Женските први во акција?
+23
Marej
folder
REGINA
putnica
Jas**
Bleak
malina
The Breaking Dawn
nice
pankerishte
Master
T&T
Odyssey
Alexandra
A GiRL
Mary Jane
Ludi Milojko
Болиглава
sokol
мирАл
корун
mitan
комшивка
27 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Женските први во акција?
Процентите се ралитвна работа.T&T напиша:pankeriste, податокот со процентите не ти е точен, Ние најчесто даваме знаци и очеквиме вие да ни се приближите шо и најчесто е така
Сепак кој како си ја наредил...
има мн женски шо не приоѓет први ....јас не сум пристапила а ако некоја постапит прва то е мн храбро
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
Бидејќи машките отсекогаш се сметале за појаки (добро, не за време на матријархатот) поарно е тие да направат прв чекор.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
E шо појаки, не се тепаме ние..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
комшивка напиша:E шо појаки, не се тепаме ние..
Не е во прашање силата за тепање, туку егото.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
и јас ценам женски шо прает прв чекор ама не некои упиканти
сепак то е за признавање....
иначе мислам дек женскиве требит да преземет иницијатива а машкиве нек продолжет...а тие шо мислет дек само охриѓанкиве не прает прв чекор се лажет....зш нормално ко ќе запознајш некој од друг град или нешто макар и никојпат то да не го прајш зш се плашиш од корпа сепак ќе пробаш..шо имаш да изгубиш и така нема да го видиш тој пак ...
иначе мислам дек женскиве требит да преземет иницијатива а машкиве нек продолжет...а тие шо мислет дек само охриѓанкиве не прает прв чекор се лажет....зш нормално ко ќе запознајш некој од друг град или нешто макар и никојпат то да не го прајш зш се плашиш од корпа сепак ќе пробаш..шо имаш да изгубиш и така нема да го видиш тој пак ...
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Ај агри вит јуThe Breaking Dawn напиша:и јас ценам женски шо прает прв чекор ама не некои упиканти
pankerishte напиша:Ај агри вит јуThe Breaking Dawn напиша:и јас ценам женски шо прает прв чекор ама не некои упиканти
тенк ју
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Иако сум зафатена ќе кажам мое мислење.Мислам дека ако некој многу многу ти се свиѓат и ако имаш забележано или слушнато дека и тој те свиѓат,во таа ситуација женското требит да го напрајт првиот чекор,зш можда некогаш после ке се кајт,зш ништо чудно тој шо и се свиѓат да е еден од оние машки кои се страмежливи и кои никогаш немат да соберет храброст за да ти пријдет
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
mitan напиша:јас колку со иам заприметено само охриганкиве не пристапвет први....инаку другиве женски од кај и да се 90% пристапвет први
Жими се ако иам успеано 3-4 пати прв да бацам женско мислам скоро секогаш пристапвам прф ама нз зш не почеквет да пробам да ја бацам јас туку таја че ми го зејт а тука се губит романтиката знајш иначе онака женско да ми пристапит во смисла да ми понудит несо 3-4 пати максимум се десило то и така...
Е уш нешо од корпша не се плашам можам да се наречам колекционер многу сум ги добил зш храбро без мислење многу сум ги прашал и немат шо да се срамам ак сум добил корпа кој не добил корпа значи и не пробал или знајш кога и со кого да пробаш зависи од процена...
