Едноставноста е во комплицираноста? Шо мислите? - Мислења, конкретни примери и слично...
+4
The Breaking Dawn
Mary Jane
Angelic
Bleak
8 posters
Страна 1 of 1
Едноставноста е во комплицираноста? Шо мислите? - Мислења, конкретни примери и слично...
Јас ко кавалерче да не реча ќе дам шанса на некоја од дамиве на форумоф да остајт мислење ( значит овај коментароф не се рачунат )
Re: Едноставноста е во комплицираноста? Шо мислите? - Мислења, конкретни примери и слично...
Едноставноста е во едноставноста и точка (.)
хахахаххахаххахаа
хахахаххахаххахаа
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Re: Едноставноста е во комплицираноста? Шо мислите? - Мислења, конкретни примери и слично...
Мислам дека нема едноставност во комплицираноста. Инаку нема да е комплицирано. Едноставноста е во скромноста.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Чим сум ја отворил темата имат... Некои работи се комплицирани и луѓето едноставно си почвет и си ја завршвет работата, а нешо шо ке е апла лесно прајме грешки сите. Не ви се десило на писмена математика колку и да си вежбал најлесната задача да ја згрешиш. Е тука е компицираноста во едноставноста и обратно...
мене то со математиката ми се дешават најчесто
сите ко ке имет 5 јас 3че или нешо зш сум имала грешка во собирање или нешо.
сите ко ке имет 5 јас 3че или нешо зш сум имала грешка во собирање или нешо.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Абе знам јас... квадрирање операција на тест не сум ја згрешил никогаш, грешки на собирање прам... ке заборам знакон да го менам...
То праењето грешки на апла лесни е работи е мислам подценвењето на тие мали работи. А често не ни ги примеќаме и на крај моет да не заебет.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Bleak напиша:Чим сум ја отворил темата имат... Некои работи се комплицирани и луѓето едноставно си почвет и си ја завршвет работата, а нешо шо ке е апла лесно прајме грешки сите. Не ви се десило на писмена математика колку и да си вежбал најлесната задача да ја згрешиш. Е тука е компицираноста во едноставноста и обратно...
To e oд непосветување доволно внимание на тој проблем од математички аспект. Значи дек треба 100% да се сконцентрираме на секоја запирка, а не само на коренување и квадрирање.
Mary Jane- Адаптериште
^ Исто така треба да се сосредоточиме на реалноста... дека ништо не може да е 100% ко шо сакаме ние...
А јас зш ногу се секирам за ситни работи, стално ми е точно пресметвењето и начинот на работа, ама грешно ја поставјам задачата. Значит заклучок, цел живот го градам на грешна основа. ЈЕЈ!
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Bleak напиша:^ Исто така треба да се сосредоточиме на реалноста... дека ништо не може да е 100% ко шо сакаме ние...
Ко се работит за математика, мојме да се сосредоточиме. Годинава сите писмени ми се со максимум поени, то е доказ за 100% концентрација, а мојт да се применит и на други работи, а не само на математика. Јас ко ке прам нешо, го прам ко шо требит, а не половично.
Mary Jane- Адаптериште
ова на пример ти е многу неточно. Се можит да е 100% онака ко шо сакаме ние, ама за то требит ненормален труд, посветеност, концентрација и вакви слични комплицирани зборчиња.Bleak напиша:^ Исто така треба да се сосредоточиме на реалноста... дека ништо не може да е 100% ко шо сакаме ние...
исто и јас ќе се надоврзам за писмениве по математика, 100 поени од можни 100. секогаш.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Br@v!4k0
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Не зависит само од тебе и твојте надчоечки способности и сите зборој шо ги наброја а до чера не знаеше шо значет (шега сум не морат да ми докажиш дек не е така ), туку и од околностиве и другиве луѓе околу, пошо за некое чудо не си сама на светов.REGINA напиша:
ова на пример ти е многу неточно. Се можит да е 100% онака ко шо сакаме ние, ама за то требит ненормален труд, посветеност, концентрација и вакви слични комплицирани зборчиња.
исто и јас ќе се надоврзам за писмениве по математика, 100 поени од можни 100. секогаш.
Ти реџина, да немаше пари или да не те оставаја да ојш на писи, ќе имаше петка математика? Сеуште зависит САМО од тебе?
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
REGINA напиша:ова на пример ти е многу неточно. Се можит да е 100% онака ко шо сакаме ние, ама за то требит ненормален труд, посветеност, концентрација и вакви слични комплицирани зборчиња.Bleak напиша:^ Исто така треба да се сосредоточиме на реалноста... дека ништо не може да е 100% ко шо сакаме ние...
општо бодојте на тест математика немет врска со то колку капацитет имаш за решавање задачи
барем кај математикава не е така
мојш да мозгаш и да не си претпазлив и обратно
врска немет оценките на тестој според мене.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Similar topics
» Eсеи, состави и слично...
» Паметни мисли или нешто слично.
» Модератор на Уметноста, литературата и нешто слично...
» Омилена група, пејач, ансамбл или нешто слично.
» Откачени слики, мисли, трескање зелени и слично ;)
» Паметни мисли или нешто слично.
» Модератор на Уметноста, литературата и нешто слично...
» Омилена група, пејач, ансамбл или нешто слично.
» Откачени слики, мисли, трескање зелени и слично ;)
Страна 1 of 1