Шмизли.
+27
rihanna
комшивка
Mia
Lastojca
Ivana
Наташа
Angelic
blesava008
Punk
fairy
Болиглава
корун
kojgode
STIFLER
ноунејм
grgrgr
Џими
RoTkViCa
METALBOY
Рокси
Mary Jane
REGINA
malina
Џајко
Bleak
Marej
The Breaking Dawn
31 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 8 of 9
Страна 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Шмизли.
чекај ти немојш да го објасниш во 9 страни а можело во еден пост?REGINA напиша:ова чекав некој да го напишит, ама вистина фала пошо то се трудам да го објаснам едно 9 страни уназад (глеам досега неуспешно).Odyssey напиша:Покето шо се кажвите овде шмизли, не сте шмизли, а и не можите да бидите... А имат и обратно некој шо се кажвет дека не се шмизли, а баш тие се шмизлите овде...
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Не е виновна Реџина, Одисеј има огромен капацитет и интелегенција, преточена во прекрасна симбиоза на зборови кои го прават неговото мислење исклучително и крајно забележително...
корун напиша:Не е виновна Реџина, Одисеј има огромен капацитет и интелегенција, преточена во прекрасна симбиоза на зборови кои го прават неговото мислење исклучително и крајно забележително...
хахахахахахахахахахаха
Е ова да... Ме изнасмеа... хахахаха
колку само си читан книги еј
какви се зборој знајш, то е чудо едно...
А до Регина, јас мислам и да сакаш немојш да си шмизла... Без љутење
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Во врска со предлогот за аватар...
барем се насмеав 

Знам, несакам да сум, и немат да сум шмизла во вистинска смисла на зборот. Немат потреба од љутењеOdyssey напиша:А до Регина, јас мислам и да сакаш немојш да си шмизла... Без љутење

REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Значит ќе си фејк шмизла?REGINA напиша:Во врска со предлогот за аватар...барем се насмеав
Знам, несакам да сум, и немат да сум шмизла во вистинска смисла на зборот. Немат потреба од љутењеOdyssey напиша:А до Регина, јас мислам и да сакаш немојш да си шмизла... Без љутење
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Болиглава напиша:Значит ќе си фејк шмизла?REGINA напиша:Во врска со предлогот за аватар...барем се насмеав
ммм

а браво за ате, најјак испадна од сиве овде...попооо

fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
fairy напиша:Болиглава напиша:Значит ќе си фејк шмизла?REGINA напиша:Во врска со предлогот за аватар...барем се насмеав
ммм![]()
![]()
а браво за ате, најјак испадна од сиве овде...попооозш ти да не кажеше сите ќе се думаја дали се шмизли или не се хахаха
Ок, извини ко така....
Шмизло една, 0 си...

REGINA напиша:
и пубо ми е да сум во друштво со шмизла отколку со девојки шо го мразет светов заради то шо неможет да се помират со фактот дека шмизлите се позабележувани... во позитивна смисла на зборот.
Шмизлите се позабележителни зошто сите се подбивет на нивната глупост? И мислиш дека на то некој им љубоморит освен некој патетични типки со сакет да се нарекувани шмизли??
*UnIqUe*- Солиден Адаптер
Број на мислења : 244
Зш глупост?
Не е глупост то шо си прајт една шмизла. То си е нејзина работа, ама за жал околината не го разбират делот нејзина работа
и морат да се мешат во таа нејзина работа.
Немат да им се љубоморни ак не им се мешет во нивниот живот, ама ак им се мешет ќе им се. А имат и на шо да љубоморет.
Пошо шо мислиш која ќе е позабележана, една шмизла или некоја шо ќе е до неа?
Ова објективно е напишано.

