Евросонг
+30
RoTkViCa
Рокси
METALBOY
Master
Golub-Samoubica
мирАл
Marej
FalcoN eYe
A GiRL
Ate
STIFLER
lost girl
Odyssey
корун
tHeJunKy
Фазлија
Jas**
malina
Obibos
PhiLL * E
Болиглава
Bleak
folder
Наташа
Mary Jane
Lastojca
noviot
hollow
kojgode
комшивка
34 posters
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 5 of 6
Страна 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Евросонг
Рокси напиша:а то за спонзорство да си ти на нивно место не би го праела истото ...???
Абе како прво јас не би можела да сум во бенд пошо незнам ни да свирам ни да пеам. Ај да речиме дека сум во бенд, ама јас не ја продавам својата идеологија и оригиналност за пари
не те знам така неможам да ти судам
blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
blesava008 напиша:Џајко напиша:blesava008 напиша:а шо имат то врска шо пееле на свирки и песнава за на евровизија ?????
Па по то се гледат колку си се држет до стилот и сакет да се оригинални, шо очигледно не им е битно :D. Битни им се паритеее
ахахаха кој пари бе ...??? ај жити се кажи ми кој пари ке ги добијат од евровизија...???
а богами и ти да си на нивно место не бил бил ништо поарен така да....
Прво не си ти таја шо мојш да кажиш шо би праел јас.
Второ очигледно е чим досеа не свати појќе не се трудам да ти објасвам... со среќа во животот!
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
blesava008 напиша:Рокси напиша:а то за спонзорство да си ти на нивно место не би го праела истото ...???
Абе како прво јас не би можела да сум во бенд пошо незнам ни да свирам ни да пеам. Ај да речиме дека сум во бенд, ама јас не ја продавам својата идеологија и оригиналност за пари
Па ти веќе ја осуди, о малоумна една...
Џајко напиша:blesava008 напиша:Рокси напиша:а то за спонзорство да си ти на нивно место не би го праела истото ...???
еееј полека со вреѓање почнавте форумов е за муабет и за искажвење мислење не за карање...не мојт никој на никој да му кажит шо да мислит зато полека.....секогаш ќе постојт некој шо ќе ги сакат и некој шо нема да ги сакат (без разлика за кој се прајт муабет ) така да смирете се малце.....јас поќе не се мешам кажав се шо си мислев на ова тема
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
само ено ќе прашам: КОЈ ТИ Е ПРОБЛЕМОТ СО МЕНЕ????Џајко напиша:blesava008 напиша:Џајко напиша:blesava008 напиша:а шо имат то врска шо пееле на свирки и песнава за на евровизија ?????
Па по то се гледат колку си се држет до стилот и сакет да се оригинални, шо очигледно не им е битно :D. Битни им се паритеее
ахахаха кој пари бе ...??? ај жити се кажи ми кој пари ке ги добијат од евровизија...???
Прво не си ти таја шо мојш да кажиш шо би праел јас.
Второ очигледно е чим досеа не свати појќе не се трудам да ти објасвам... со среќа во животот!
Џајко напиша:blesava008 напиша:Рокси напиша:а то за спонзорство да си ти на нивно место не би го праела истото ...???
џајко!!!!! Ти да не и си портпарол на Рокси па да кажиш дали сум ја осудила или не.....
ако ја осудив слободно можит да се пожалит кај админине и слободно нека ме банирет!!!!!!!
^Не те банирам за инет пошо ќе се фалиш после колку голем џек си била и колку биле исфрустрирани админиве. И плус немат некоја голема причина да те банираме. Не си придавај некое големо значење.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Рокси напиша:blesava008 напиша:ахахаха кој пари бе ...??? ај жити се кажи ми кој пари ке ги добијат од евровизија...???
Можит немат да добијат којзнајт шо од евровизија, ама цел им е да станат попознати, па ќе видиш кој пари... ќе почнат да ги барет спонзори, реклами блаблаблааа.. а да организирет концерт ќе земат јака пара од попалениве девојчиња
а за последната реченица немојш да судиш, пошо секој чоек си е различен.
Абе од тезги со фолкерија имет собрано доволно за да си се спонозрирет... а башка шо ќе најдет спонзори то е друго... и да не ми теквит кој ми спомна баш ногу убо ја "пеел" Кад замиришу јорговани Металска дан е песнава... факт е не се држет до идеологијата нивна едно друго... од никогаш ни биле ни ќе бидет оригинални. Го имитират Слеш гитаристон море... можда и исти боксерици ко него носит.. Според мене не е бенд она. Само Не Верувам е добра песна стварно али за другото.... некако ги исфорсираја и на брзина само по секоја цена албум да истает... толку од мене. И да мојт Некст Тајм да се отворит тема...
баш ви фала!Болиглава напиша:^Не те банирам за инет пошо ќе се фалиш после колку голем џек си била и колку биле исфрустрирани админиве. И плус немат некоја голема причина да те банираме. Не си придавај некое големо значење.
и не си придавам значење .... вие ми го придавате!
blesava008 напиша:џајко!!!!! Ти да не и си портпарол на Рокси па да кажиш дали сум ја осудила или не.....
ако ја осудив слободно можит да се пожалит кај админине и слободно нека ме банирет!!!!!!!
