Омилена група, пејач, ансамбл или нешто слично.
+29
METALBOY
Milan
kasper
PhiLL * E
Karan
Page
TONI
Bleak
noviot
корун
L S D
Punk
mitan
pankerishte
Lastojca
Болиглава
Gangi
Odyssey
Ludi Milojko
Master
T&T
Mary Jane
fairy
Jordison
folder
sokol
xpert
Marej
kojgode
33 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Омилена група, пејач, ансамбл или нешто слично.
kojgode напиша:Exploited дан ги заборај?Punk напиша:Amebix, Ramones, Kud Idijoti, Cock Sparrer, Cockney Rejects, Dead Kennedys, Ebba Gron, Anti Cimex, Misfits, 4 Skins... ама најмногу Adicts
Exploited не се панк повеќе.Crossover Trash свират.Иначе се сељаци и тоа големи.Кој ги тркала..позери да им ебам тоа мрење панкерланата.
Иначе Амебикс и Едикс....ху....поштување до тебе
Odyssey напиша:Vo Dileemaaa suuuum:)
D.O.N.S ili David Penn!
Dvajcata:)
mn golema dilema nemat so dvajcata se zakon :D inace najmnogu si gi postovam
Sweedish House Mafia
L S D- underground homosapiens
Број на мислења : 184
Забавен? : normalno :D
pankerishte напиша:kojgode напиша:Exploited дан ги заборај?Punk напиша:Amebix, Ramones, Kud Idijoti, Cock Sparrer, Cockney Rejects, Dead Kennedys, Ebba Gron, Anti Cimex, Misfits, 4 Skins... ама најмногу Adicts
Exploited не се панк повеќе.Crossover Trash свират.Иначе се сељаци и тоа големи.Кој ги тркала..позери да им ебам тоа мрење панкерланата.
Exploited ги слушам некој добри песни и албуми ко беа онака олд скул.. сеа се ништо.. иначе Амебикс од Аце ми се комшијана твој
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
група slaughterhouse, соло артисти : bun b, juelz santana, reks и васка илиева секако
noviot- Чудотворецот
Број на мислења : 299
Хоби(работа) : meteorolog
Punk напиша:pankerishte напиша:kojgode напиша:Exploited дан ги заборај?Punk напиша:Amebix, Ramones, Kud Idijoti, Cock Sparrer, Cockney Rejects, Dead Kennedys, Ebba Gron, Anti Cimex, Misfits, 4 Skins... ама најмногу Adicts
Exploited ги слушам некој добри песни и албуми ко беа онака олд скул.. сеа се ништо.. иначе Амебикс од Аце ми се комшијана твој
хахах...знам на времето ко ги зеде од Момир и такви бевме деца ауу...шо музика е ова ваква...не е панк...хахахахахахаха
бендој: Opeth,metallica, aerosmith,pantera, iced earth, europe, arhangel
пејачи: Mikael Akerfeldt-Opeth, Phil Anselmo - Pantera, Steven Tyler, Mat Barlow, Risto Vrtev, Bruce Dickinson, Тоше Проески и други не ми теквит
мада фака ред хот ги заборајф Smile
ЕДИТ ДУГМЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!
Додаток: Dire Straits, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, Pearl Jam, Black Sabbath, Oasis, AC/DC, RATM, Soundgarden, Alice in chains, The doors, Deep Purple, Megadeth, Kreator, Queen, Ac/Dc, Death, Jorney Smile
пејачи: Mikael Akerfeldt-Opeth, Phil Anselmo - Pantera, Steven Tyler, Mat Barlow, Risto Vrtev, Bruce Dickinson, Тоше Проески и други не ми теквит
мада фака ред хот ги заборајф Smile
ЕДИТ ДУГМЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!
Додаток: Dire Straits, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, Pearl Jam, Black Sabbath, Oasis, AC/DC, RATM, Soundgarden, Alice in chains, The doors, Deep Purple, Megadeth, Kreator, Queen, Ac/Dc, Death, Jorney Smile
Дај бе цело време ти ги спојвјам постојве три еден по друг имаш ААААААААААААААААААААААААААААААААААААРГХХХХХ!!!!!!!!!!
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Дорс,Лед Цепелин,Даер Стрејтс,Чак Бери,Џери Ли Луис,Елвис Присли,Паркети(најчесто unplugged),Азра,Игор Џамбазов,Камелон и други.
Од пеачи би го издвоил Јим Морисон.
Од пеачи би го издвоил Јим Морисон.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
можда и најголема музичка појава па после нив би ги набројал Дорс, Рејнбоу, од екс ју АЗРА, Сабат, Џудас, па после ми се Мизар, Анастасија, Систер фо мрси и толку.Page напиша:Led Zeppelin најомилена музичка појава.
Последната промена е направена од Karan на Саб Фед 21, 2009 4:18 am. Мислењето е променето 1 пати
Karan- конзервативен
Број на мислења : 11
Тоше Проески !