Не е глупост то шо си прајт една шмизла. То си е нејзина работа, ама за жал околината не го разбират делот нејзина работа

Немат да им се љубоморни ак не им се мешет во нивниот живот, ама ак им се мешет ќе им се. А имат и на шо да љубоморет.
Пошо шо мислиш која ќе е позабележана, една шмизла или некоја шо ќе е до неа?
Ова објективно е напишано.
Хххх многу тешка работа имат една шмизла богами...сите алишта обавезно да имет Розово Розово и уш нешо....РОЗОВО! А ххх никој не се ни мешат во нивната работа освен патетични типки( веке кажав )
А според мене немат за шо да и се љубоморит на една шмизла зш имат и повредни и поважни работи во животов од облека шопинг тело и слични површности.
А Ак ти е веќе побитен надворешен изглед....слободно поддржавај ги ...твое мислење крај краева !
А според мене немат за шо да и се љубоморит на една шмизла зш имат и повредни и поважни работи во животов од облека шопинг тело и слични површности.
А Ак ти е веќе побитен надворешен изглед....слободно поддржавај ги ...твое мислење крај краева !
A 3oшо толку галама кревате де?
Ја поддржувам реџина, то си е нивна работа. 3ошо би плукале по личности кои не ги 3наете? Само си лечите комплекси.
Ја поддржувам реџина, то си е нивна работа. 3ошо би плукале по личности кои не ги 3наете? Само си лечите комплекси.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Со самото ова шо пишиш за шмизлите и розовата боја веќе им се мешаш во нивните работи, односно во нивниот стил. А самата ти, таквите шо им се мешет во нивните работи ги нарекуваш со погрден збор*UnIqUe* напиша:Хххх многу тешка работа имат една шмизла богами...сите алишта обавезно да имет Розово Розово и уш нешо....РОЗОВО! А ххх никој не се ни мешат во нивната работа освен патетични типки( веке кажав )

Прво шо се забележвит кај некој е физичкиот изглед, па дури после другото.

Иначе не им се мешам баш и ми е гајле за шмизливе.
Иначе ДА телото и облеката ЗА МЕНЕ се површности... имат поголеми вредности од тело облека и замислен свет.
НЕ ДИСКУТИРАМ ПОЈЌЕ....
Слободно поддржавај ги и живеј површен живот
Иначе не лечам никакви комплекси зошто немат и за шо да се завидвит кај шмизлии..
Иначе ДА телото и облеката ЗА МЕНЕ се површности... имат поголеми вредности од тело облека и замислен свет.
НЕ ДИСКУТИРАМ ПОЈЌЕ....
Слободно поддржавај ги и живеј површен живот

Иначе не лечам никакви комплекси зошто немат и за шо да се завидвит кај шмизлии..
REGINA напиша:ам ај ак не да шетаме ко шо не е прифатливо да си облечен или пак голи? м?![]()
јас би сакала да гледам голи луѓе по пат.

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
хахаха, не знаев дека во површност спаѓат внимавањето на надворешниот изглед, поточно на телото и облеката. Изгледа јас 18 години во заблуда сум живеела.*UnIqUe* напиша:Иначе не им се мешам баш и ми е гајле за шмизливе.
НЕ ДИСКУТИРАМ ПОЈЌЕ....
Слободно поддржавај ги и живеј површен живот![]()

А вака... шо подразбираш под поимот површен живот?
Сето то шо ти го сметаш за супериорност 

Па еве за супериорност кај некоја типка лично јас сметам дека се следниве карактеристики:
- добрина
- убавина
- шарм
- манири
- организираност
- изглед
- однесување на ниво
- дружељубивост
- ведрина и оптимизам
- цел кон која се стреми
и ред ред други работи. то мислам дека е различно од површност.
е сега за да немат забуни вака во врска со поимот површност... то е зборче кое се користит за да се опишит плитка особа, а не за да се опишат карактеристиките кои јас ги сметам за супериорни
а плитка особа е таа шо не внимават за чувствата од другите околу неа. отприлика то би било то околу површноста. имат и пошироки објаснувања, ама темава не е за то.
можда малце ги имаше помешано поимите незнам то.
пошо мојата замисла за супериорност мислам дека и немат допирни точки со површноста.
значи пробај да најдиш друга дефиниција за површен живот.
- добрина
- убавина
- шарм
- манири
- организираност
- изглед
- однесување на ниво
- дружељубивост
- ведрина и оптимизам
- цел кон која се стреми
е сега за да немат забуни вака во врска со поимот површност... то е зборче кое се користит за да се опишит плитка особа, а не за да се опишат карактеристиките кои јас ги сметам за супериорни

