Дали е мувањето понижување?
+26
REGINA
misticnata
sokol
Jas**
Master
Ludi Milojko
корун
kojgode
grgrgr
lela
TONI
Bleak
Lastojca
STIFLER
T&T
Mary Jane
The Breaking Dawn
МаКсач
комшивка
Болиглава
Lucybell
FalcoN eYe
malina
Alexandra
A GiRL
Наташа
30 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Дали е мувањето понижување?
Шо мислите?
Мувањето е заради шо имате ногу обврски, па не ви требат уш една, не сте сигурни шо сакате, не сте доволно затрескани, од различни градој сте?
Или само сакате да бидете слободни за други партнери/ки и само си го пополнувате времето дур не наидит некој?
И то шо е темава накрај, дали ви е понижувачки само да се мувате?
Мувањето е заради шо имате ногу обврски, па не ви требат уш една, не сте сигурни шо сакате, не сте доволно затрескани, од различни градој сте?
Или само сакате да бидете слободни за други партнери/ки и само си го пополнувате времето дур не наидит некој?
И то шо е темава накрај, дали ви е понижувачки само да се мувате?
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Re: Дали е мувањето понижување?
Искрено јас не сакам така-само мување,не ни практикувам
шо знам би се чуствувала искористена на некој начин,како да сум му била на машкото само објект кој му ја разубајл вечерта,колку да не му е досадно...нз јас сум појќе ако веќе си решила да напрајш нешто со некого,(мислиш дека вредит чоекот)нека бијт малце посериозно.Ова мое мислење,а не велам дека немат и женски шо неќет обврски.Мада јас под зборот дечко не подразбирам обврска,туку човек со кој ке се релаксираш и ќе уживаш во времето поминато со него.Кој ке ти е пријател пред се,а после се останато...
шо знам би се чуствувала искористена на некој начин,како да сум му била на машкото само објект кој му ја разубајл вечерта,колку да не му е досадно...нз јас сум појќе ако веќе си решила да напрајш нешто со некого,(мислиш дека вредит чоекот)нека бијт малце посериозно.Ова мое мислење,а не велам дека немат и женски шо неќет обврски.Мада јас под зборот дечко не подразбирам обврска,туку човек со кој ке се релаксираш и ќе уживаш во времето поминато со него.Кој ке ти е пријател пред се,а после се останато...
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Мене ми е глупо,а за понижување секој различно мислење имат.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
не го одобрувам
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
јас мислам дека најголемиот дел од машките се муваат само за да бидат слободни и за други партнерки и да си го пополнат времето за да не им биде досадно,а додека најголем број од женските го прават тоа заради што не се сигурни шо сакаат,па од ко ќе се измуваат потоа мислат шо да прават со партнерот.Секако дека не е понижувачки само да се мувам...
FalcoN eYe- Солиден Адаптер
Број на мислења : 105
Не е понижување кога би се мувал/а 1-2 пати ,ама да се муваш секоја вечер то е понижување според мене
malina- Адаптериште
Знам што сакам, немам обврски, од ист град сме, доволно затрескани... ама сум повеќе за мување отколку за врска. Нашето не е чекање добра прилика туку излегуваме кога можеме, кога сме расположени. Верни сме (колку што знам). Му верувам исто како да сме во врска, не морам да му кажувам на кој сум напишала порака или кој ми се јавил. Со дечко обично се случуваат и расправии зошто не излезеш со мене туку со другарки, зошто одиш кај другар ти дома...
Искрено, подобро се чувствувам сега отколку кога бев во врска.
И да, не ми е воопшто понижување!
со различен/а?
malina напиша:Не е понижување кога би се мувал/а 1-2 пати ,ама да се муваш секоја вечер то е понижување според мене
со различен/а?
Lucybell- ~ѕвонулка~
Број на мислења : 102
Ова што ти го наведе е пример за опуштена врска. Сепак е врска.Lucybell напиша:Знам што сакам, немам обврски, од ист град сме, доволно затрескани... ама сум повеќе за мување отколку за врска. Нашето не е чекање добра прилика туку излегуваме кога можеме, кога сме расположени. Верни сме (колку што знам). Му верувам исто како да сме во врска, не морам да му кажувам на кој сум напишала порака или кој ми се јавил. Со дечко обично се случуваат и расправии зошто не излезеш со мене туку со другарки, зошто одиш кај другар ти дома...
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Болиглава напиша:Ова што ти го наведе е пример за опуштена врска. Сепак е врска.Lucybell напиша:Знам што сакам, немам обврски, од ист град сме, доволно затрескани... ама сум повеќе за мување отколку за врска. Нашето не е чекање добра прилика туку излегуваме кога можеме, кога сме расположени. Верни сме (колку што знам). Му верувам исто како да сме во врска, не морам да му кажувам на кој сум напишала порака или кој ми се јавил. Со дечко обично се случуваат и расправии зошто не излезеш со мене туку со другарки, зошто одиш кај другар ти дома...
епа добро...
Lucybell- ~ѕвонулка~
Број на мислења : 102
секој различно гледат на тие работи,а се сложвам со Болиглава дека ова твоево е врска без обврски
malina- Адаптериште
A GiRL напиша:Искрено јас не сакам така-само мување,не ни практикувам
шо знам би се чуствувала искористена на некој начин,како да сум му била на машкото само објект кој му ја разубајл вечерта,колку да не му е досадно...
зш тебе немат да ти е убо вечерта?
