Колку често се прајте тиква и зш? Дали ви е филм то?
+22
RoTkViCa
PhiLL * E
nance
корун
grgrgr
комшивка
mn jak coek
L S D
Болиглава
pankerishte
mitan
kojgode
Stefk0
Punk
Master
Marej
hollow
мирАл
Џајко
Obibos
tHeJunKy
Bleak
26 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Колку често се прајте тиква и зш? Дали ви е филм то?
Јас ко модификатор на темава... Пааа не се иам трупосано онака квалитетно од Нова година а саботата малу беф весел али добра страна ми е со не прам глупости ко ќе сум пијан. Иначе баталиф алкохол за подолг период
Re: Колку често се прајте тиква и зш? Дали ви е филм то?
а да не пишеше смајли и на темиве?
не се трупосвам, не ми е филм...имам баталено алкохол веќе долг период
не се трупосвам, не ми е филм...имам баталено алкохол веќе долг период
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
Секоја среда евентуално и четврток пекот зависит од атмосфера а сабота веќе обавезно. ама не да се влечам по патон.. на она ко ке те имат фатено на весеље не ко ке си на фаза на плачење и на тепање (ко ке мислиш дека си најјак)
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Пијам ама не се пијанам многу, онака изживеано ми е. Освем за посебни прилики како родендени, крштевки и така натака
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Ич не мислам дека е филм нешо пијанчење!!! Не се прам олуле, ќе се поднапијам за весеље шо би рекол обибос хех!!!
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
После то најак имат една фаза ко ке мислиш дек си невидлив ама то ми се дешават ретко само на некој посебни прилики ко ке пијат цело манствоObibos напиша:Секоја среда евентуално и четврток пекот зависит од атмосфера а сабота веќе обавезно. ама не да се влечам по патон.. на она ко ке те имат фатено на весеље не ко ке си на фаза на плачење и на тепање (ко ке мислиш дека си најјак)
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Сакам онака да се прам ама не скроз, грдо е, малце колку да се расположам уш појќе. Ми идат потребава на периоди, некогаш неколку викенди со ред, а некогаш 2-3 месеци ништо. (според пресметките со другаркиве, не чекат возбудлив месец)
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Во последно време ич не пијам, некако досадно ми стана.
А и плус ми ги немат ''кучкине'' од Скопје со нив најубо ни ојт пиењето, ми недостигет седенките шо си ги праевме Биљанини извори...
А и плус ми ги немат ''кучкине'' од Скопје со нив најубо ни ојт пиењето, ми недостигет седенките шо си ги праевме Биљанини извори...
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Имаф период после нова година секој ден.. за водици беф лудници и сеа минатава сабота пошо немаф кондиција се напрајф тиква
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Строго на но празници.. И сабота ко ден пред недела.. Петок славам крај на школската недела.. Иначе не пијам..
Stefk0- Солиден Адаптер
Број на мислења : 113
Хоби(работа) : Pijandura
Забавен? : Веројатно?
Пијам понекоаш ама ептен се неам испијането од ... незнам ни јас кога ногу порано беше само онака се развесељвам за викенди, родендени и други свечености.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
ни малце не ми е филм...онака само ко ке сум мн расположен ке се напијам малу појке и то е то
mitan- Адаптериште
Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako
Јас пијам секој божји не божји ден.Не за да се напрам тиква туку како задоволство.
Ако имат салата морат да имат и ракија.ако имат месо мора да се пијат вино.ако е топло надвор или сончево морат да се пијат пиво(ова на факултет е задолжително)
Плус до друштвото е најмногу.Ние сме такво манство што обично секој ден се прајме крш и пијаме.Било испитна сесија,одмор или нешто друго.Секогаш е исто.
Без граници без нации...хахахахаах
Дури после некое време губиш орјентација во времево,пошто легвиш во 8 сабаље и станвиш поручек.и си дур не почнит денот од поново..со алкохол...хоохохохо
Ако имат салата морат да имат и ракија.ако имат месо мора да се пијат вино.ако е топло надвор или сончево морат да се пијат пиво(ова на факултет е задолжително)
Плус до друштвото е најмногу.Ние сме такво манство што обично секој ден се прајме крш и пијаме.Било испитна сесија,одмор или нешто друго.Секогаш е исто.