а плитка особа е таа шо не внимават за чувствата од другите околу неа. отприлика то би било то околу површноста. имат и пошироки објаснувања, ама темава не е за то.
можда малце ги имаше помешано поимите незнам то.

значи пробај да најдиш друга дефиниција за површен живот.

Површност е се она шо го поседвит шмизла... Шминка облека понижувачко понашање и потценвење спрема други. А ако то тебе ти е супериорност супер за тебе.
Ова е дефиниција за површен живот а не само плиткоста на некој чоек...
Иначе плиткост на чоек ама воопшто не е то ти шо го имаш кажано. На некој и да не му е гајле за другите околу него и то како се осеќет не морат да значит дека е површен односно мојт да имат и многу поголеми вредности од некој шо се прајт дек се секират.
А сега ти како сакаш сфакај си ги работиве... пак ке речам твое мислење.
Ова е дефиниција за површен живот а не само плиткоста на некој чоек...
Иначе плиткост на чоек ама воопшто не е то ти шо го имаш кажано. На некој и да не му е гајле за другите околу него и то како се осеќет не морат да значит дека е површен односно мојт да имат и многу поголеми вредности од некој шо се прајт дек се секират.
А сега ти како сакаш сфакај си ги работиве... пак ке речам твое мислење.
REGINA напиша:Па еве за супериорност кај некоја типка лично јас сметам дека се следниве карактеристики:
- добрина
- убавина
- шарм
- манири
- организираност
- изглед
- однесување на ниво
- дружељубивост
- ведрина и оптимизам
- цел кон која се стреми
Само да ти објаснам пошо еве гледам ти имаш некој заблуди овие болдираниве НЕ СЕ НАДВОРЕШНИ карактеристики односно НЕ се она шо го заприметвиме од прва кај личност.
^ хеххе на твое барање набројував карактеристики за супериорност, не набројував само надвореши карактеристики. пошо ти мислеше дека то шо го сметам за супериорност е површно.
еве шо напишав, ак не друго читај ги целосно коментарине без да им ја менвиш смислата, па тогаш реплицирај ми
хе, фала шо ми објасна ама во случајов ти си та шо немат разбрано.
би ти објаснала ама требит да прам копи пејст од минативе коментари. читај од поназад. и читај целосно.
еве шо напишав, ак не друго читај ги целосно коментарине без да им ја менвиш смислата, па тогаш реплицирај ми

...REGINA напиша:Па еве за супериорност кај некоја типка лично јас сметам дека се следниве карактеристики:
хе, фала шо ми објасна ама во случајов ти си та шо немат разбрано.
би ти објаснала ама требит да прам копи пејст од минативе коментари. читај од поназад. и читај целосно.
хмм еднаш се изјасвиш дек секоја шмизла имат супериорни карактеристики кој се придобивет со изгледот и надворешните впечатоци...
а после набројвиш вредности шо не мојш да ги заприметиш кај шмизла општо а не пак само надворешно
....и нз шо ти е следно
И НЕ ДИСКУТИРАМ ПОЈЌЕ....твое мислење... го почитувам!
(а со то шо го почитувам не значит дека мислам дека си во право)
....................ЕНД....................
а после набројвиш вредности шо не мојш да ги заприметиш кај шмизла општо а не пак само надворешно
....и нз шо ти е следно

И НЕ ДИСКУТИРАМ ПОЈЌЕ....твое мислење... го почитувам!
(а со то шо го почитувам не значит дека мислам дека си во право)
....................ЕНД....................

мизерии
Едит:
Нус Појави
Едит:
Нус Појави