Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
+31
Фазлија
Џајко
REGINA
Jordison
fairy
комшивка
kirce
RoTkViCa
Ludi Milojko
Lucybell
folder
T&T
nance
МаКсач
TONI
The Breaking Dawn
grgrgr
П.
Stefk0
Master
malina
PhiLL * E
Obibos
pankerishte
A GiRL
tHeJunKy
Mary Jane
Lastojca
корун
мирАл
Bleak
35 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
И јас памтам такви глупи датуми, а шо е најтрагично по историја еден настан неможев да запамтам
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Re: Дали некогаш навечер ви идат желба да шетате, место на кафе или в дискотека?
Тешки меани зимава ми помагет да се опуштам со помош на алкохолот и гласот на певаљката која завива како волк на месечина.
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
Мене поубо ми е да шетам...ама не со секого..
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Ууууу романтики и шетање навечер нешо најубо!!!
TONI напиша:The Breaking Dawn напиша:оо јас обожавам шетање....најчесто појке од одење негде...то си знает тие шо излегвет со мене...а најмногу сакам да шетам покрај езеро или на некои така залутани места или дур врнит или дур турвит снег....и лом да се прам....уф а на лето дур врнит боса да се шетам ... а само навечер шетам..иам обичај ак сум со некој доволно забеган да легнам в трева и небо и ѕвезди да глеам или да седам покрај езеро и браној да слушам уфф
романтичен чоек сум јас...
имат некој друг таков овде?
Јас (само да не прочитат Т&Т) .
Инаку имам желба да шетам и најчесто дестинацијата ми е покрај езеро,после мостон.Само шо и многу ми зависит со кој сум на таа шетња.
Тонииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
И мене(посебно сакам со девојки шо имаат виткани коси и шо имаат постари сестри и нивните сестри да се со прави црни коси и името да им е на Т)T&T напиша:Мене поубо ми е да шетам...ама не со секого..
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
ми идат, ама лошо е ак ти заврнит, ко вечерва...
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
за вечерва имав желба да шетам со една личност...ама пуста мрза... :S
Lucybell- ~ѕвонулка~
Број на мислења : 102
TONI напиша:И мене(посебно сакам со девојки шо имаат виткани коси и шо имаат постари сестри и нивните сестри да се со прави црни коси и името да им е на Т)T&T напиша:Мене поубо ми е да шетам...ама не со секого..
Озбилно? Дај кажи ги типките мн јако звучет. Можда ќе си ја сменам досегашнава сексуална ориентација
Ludi Milojko- Обезбедување на форумот
Број на мислења : 175
Хоби(работа) : siluvanje
Забавен? : Se nadevam xD
уффффф и јас саакам шетање....само дур ме прекајлет другаркиве......после не застанвам....на зима значи како шо кажавте убо е на снегче/....а на лето поќе сакам да си се развозам со ролерчиња на лето........т.е. со ролери се возам пролет лето есен зима....ама навечер само лето....да се оладам хехе
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
да да ми се имат то дешавано ама тогаш на други не му се шетат ....така да јебига
kirce- Адаптер во подем
Број на мислења : 68
Хоби(работа) : скокач за водици
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
ммммм да, не често, ама се дешават, канео натаму ми е најубо, или после мостон на плажине да уживам и да гледам ѕвезди :D
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Jordison- tapanar4e
Број на мислења : 301
мене секоаш. ама никој не се согласвит.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
голема жеља иам јас за шетање ама нема жртви за со мене ...
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
REGINA напиша:мене секоаш. ама никој не се согласвит.
сродни души?PhiLL * E напиша:голема жеља иам јас за шетање ама нема жртви за со мене ...
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
мене секоја недела на вечер ми е за шетање
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Фазлија- Солиден Адаптер
Број на мислења : 106
Џајко напиша:REGINA напиша:мене секоаш. ама никој не се согласвит.сродни души?PhiLL * E напиша:голема жеља иам јас за шетање ама нема жртви за со мене ...
не.
Регина не може сродна духа да ми биде... оти глеаш пише таму ... my way or no way ... а јас ко мал уште бев научен на компромиси....
така да ... ништо ич
така да ... ништо ич
PhiLL * E напиша:Регина не може сродна духа да ми биде... оти глеаш пише таму ... my way or no way ... а јас ко мал уште бев научен на компромиси....
така да ... ништо ич
и друга работа... PhiLL*E не престанвит да ме нарекуват регина иако му е во неколку наврати објаснато дека требит да е реџина.
и нешо чудно прочитав... Ти и компромиси?
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Дали некогаш би имале групен секс?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Какво кафе пијате и шо муабет прајте на кафе-муабет?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали некогаш би имале групен секс?
» Дали некогаш сте се осеќале како оптимист со најпесимистички мисли и обратно и заш?
» Какво кафе пијате и шо муабет прајте на кафе-муабет?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
Адаптер Форум :: Забава :: Ноќен живот
Страна 2 of 3