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Haste The Day
As I Lay Dying
Sum 41
. . .
As I Lay Dying
Sum 41
. . .
kasper- Адаптер4е
Број на мислења : 9
Омилени групи: Kreator, Exodus, Testament, Slayer , Death, Megadeth, Sodom, Anthrax, Nevermore, Morbid Angel , Nuclear Assault , Overkill , Destruction....
Milan- Адаптер4е
Број на мислења : 4
Три, четири сега: AC/DC, GUNS N ROSES, JOE SATRIANI, METALLICA, AEROSMITH, LEB I SOL, LINKIN PARK, PANTERA, RAGE AGAINST THE MACHINE, SOAD, MEGADETH.... "BEE GEES"
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Лед Цепелин ми се фејворит, после то Архангел, па Рибља Чорба - овие се три бендови кои ги поштовам најнајнајмногу.
После идет Acdc, дип парпл, dire straits, Azra, Allanis Morissette, The Beatles итн итн.
После идет Acdc, дип парпл, dire straits, Azra, Allanis Morissette, The Beatles итн итн.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
METALBOY напиша:Три, четири сега: AC/DC, GUNS N ROSES, JOE SATRIANI, METALLICA, AEROSMITH, LEB I SOL, LINKIN PARK, PANTERA, RAGE AGAINST THE MACHINE, SOAD, MEGADETH.... "BEE GEES"
И ти бе..
не ги пишите сите шо ги знајте, напишите кој е нај нај...
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
ок. АЦ/ДЦ.не се лјути тиOdyssey напиша:METALBOY напиша:Три, четири сега: AC/DC, GUNS N ROSES, JOE SATRIANI, METALLICA, AEROSMITH, LEB I SOL, LINKIN PARK, PANTERA, RAGE AGAINST THE MACHINE, SOAD, MEGADETH.... "BEE GEES"
И ти бе..
не ги пишите сите шо ги знајте, напишите кој е нај нај...
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Linkin Park дефинитивно најомилени ми се, па после Nickelback, Iced Earth, Bon Jovi...
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
Led Zeppelin ми се врвот. Во крвта ми се.
АЗРА, KISS, the Eagles, the Beatles, The Doors, Black Sabbath, Judas Priest, Alice in Chains, Sex Pistols, Ramones, W.A.S.P. , FILM, Helloween,
има уште многу, али Цепелиновци се топ...
АЗРА, KISS, the Eagles, the Beatles, The Doors, Black Sabbath, Judas Priest, Alice in Chains, Sex Pistols, Ramones, W.A.S.P. , FILM, Helloween,
има уште многу, али Цепелиновци се топ...
на глобално ниво-Led Zeppelin напраеле тешка збрка. нивната музика ми е совршенство.
на Балканов-Азра, и музички и идеолошки. Штулич е легенда сам за себе.
во Македонија-Мизар, за се` што прават за оваа земја, на многу полиња.
на Балканов-Азра, и музички и идеолошки. Штулич е легенда сам за себе.
во Македонија-Мизар, за се` што прават за оваа земја, на многу полиња.
Азра- Адаптер во подем
Број на мислења : 41
Хоби(работа) : мазохист
Забавен? : скроз
Искрено ме интересират кој се тие полиња освем музичко амбасадорско.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
прво, се пишува освеН
а за Мизар, ако си запознаен со нивната работа, ќе знаеш дека прават многу повеќе од музика. Поточно, она што тие го создаваат не е само албум со песни. Мизар ја оживуваат историјата, им вдахнуваат нов живот на духовните вредности, традицијата. Музиката е нивното оружје за борба против искривувањето на вистината за македонската нација, а со тоа македонското име, култура, јазик...
во време кога сме зафатени од европски и западни ветрови, Мизар се нашата ѕвезда водилка. Вистинските Македонци нема да го изгубат патот.
а за Мизар, ако си запознаен со нивната работа, ќе знаеш дека прават многу повеќе од музика. Поточно, она што тие го создаваат не е само албум со песни. Мизар ја оживуваат историјата, им вдахнуваат нов живот на духовните вредности, традицијата. Музиката е нивното оружје за борба против искривувањето на вистината за македонската нација, а со тоа македонското име, култура, јазик...
во време кога сме зафатени од европски и западни ветрови, Мизар се нашата ѕвезда водилка. Вистинските Македонци нема да го изгубат патот.
Азра- Адаптер во подем
Број на мислења : 41
Хоби(работа) : мазохист
Забавен? : скроз
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Паметни мисли или нешто слично.
» Модератор на Уметноста, литературата и нешто слично...
» Eсеи, состави и слично...
» Откачени слики, мисли, трескање зелени и слично ;)
» Нешто креативно
» Модератор на Уметноста, литературата и нешто слично...
» Eсеи, состави и слично...
» Откачени слики, мисли, трескање зелени и слично ;)
» Нешто креативно
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 2 of 3