Aко сте со човекот што го сакате, колку време вие потребно да му ја подарите својата невиност?
+20
Наташа
Obibos
Џими
Bleak
grgrgr
Punk
nice
Џајко
Alexandra
Mary Jane
Lastojca
T&T
Calypso*
Marej
корун
kojgode
Болиглава
комшивка
Master
sokol
24 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Aко сте со човекот што го сакате, колку време вие потребно да му ја подарите својата невиност?
Mary Jane напиша:Абе се ќе си дојди во свое време, не треба многу да се брза, последиците се опасни, ама кој си се чувствува спремен, само напред...
Зш да се опасни, баш се убај.....
Re: Aко сте со човекот што го сакате, колку време вие потребно да му ја подарите својата невиност?
Се во свое време,ќе си дојт спонтано самото.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Абе дека ќе дојт ќе дојт, ама овде прашањево е за колку времеAlexandra напиша:Се во свое време,ќе си дојт спонтано самото.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Pa neznam ama sigurno ke e pojke vreme....
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
корун напиша:Mary Jane напиша:Абе се ќе си дојди во свое време, не треба многу да се брза, последиците се опасни, ама кој си се чувствува спремен, само напред...
Зш да се опасни, баш се убај.....
Ам на пример СИДА...зш и то мојт да се деси. А бебе мала работа е?
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Mary Jane напиша:
То не се добиват само со ко ке ја губиш невиноста....
корун напиша:Mary Jane напиша:
То не се добиват само со ко ке ја губиш невиноста....
Ама сепак можи да се добие и преку тој начин...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
ova ti e prasanje na mesto ...pofalbi...eve jas licno...ko prvo ne e dovolna samo ljubovta ne e dovolno nekoj samo da sakas i da te sakat ...treba so nego kako prvo da si podolgo vreme, da znajs so sakat kakov e ednostavnno dsa ti e eden vid drugar da mozis da mu kazis se ( se ona so e na mesto) pa potoa i da mu gi kazis i tvoite najintimni tajni...
nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
се сложвамnice напиша:ova ti e prasanje na mesto ...pofalbi...eve jas licno...ko prvo ne e dovolna samo ljubovta ne e dovolno nekoj samo da sakas i da te sakat ...treba so nego kako prvo da si podolgo vreme, da znajs so sakat kakov e ednostavnno dsa ti e eden vid drugar da mozis da mu kazis se ( se ona so e na mesto) pa potoa i da mu gi kazis i tvoite najintimni tajni...
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Не мојш точно да го одредиш времето на пример за 8 месеци,за 3 месеци,за 1 година.Требит едноставно да имас доверба во партнерот да го познаваш доволно добро за да си сигурен дек не е со тебе само ради то,да го сакаш и пред се да си спремен психички на таков чекор зш недај боже све се дешават.
grgrgr- Солиден Адаптер
Број на мислења : 213
многу убаво размислувашgrgrgr напиша:Не мојш точно да го одредиш времето на пример за 8 месеци,за 3 месеци,за 1 година.Требит едноставно да имас доверба во партнерот да го познаваш доволно добро за да си сигурен дек не е со тебе само ради то,да го сакаш и пред се да си спремен психички на таков чекор зш недај боже све се дешават.
sokol- Адаптериште
Број на мислења : 397
комшивка напиша:Зависит од него и од врската нормално.. Морат да имаш голема доверба во него и шо знам ред други работи, како и да е тешко денес се наоѓат чоек од доверба, па морат да се размислуват и во други правци..
Зависит од него? демек ак не знајт како да побарат не му подарва невинос...
Јас ич не би чекал...одма би ебам некоја
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Obibos напиша:Јас ич не би чекал...одма би ебам некоја
Мислам дека ова е озбилно прашање и е доста несериозно ако толку рано и ја подариш твојата невиност. Не треба да правиме нешта за кои подоцна ке се каеме...
Глупа ми е темава бе...
