Колку често плачете и зошто?
+32
Ane
STIFLER
METALBOY
Џајко
KaTeRiNcE
ноунејм
П.
Рокси
pankerishte
lela
FalcoN eYe
The Breaking Dawn
noviot
REGINA
Lastojca
Punk
fairy
Marej
hollow
PhiLL * E
A GiRL
kojgode
мирАл
Bleak
misticnata
TONI
grgrgr
Master
mitan
malina
Mary Jane
T&T
36 posters
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Колку често плачете и зошто?
Јас многу ретко плачам.Не сум толку сентиментална да плачам заради секоја ситница. Ко ќе ми се плачит, цврсто се борам да не заплачам и најчесто ми успеват. Ама некогаш, обично ко ќе сум сама, плачам ради имиџ. :P:P се зезам..морав зезанција за да не е многу плачлива темава
Најчесто плачам во wc
Најчесто плачам во wc
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Re: Колку често плачете и зошто?
Ко ќе плачам се трудам то да не е во јавност. Ретко плачам, ама со добра причина и долго време.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Јас не знам зш се спречвам. Знам дека после плачењето ќе ми олеснит и ќе се осеќам поубо, ама некако ко слабак се осеќам ко ќе плачам. Знам дека не сум во право за последново
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Јас често плачам,а најчесто без некоја посебна причина т.е ко ќе се изнервирам несшто на пример или ако некој малце појќе ми се испонашат и акви работи,а ко ќе имам некоја причина да плачам не можам тогаш собирам во себе се додека не се изнервирам нешто и така ко ќе видиш плачам често.Е вистина не си во право
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
не мн често во последниве 5 - 6 год иам плачено 3 пати т.е. за 3 работи она неколку дена за една работа....не плачам ама ко ке почнам и барем пола сат не прекинвам:S:S
mitan- Адаптериште
Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako
Обично сум таква шо се собирам во мене и не реагирам многу емотивно во ситуации кога доаѓа до тоа. Ама ко ќе се насоберит...ех тогаш и најмала ситница, безвезе нешо, и можам да се убијам од плачење. Сепак тоа ретко се дешават.
Најмногу плачам ко ќе сум пијана
Најмногу плачам ко ќе сум пијана
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Placam mnogu za sve.Placam na filmoj,placam ko ke sum pijana,placam ko ke citam nekogas neso so mi imat napisano edna drugarka so si ojde vo Avstralija,veruvale ili ne placev za nova godina:))))))).Placka sum golema so da pram.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Мн често мотив ми беше стара загуба на мн близок.Ама еве долго време заборавив како е да плачеш се до летово кога се подискарав со роднина која живее Америка и не се имав видено 7-8 години па се влице му акнав за шо си мислев дека е крив.Е и тогаш асолно се расплакав...
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
до пред 3 месеци плачев често арно ама ми се случија работи и станав ептен цврста и сега скоро ич не плачам , ане посебно пред други пред други не можам да плачам а ко ке гледам некој кај шо плачит незнам зш ама многу ми се смејт во моментот без да сакам
misticnata- Солиден Адаптер
Број на мислења : 124
Хоби(работа) : peenje
Плачам на филмој и ак ми препукат филмот ептен ама сам дома или ќе пуштам солза некоја а ко ќе сум изнервран сами солзи ми идет и то
Ретко да заплачам!!! А причина за да заплачам е преголема нервоза и ко ќе се изнервирам за нешо ми идет плачење!!
(не бе?)
(не бе?)
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Јас ептен ретко плачам ко ќе ми умрит некој близок шо ретко се дешават. Исто така иам плачено ко се удрив на крајот од последната стаза Need For Speed и ме претицаја. И ко ќе сум пренервозен шо исто така ретко се дешават поточно еднуш на 3 години се дешават да заплачам.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Јас ко помало мн плачев(особено ко бев Америка и ко се вратив симпатијата моја ко имаше друга симпатија )и тато само ме караше за то.За секоја ситница солзите ми викаше...и јас за инает од тато да му докажам дека сум цврста личност,ко потпораснав престанав да плашам за се и сешто .