Без граници без нации...хахахахаах
Дури после некое време губиш орјентација во времево,пошто легвиш во 8 сабаље и станвиш поручек.и си дур не почнит денот од поново..со алкохол...хоохохохо
Имам граница за пијанство. Осеќам кога требит да престанам и скоро никогаш не претервам.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
зависит коа, како.... некогаш се прам многу, некогаш само се поднапивам... последно солидно праење беше кадмо за нова година... врапчиња ми летаја ххххх
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
ne go podrzuvam pravenjeto tikva
O jas nova aj da seftosam.Pa jas da vi kazam sum mn protiv pijanjeto,ne znam kako nekoj od mladive deca se zanimavat so takvi neubaj raboti.Jas nikogas ne pijam i mislam deka site treba da go sledite mojot primer.Blagodaram odnapret
mn jak coek- Адаптер4е
Број на мислења : 11
Загреота!!!!ти си стварно загреота!!! хахахахааххааха...абе ти си била нетокму..стварноmn jak coek напиша:O jas nova aj da seftosam.Pa jas da vi kazam sum mn protiv pijanjeto,ne znam kako nekoj od mladive deca se zanimavat so takvi neubaj raboti.Jas nikogas ne pijam i mislam deka site treba da go sledite mojot primer.Blagodaram odnapret
Obibos- Рамбо со нож
Хаха тешки филмој мислиш луѓево не те имет пивница виденоmn jak coek напиша:O jas nova aj da seftosam.Pa jas da vi kazam sum mn protiv pijanjeto,ne znam kako nekoj od mladive deca se zanimavat so takvi neubaj raboti.Jas nikogas ne pijam i mislam deka site treba da go sledite mojot primer.Blagodaram odnapret
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Kako da ne ja ne odam po takvi lokali,sigurno e nekoja druga,jas odam na ugledni mesta kade ne davaat alkohol na maloletnici.
mn jak coek- Адаптер4е
Јас мислам овај mn jak coek требит да го стајме за пример на адаптерфорум... многу добар пример ќе ни е на сите.. Можда ќе почниме на угледни места да ојме и ние и престиж ќе стекниме.. јее
Stefk0- Солиден Адаптер
ај кажете ми ве молам кај не давет алкохол на малолетници во градов, таму да одам уште овие неколку месеци..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Шо се замарате море...не греате ве дупит оваја !!
Obibos- Рамбо со нож
mn jak coek се надевам дека целата младина ке го следит твојот пример и дека ке се прекинит традицијата на одење во локалните биртии меани и анови каде што несовесните луге точат пиво,вино и секаков вид на алкохолни пијалоци на сите особи помали од 18 години.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
Nema poveke birtii i takvi razni stvarni koi go zamatuvaat umot.Iskreno ne sum bidena na takvi neprestizni mesta kade turbo folkot e glavna komponenta.Inace aku pobaras ubavo ke najdes mesta kade ne tocat alkohol,samo treba da pobaras-ubo.
mn jak coek- Адаптер4е
mn jak coek напиша:Nema poveke birtii i takvi razni stvarni koi go zamatuvaat umot.Iskreno ne sum bidena na takvi neprestizni mesta kade turbo folkot e glavna komponenta.Inace aku pobaras ubavo ke najdes mesta kade ne tocat alkohol,samo treba da pobaras-ubo.
HI 5!!!
(Во стил на Борат ова)
Stefk0- Солиден Адаптер
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали и колку често потценувате некој и зш?
» Колку често ви тече "Река" од мишките и дали ви се допаѓа тоа??
» Колку често мастурбирате?
» Колку често плачете и зошто?
» Семафор - Колку често го почитувате...?
» Колку често ви тече "Река" од мишките и дали ви се допаѓа тоа??
» Колку често мастурбирате?
» Колку често плачете и зошто?
» Семафор - Колку често го почитувате...?
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 1 of 2