malina напиша:Иако сум зафатена ќе кажам мое мислење.Мислам дека ако некој многу многу ти се свиѓат и ако имаш забележано или слушнато дека и тој те свиѓат,во таа ситуација женското требит да го напрајт првиот чекор,зш можда некогаш после ке се кајт,зш ништо чудно тој шо и се свиѓат да е еден од оние машки кои се страмежливи и кои никогаш немат да соберет храброст за да ти пријдет
За ова си во право ко ќе ми се свиѓаше некое момиче малце погордо на себеси не пробвеф нишо си викаф абе ќе ме корпосат ау и знајш после со тек на време се отпуштиф треси си зелени ау слобода на изразување и срамежливоста е снима кун 7-8 одд
ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
Jas**- Адаптер во подем
Број на мислења : 37
Ај објасни ми ако не е срамно и страшно, зш не би ошла прва?Jas** напиша:ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
hehe am zs da odam jas....ak sakat nek dojt toj....ak ne sakat znacit dzabe ke odam i jas:)))))Болиглава напиша:Ај објасни ми ако не е срамно и страшно, зш не би ошла прва?Jas** напиша:ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
Jas**- Адаптер во подем
Jas** напиша:hehe am zs da odam jas....ak sakat nek dojt toj....ak ne sakat znacit dzabe ke odam i jas:)))))Болиглава напиша:Ај објасни ми ако не е срамно и страшно, зш не би ошла прва?Jas** напиша:ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
ам ако не знајт тој дека сакаш ти?
комшивка- Адаптериште
aj aj mnogu navlegovte vo situacijava.... =) jas ke se potrudam da doznajt na poinakov nacin...ne morat da odam i da mu kazam....комшивка напиша:Jas** напиша:hehe am zs da odam jas....ak sakat nek dojt toj....ak ne sakat znacit dzabe ke odam i jas:)))))Болиглава напиша:Ај објасни ми ако не е срамно и страшно, зш не би ошла прва?Jas** напиша:ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
Jas**- Адаптер во подем
Мислам дека сето тоа зависи од тоа каква личност е девојката,ако таа е доволно самоуверена,храбра тогаш за неа превземањето на првиот чекор не претставува никаов проблем.Тоа не ни страсно а не и ни глупаво.Така да девојкиве треба да се похрабри да ги превземат работите во свои раце да им докажат на машкиве дека не сме толку срамежливи.
putnica- Адаптер4е
Број на мислења : 4
зш да не ојт прва, ак си мојт.
ама за мене лично неам г`з за то нешо. Гордоста е преголема и некој глупи сваќања на општествово во кое живејме. за жал.
ама за мене лично неам г`з за то нешо. Гордоста е преголема и некој глупи сваќања на општествово во кое живејме. за жал.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Зато немаш дечкоJas** напиша:aj aj mnogu navlegovte vo situacijava.... =) jas ke se potrudam da doznajt na poinakov nacin...ne morat da odam i da mu kazam....комшивка напиша:Jas** напиша:hehe am zs da odam jas....ak sakat nek dojt toj....ak ne sakat znacit dzabe ke odam i jas:)))))Болиглава напиша:Ај објасни ми ако не е срамно и страшно, зш не би ошла прва?Jas** напиша:ne e niso stramno i strasno ama ne odam prva so sakat da e:D:D
Како ми идат во последно време...
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
folder напиша:Зато немаш дечкоJas** напиша:
aj aj mnogu navlegovte vo situacijava.... =) jas ke se potrudam da doznajt na poinakov nacin...ne morat da odam i da mu kazam....
абе сеа и ти како и рече, демек ак не ојт таја прва и дечко не фаќат...
Marej напиша:Како ми идат во последно време...
шо му ја мислиш ко така?
комшивка- Адаптериште
Шознам, сум пристапила прва и сум се изгорела. Зато несакам и не планирам во иднина прва да пристапам.
Иначе, ако му е на некој дојдено до мене немат да чекат јас да му речам нешо, туку самиот ќе си се снајдит.
Иначе, ако му е на некој дојдено до мене немат да чекат јас да му речам нешо, туку самиот ќе си се снајдит.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:Шознам, сум пристапила прва и сум се изгорела. Зато несакам и не планирам во иднина прва да пристапам.
И некои машки истиоф муабет го прает... а кој не се изгорел? кој чекал и дочекал....и да некој од чекање умрел...
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 3