znam dobro da te iznerviram!! Zivotot e eden pa go ziveam sekoj den kako da mi e posleden I preferiram sjaj da stavam i so ogledalo da gnjavam,kreditnite kartici mi se u EK, ali ne te zamaram i onaka ne si u tek!! So zbor te smiruvam I kolku da se pravis MANGA na edno "te sakam" pagas-abe ziva KATANGA!!! Mene modata mi e PODMET i ne e na ODMET da me pratis, pa moze ako se potrudis i nesto ke svatis!
Ne e zivotot edna obicna frka, pravenje gluposti I golema zbrka… Igranje DOTA I slusanje glupi pesni,prazni furanja I ufrkavanja lesni. Zosto pagate u film4e koa ste sami, a koa ke se pojavime nie DEVOJKITE sleduvaat drami.. Eden po eden finti demonstrira I koj od koj pred nas poveke da se izglupira… NE ve blamiram no sakam da vi demonstriram - Mekusi ste pravi i kako vas nikoj neznae da gnjavi!!! ROZEVATA ni e boja slavna, I u sekoj razgovor tema glavna, Nie sme sexy I dobar glas ne bie, naj otvoreno vi kazuvam -tuka nema sto da se krie… KRIVO vi e?????!?!??
Daj be ne se predavaj sea taman pocnav i moze mislis deka sum luda, ali sepak ova se fakti a ne nekakvi cuda. Znam sto vi se vrti niz pamet sea, velite-bezopasni sme kako ma4e,ali koj se zeza so nas na kraj pla4e!! moze vikame i mavame samari toa ni e forA,pa na nekoj da Mu tekne toa mora. EDEN MOJ ZBOR ete kako te renda, kazi sto imas da kazes ali... NIE DEVOJKITE SME LEGENDA!!!!!!!!
и плус неможам да го препишвам цел со мк поддршка нека останит ко ваков.
и мислев дека најсоодветна тема за да го постирам е оваја, немат нешо шо би одговарало иначе во друга тема. Морав да го ставам
FAKTI!!!!
Od fraeri lazni sto se pravat vazni veke ni e dosta neli?!?
aj da ve vidam ako ste tolku smeli….nie zenskite ve drzime pod kontrola i po nase ili nicivo, e nasata parola!! Site ste na motori, so cigarite vo usta, pa ne deka vi rusam nadezi ali semava vi e pusta!!! Alhohol i trevki filingot e FLY ali na zemja koa se spustate pak ste NASI znaj!!!
Moze mislite sme lesni ali svakanjata vi se tesni,edno nase "hi" i suknja epten kratka,visoki stikli…se nasa alatka,parfemi,krp4ija od se po nesto, pagate na nas epten vesto, dva-tri zbora i ete DEJA VY go imame sekoj. I neka kaze nekoj ako ne e taka-znaj si imas maka. Da ne ve nerviram???Hmmm…pa ne mi e ni gajle, vaka ke bide I utre od sabajle, ne se menuvate vie vistina e prava, pa ne se trudi da ja svatis pesnava ke te boli glava!!!
Si digate akcii I velite "TRGNI MI SE SMIZLO" samo za sminki znaes,-pa ma4e ako mislis taka ok! Samo nemoj da se kaes..JAS sarmiram, kuliram i znam dobro da te iznerviram!! Zivotot e eden pa go ziveam sekoj den kako da mi e posleden I preferiram sjaj da stavam i so ogledalo da gnjavam,kreditnite kartici mi se u EK, ali ne te zamaram i onaka ne si u tek!! So zbor te smiruvam I kolku da se pravis MANGA na edno "te sakam" pagas-abe ziva KATANGA!!! Mene modata mi e PODMET i ne e na ODMET da me pratis, pa moze ako se potrudis i nesto ke svatis!
Ne e zivotot edna obicna frka, pravenje gluposti I golema zbrka… Igranje DOTA I slusanje glupi pesni,prazni furanja I ufrkavanja lesni. Zosto pagate u film4e koa ste sami, a koa ke se pojavime nie DEVOJKITE sleduvaat drami.. Eden po eden finti demonstrira I koj od koj pred nas poveke da se izglupira… NE ve blamiram no sakam da vi demonstriram - Mekusi ste pravi i kako vas nikoj neznae da gnjavi!!! ROZEVATA ni e boja slavna, I u sekoj razgovor tema glavna, Nie sme sexy I dobar glas ne bie, naj otvoreno vi kazuvam -tuka nema sto da se krie… KRIVO vi e?????!?!??
Daj be ne se predavaj sea taman pocnav i moze mislis deka sum luda, ali sepak ova se fakti a ne nekakvi cuda. Znam sto vi se vrti niz pamet sea, velite-bezopasni sme kako ma4e,ali koj se zeza so nas na kraj pla4e!! moze vikame i mavame samari toa ni e forA,pa na nekoj da Mu tekne toa mora. EDEN MOJ ZBOR ete kako te renda, kazi sto imas da kazes ali... NIE DEVOJKITE SME LEGENDA!!!!!!!!
Јас поточен текст неам видено. Алал да му е на кој и да го напишал рака му пуштам и автограм од Обама ќе му набавам.
иронија нели? whatever...
Смешен текст од нискоинтелегентен автор се обидвит да докажит дека женските владееле. И да е така оние вистинските главни женски фаци кој се најмудри си чутет и владеет, односно знает како требит со мжот, а не ко оваја во случајов само прајт поголем револт и се кењат. И да според пишаново дефинитивно е текст од шмизла.
Хахахаха текстов еј. Појќе од цел подфорум Хумор ме насмеа.
Напишано од типично исфрустрирано женско битие. И не, не паѓам во несвест на вакви ма4иња.
Напишано од типично исфрустрирано женско битие. И не, не паѓам во несвест на вакви ма4иња.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Текстот е преголемо с*ање и не содржи факти туку фантазии на некоја шмизла.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
После текстов размислувам за нов подфорум посебен за Шмизли, чак и политичка партија да напрајме шмизли чим знает да владеет толку со машкиве на власт ќе сме за брзо.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Страна 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 4 of 9