иначе да се сложвам, глупо е секоја "вечер" со различен, ама неам против само мување, а не врска.. некогаш и подобро само мување, отколку да си во врска а да знајш дека те мамит..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
А не е најдобро да прајш како шо ти е тебе најубо? Не е понижување. Ако ти е тебе убо прај го, и 100 да се, не си убил чоек ако се измуваш
МаКсач- Адаптер во подем
Број на мислења : 82
мене ми е глупо..и јас не го практикувам исто
ак е спонтано ...можда
сакам спонтани работи ама вака демек колку муваторка за една вечер? не
ак е спонтано ...можда
сакам спонтани работи ама вака демек колку муваторка за една вечер? не
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Lucybell напиша:Знам што сакам, немам обврски, од ист град сме, доволно затрескани... ама сум повеќе за мување отколку за врска. Нашето не е чекање добра прилика туку излегуваме кога можеме, кога сме расположени. Верни сме (колку што знам). Му верувам исто како да сме во врска, не морам да му кажувам на кој сум напишала порака или кој ми се јавил. Со дечко обично се случуваат и расправии зошто не излезеш со мене туку со другарки, зошто одиш кај другар ти дома...
Потполно те сфаќам со оглед на ситуацијата. И двајцата сте либерални и имате разбирање еден за друг.
Мувањето мислам дека не е практично многу, не знајш на шо си, мораш да си подготвен/а за понатаму, без оглед на то шо се дешавало и мојш да фатиш мононуклеоза ако почесто менвиш партнери за мување.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
И јас не го практикувам, ама би ако е спонтано и ако вистина го сакам то. Ако е од типот на местено мување или ај пијани сме не знајме шо да прајме ај ќе се муаваме, е тогаш е понижувачки
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
И артеосклероза.Mary Jane напиша:Мувањето мислам дека не е практично многу, не знајш на шо си, мораш да си подготвен/а за понатаму, без оглед на то шо се дешавало и мојш да фатиш мононуклеоза ако почесто менвиш партнери за мување.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Jas se muvam nekogash od dosada da otepam vreme a nekogash nekoja ak mi e uba mozam samo da se izmuvam zs nekoja x licnost ja sakam a ke vidam ubo cupe i ce go izmuvam sho ce mu pram:)
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
комшивка напиша:A GiRL напиша:Искрено јас не сакам така-само мување,не ни практикувам
шо знам би се чуствувала искористена на некој начин,како да сум му била на машкото само објект кој му ја разубајл вечерта,колку да не му е досадно...
зш тебе немат да ти е убо вечерта?
иначе да се сложвам, глупо е секоја "вечер" со различен, ама неам против само мување, а не врска.. некогаш и подобро само мување, отколку да си во врска а да знајш дека те мамит..
Ако ме цитираш,бар цела цитирај ме
Дополнување:...нз јас сум појќе ако веќе си решила да напрајш нешто со некого,(мислиш
дека вредит чоекот)нека бијт малце посериозно.Ова мое мислење,а не
велам дека немат и женски шо неќет обврски.Мада јас под зборот дечко не
подразбирам обврска,туку човек со кој ке се релаксираш и ќе уживаш во
времето поминато со него.Кој ке ти е пријател пред се,а после се
останато...
Jaс ако веќе сум решила да напрам нешо со некого,немат да сакам то да трајт само една вечер
И заборајв да кажам и јас за спонтано ако е.Тогаш можда би,ама ако му дозволам на типацот да флертуват со мене,највероватно сум сакала и јас нешо појќе и сум била до негде сигурна дека и тој сакат.Така да то јас мислам веќе не би останало само на мување. Ондак,пак на истото се сведвит Stick to my opinion
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
зш да е понижување...ак ти убо и така мн ти се сакат во моментот зш да не...мене само еднаш ми се имат десено одамна и не се сеќавам да беше понижувачки..
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Абе, а ак ви се свиѓат некој ногу ногу ноогу, и ви речит само да се мувате, а не и да се фатите шо ќе напрајте?
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Наташа напиша:Абе, а ак ви се свиѓат некој ногу ногу ноогу, и ви речит само да се мувате, а не и да се фатите шо ќе напрајте?
па само ке се измувам,па после можда ке се предомислит...или ако останит на истото мислење тогаш нека е само така...поубо да напрајш нешо отколку нишо...
FalcoN eYe- Солиден Адаптер
Број на мислења : 105
Мене ми е искрено глупо мување.... зс само 6-7 врски одвај сум имал све останато муавње и некако без врска било ради реда и не сакам баш мување појќе сакам врска да ја запознам личноста онака да ми станитт една блиска персона со која ќе можам да си искажам проблеми маки, и та мене нормално. А далие понижување јас можам да кажам дека то е до избор на чоекот а јас не коментирам нишо во врска за то тољку пис лав хармони
Во врска за понижување некои рачунет демек ак се муваш на секое со кој ќе ти дувнит онака, или ако си зелка и не си ни запамтил/а со кој си се измувал/а итн ама во охрид и таква е психава кај љуѓево по малу и зато и паѓет такви мислења
Практикувам единствено ако не ја познавам личноста доволно(а тогаш ми е уба) или не сум сигурен дали сакам нешо повеќе со таа личност.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
zavisno od toj so koj so se muvas mozit da e ili da ne e ponizuvanje(Jas se razbiram samata)
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Дали би растуриле врска?
» Дали ве избркале од час и зш?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Дали би растуриле врска?
» Дали ве избркале од час и зш?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2