Арно ама,сеуште сум си емотивка и тешко се воздржвам којќе видам некој др расплакан...Исто филмој знает да ме погодет,чак и цртани(ама пуштам по некоја солза само сама којќе си глеам,а ако е веќе во друштво дискретно без никој да ме видит).До скоро знаеше мн да ме погодит ако некој создајт погрешно мислење за мене,ама сада више не,пошо ретко денешно време ќе најш некој со убо ти мислит и зато не се секирам поќе за никој.Ако сакат стварно да ме запознајт некој каква сум,ноу проблем.Секој имал бар една можност.
Значит којќе плачам никој не дознават за то,освен мама којќе ми е мн тешко понекогаш и ми требит муабет.
Плачев мн на погебот од Тоше....погребот од мајка му на мој близок другар...
А,да.Плачам и којќе знам дека сум згрешила нешто и знам дека никако не можам да го попрам... (не се дешават мн често,али се имат десено....).
Мразам разделби...
....то од прилика
Од срце ви посакувам на сите да имате шо помалку причини за плачење
Арно ама,сеуште сум си емотивка и тешко се воздржвам којќе видам некој др расплакан...Исто филмој знает да ме погодет,чак и цртани(ама пуштам по некоја солза само сама којќе си глеам,а ако е веќе во друштво дискретно без никој да ме видит).До скоро знаеше мн да ме погодит ако некој создајт погрешно мислење за мене,ама сада више не,пошо ретко денешно време ќе најш некој со убо ти мислит и зато не се секирам поќе за никој.Ако сакат стварно да ме запознајт некој каква сум,ноу проблем.Секој имал бар една можност.
Значит којќе плачам никој не дознават за то,освен мама којќе ми е мн тешко понекогаш и ми требит муабет.
Плачев мн на погебот од Тоше....погребот од мајка му на мој близок другар...
А,да.Плачам и којќе знам дека сум згрешила нешто и знам дека никако не можам да го попрам... (не се дешават мн често,али се имат десено....).
Мразам разделби...
....то од прилика
Од срце ви посакувам на сите да имате шо помалку причини за плачење
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Јас знам да заплачам на добра книга.... Ама и то многу ретко. То ми е слатко плачење
T&T напиша:Јас знам да заплачам на добра книга.... Ама и то многу ретко. То ми е слатко плачење
Јас плачев Клетници ко ја читав
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Често ... МНОГУ често ...
ама под јорган или фротирка ... зависи кое време во годинава сме
ама под јорган или фротирка ... зависи кое време во годинава сме
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Не памтам кога последен пат ама мислам долго време имат поминато
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Фиљо памтиш на англиски григор ко ми падна врата од пенџера преку мене и ти ко се уплаши и ко пушти некое солзе? Ама мали бевме де :D
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
ама мене стлав ме фати
јас сум плачка на книги и на филмој плачам најмногу, ако се карам со мама и тато, зато шо многу ке ме изнервирет и веке неможам да издржам и тогаш плачам....и за некој слични работи
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
само на разделби плачам.. а некојпат ко ќе ми е неубо неможам да заплачам и после ми е уш понеубо
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
паа јас порано бев позната како голема плачка а сеа помалце...плачам на филмој на книги на разделби и на некој други емотивни работи
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
па... во младоста (пред 3-4-5 години) не памтам да сум плачела поради нешо шо ме погодило психички, трпев и чував во себе (демек гордост ова она). Бев гад и праев да плачат други (во смисла зш јас да плачам ко поубо другиот)...
е ама пораснав... сега знам да се расплачам на филмче, заради љубов, заради разочарување... во јавност не, ама ко ќе видам расплакано машко ми се парат срцево ... глупо а?
е ама пораснав... сега знам да се расплачам на филмче, заради љубов, заради разочарување... во јавност не, ама ко ќе видам расплакано машко ми се парат срцево ... глупо а?
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Ајде сите машки од форумов да се собериме да се боцниме во препониве да заплачеме нешто срцепарајуче и била душата на РЕГИНА !
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Колку често мастурбирате?
» Семафор - Колку често го почитувате...?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Колку често ги посетувате локалните биртии и меани
» Колку често се прајте тиква и зш? Дали ви е филм то?
» Семафор - Колку често го почитувате...?
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Колку често ги посетувате локалните биртии и меани
» Колку често се прајте тиква и зш? Дали ви е филм то?
Страна 1 of 3