Нови албуми од старите групи
5 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 1 of 1
Нови албуми од старите групи
На пример AC/DC, Metallica, Guns N Roses.....Новите албуми од АC/DC и Metallica според мене се супер можда не колку старите али сепак добри се, шо се однесува до GNR ниту една песна не беше ниприближно добра колку старите хитчиња. Кое е вашето мислење проширете ја темава и за некој други групи.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Re: Нови албуми од старите групи
Од AC/DC најновион албум Black Ice мене ми е искрено многу јак чак и мојт да се мерит со некој од постарине, а од Металика лајна. Иначе обично постариве албуми ми се обично појаки.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
металика мн се искомерцијализираја според мене со новиов албум :S
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Iced Earth - The Cruiciable of Men ист стил ко и претходните и ми се свиѓат доста.
Europe - Secret Society (2007) ист стил ко и досега воопшто некомерцијален и квалитетни песни...
Metallica - Death Magnetic(2008) Меѓу првите бендој од рок метал областа шо суум ги засчушал... комплетна комерцијала... патетично и очајно позајмување на делови шо е најтрагично од нивни постари песни... ме разочараја... Беф на концерт Софија летово и уживаф... за концерти сеуште се закон.. ама живеат на стара слава и не мислам дека ќе напрает нешо некомерцијално во иднина... а да... сепак St. Anger беше покомерцијаилирзиан од најновиов и според мене поужасен...
Europe - Secret Society (2007) ист стил ко и досега воопшто некомерцијален и квалитетни песни...
Metallica - Death Magnetic(2008) Меѓу првите бендој од рок метал областа шо суум ги засчушал... комплетна комерцијала... патетично и очајно позајмување на делови шо е најтрагично од нивни постари песни... ме разочараја... Беф на концерт Софија летово и уживаф... за концерти сеуште се закон.. ама живеат на стара слава и не мислам дека ќе напрает нешо некомерцијално во иднина... а да... сепак St. Anger беше покомерцијаилирзиан од најновиов и според мене поужасен...
Токму така.Не дека мн сум ги слушал Металика али овавезна лектира се од општа култура во целиот андерграунд.
Мое мислење дека до Блек Албумот се ок.
После тоа веќе се одадоа на комерцијалата....патетики.
Мое мислење дека до Блек Албумот се ок.
После тоа веќе се одадоа на комерцијалата....патетики.
Similar topics
» Кои се поинтересни новите или старите Rock/Metal групи?
» Logitech најавува нови гејминг уреди за 2009
» Logitech најавува нови гејминг уреди за 2009
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 1 of 1