Јас не сум и ништо на рокси, не ја ни знам. Само си пратам дека од пост до пост менвиш мислења и ги вртиш зборојте.
Зато не ме фати сон до 4 сабајле вчера, на тебе мислев.blesava008 напиша:баш ви фала!Болиглава напиша:^Не те банирам за инет пошо ќе се фалиш после колку голем џек си била и колку биле исфрустрирани админиве. И плус немат некоја голема причина да те банираме. Не си придавај некое големо значење.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
страшна работа.
чоек немојт да си го искажит своето мислење за музикава без да е наречен малоумен бе?
ам ги читам претходниве мислења и ви се чудам. па вистина страшна работа. ак немојте да го доискажите своето мислење не почвите уличарски муабет со вреѓања.
иначе за некст тајм песнана ич не им е за на евровизија... стилон да не беа рокери ќе им беше посаглам. АМА текстон и ритамон(до негде) од песнана е убав, и победија зато шо се обожавани од публиката, не заради мелодијата.
чоек немојт да си го искажит своето мислење за музикава без да е наречен малоумен бе?
ам ги читам претходниве мислења и ви се чудам. па вистина страшна работа. ак немојте да го доискажите своето мислење не почвите уличарски муабет со вреѓања.
иначе за некст тајм песнана ич не им е за на евровизија... стилон да не беа рокери ќе им беше посаглам. АМА текстон и ритамон(до негде) од песнана е убав, и победија зато шо се обожавани од публиката, не заради мелодијата.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Според мене никој немаше доволно добра песна за на евровизија, едино овие од некс тајм тро личеа на нешо.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
REGINA напиша: и победија зато шо се обожавани од публиката, не заради мелодијата.
или можда зш избороф за песна е уште 'организиран' от македонска тв
zzz- Солиден Адаптер
Број на мислења : 174
Се нервирам зш не мојме да прифатиме нешо ново и зато цело време тапкаме в место.
Ги одбравме овие позериштава, место генгста оро, со нив сто по сто пубо ќе се рангиравме. Само истото та истото, некој мелодии за Си-До и текстој шо им одзеле дури пет минути дур ги напишале.
Ги одбравме овие позериштава, место генгста оро, со нив сто по сто пубо ќе се рангиравме. Само истото та истото, некој мелодии за Си-До и текстој шо им одзеле дури пет минути дур ги напишале.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
шо имат врска мтв со некст тајм? мтв не одлучвеше. ние гласавме.zzz напиша:REGINA напиша: и победија зато шо се обожавани од публиката, не заради мелодијата.
или можда зш избороф за песна е уште 'организиран' от македонска тв
е па од срце се извинувам за твоите неспани часовиБолиглава напиша:Зато не ме фати сон до 4 сабајле вчера, на тебе мислев.blesava008 напиша:баш ви фала!Болиглава напиша:^Не те банирам за инет пошо ќе се фалиш после колку голем џек си била и колку биле исфрустрирани админиве. И плус немат некоја голема причина да те банираме. Не си придавај некое големо значење.
blesava008 напиша:е па од срце се извинувам за твоите неспани часовиБолиглава напиша:Зато не ме фати сон до 4 сабајле вчера, на тебе мислев.
Одиме пак:
Незнам дали си слушнала за иронија, но како и да е јас сега ќе ти објаснам шо значит.
Пример број 1.
Ко ќе речит некој: "сликава ич не е партиска."
И ти сеа му враќаш со иронија: "да бе пичку матер ич не е!"
Пример број 2.
Некој немат коса и ти му викаш: "Абе многу коса имаш, шо е ова?"
Доколку осеќате дека не ви е сосема јасно и имате потреба за уште примери, ве молиме пишувајте ми.
сакаме бе други примери. овие ти застарија.
ама мислам дека и ти не го имаш сватено убо значењето на поимот иронија... ама ај потруди се да објасниш.. ко за на наше ниво. мојт?
ама мислам дека и ти не го имаш сватено убо значењето на поимот иронија... ама ај потруди се да објасниш.. ко за на наше ниво. мојт?
кое е то ваше ниво?
Џајко шо бе вака те маткет?
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
ме најдоја по мал
па еве пошо сметаш дека поимот иронија го разбираш само ти... а уствари не капираш дека и блесава008 пишит иронично...
па дека за нас шо "не знајме" шо е тој поим, ти се трудиш да го објасниш ама немојш.... ај битно се трудиш.
или ова ти е само нов збор... а не го знајш неговото значење?...пошо мн често го користиш.
зато објасни ни те молиме ај...
п.с нивото самиот ти ни го прајш подолу од тебе.
то.
ај чекам нови примери. да поднаучам нешо појќе.
па дека за нас шо "не знајме" шо е тој поим, ти се трудиш да го објасниш ама немојш.... ај битно се трудиш.
или ова ти е само нов збор... а не го знајш неговото значење?...пошо мн често го користиш.
то.
REGINA напиша:па еве пошо сметаш дека поимот иронија го разбираш само ти... а уствари не капираш дека и блесава008 пишит иронично...
то.
немат шо најдобра си!!!
Страна 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Адаптер Форум :: Забава :: Mузика
Страна 5 of 6