Не мојш да речиш ај после пет месеци и ај чекај и ко ќе се напрает толку фрлај се на работа... Ко ќе дојт моментот тоаш. То не се планират, бар јас така мислам.
п.с. Не зборвам за сега, да немат забуни.
Не мојш да речиш ај после пет месеци и ај чекај и ко ќе се напрает толку фрлај се на работа... Ко ќе дојт моментот тоаш. То не се планират, бар јас така мислам.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Кога ти ќе се почувствуваш подготвена и сигурна дека е време и дека е тој вистинската личност.Ако не те разбира дека не си подготвена и сигурна тогаш ТОЈ НЕ ЗА ТЕБЕ.
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Не е баш така, тој ак те сакат а ти ак влечиш 2-3 години, не мојт да те чекат колку шо ке ти текнит...
Ако те сака ќе те чека.Ама ако си 2-3 години со некој тогаш е голема веројатноста дека му веруваш и дека можеш да му поклониш секорун напиша:Не е баш така, тој ак те сакат а ти ак влечиш 2-3 години, не мојт да те чекат колку шо ке ти текнит...
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
lela напиша:Ако те сака ќе те чека.Ама ако си 2-3 години со некој тогаш е голема веројатноста дека му веруваш и дека можеш да му поклониш секорун напиша:Не е баш така, тој ак те сакат а ти ак влечиш 2-3 години, не мојт да те чекат колку шо ке ти текнит...
аха ке те чекат сигурно...мојт да те чекат две три години ак имате двајцата по 13-14години години да...колку и да те сакат ке му збактисат
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Мн јасно..
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Наташа напиша:Глупа ми е темава бе...
Не че рачунаш ти после колку минути поделени заедно ке се истркаљате под јорган ... то идат само по себе...
Иначе со видоф коментар демек 2-3 год ќе те чекат... не е баш така колку и да ја сакат пример машко на женско таја ако одолговлеквит, му го повредвит егото... друга работа ќе сумњат дек не го сакат и мојт да ја отсакат... и то иначе демек не можам да кажам исто видоф.... па мојш отприлика да кажиш не ќе врзиме в крпче и имат некои коментари оф-топик шо се по малу... али секој со своето мислење...
Не можам да кажам за мене точно колку време ми требит ... само по себе зависи од то каква ми е врската со некоја и таа некоја какво мислење имат за то...
Bleak напиша:Наташа напиша:Глупа ми е темава бе...
Не че рачунаш ти после колку минути поделени заедно ке се истркаљате под јорган ... то идат само по себе...
Иначе со видоф коментар демек 2-3 год ќе те чекат... не е баш така колку и да ја сакат пример машко на женско таја ако одолговлеквит, му го повредвит егото... друга работа ќе сумњат дек не го сакат и мојт да ја отсакат... и то иначе демек не можам да кажам исто видоф.... па мојш отприлика да кажиш не ќе врзиме в крпче и имат некои коментари оф-топик шо се по малу... али секој со своето мислење...
Не можам да кажам за мене точно колку време ми требит ... само по себе зависи од то каква ми е врската со некоја и таа некоја какво мислење имат за то...
јас не коментирам на темава само нешо да прашам
зш сите мислет дек машково е запаленото и дек тој требит да чекат?
мислите женските не сакет да се сексет?
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Зш немат машко шо чекат , иначе имат ногу женски кај нас девици се до двајснешо години, иначе појкето се напалени, само не признавет...
Мене глупо ми е шо женскиве си земет за право да се тие шо ќе одлучет кога и како. И најретардирана реченица ми е - тој ак ме сакат ќе чекат колку шо ќе требит.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Колку многу сте сакале некој/а и колку сте пателе од ко се завршило то?
» Колку сакате да сте сами?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
» Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
» Колку сакате да сте сами?
» Дали и колку сакате или сте способни сами да си ја бркате работата без нечија помош?
» Дали за секојдневието сакате повеќе спортска опрема или сакате да изгледате по секси во постегната облека?
» Дали сакате да правите папарацо фотки?на кого?(ако сакате)
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 3