Ке останит или не?
+31
Џими
Marej
The Breaking Dawn
Ivana
Punk
Ludi Milojko
Infected
METALBOY
blesava008
Golub-Samoubica
мирАл
mitan
Џајко
TONI
PhiLL * E
Bleak
МаКсач
noviot
nance
Jordison
L S D
zzz
xpert
pankerishte
Master
Mary Jane
Болиглава
kojgode
корун
hollow
Кирил
35 posters
Страна 2 of 5
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ке останит или не?
hollow напиша:Абе незнам за таму ама овде кај мене сегде тротоари напрај и сиалици стаде па можам да си одам ко чоек дома без да си светам пред мене со телефонон
а ваму на Абас Емин не ни се опули ко сенкир ние посвоени да сме, најкрш улица и се му се бунеа ова она, и нишо едно камче не стаде , само ја дорасипа тогаш нешо водовод џомти местеа и уште дупло поќе дупки напраја , и сеа ко ке врнит со кајче требит да поминвиш
noviot- Чудотворецот
Број на мислења : 299
Хоби(работа) : meteorolog
Мило ке ми е ако олку активни и паметни кадри ке имат ВМРО xD
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
И треба да ти е мило.nance напиша:Мило ке ми е ако олку активни и паметни кадри ке имат ВМРО xD
hollow напиша:Абе незнам за таму ама овде кај мене сегде тротоари напрај и сиалици стаде па можам да си одам ко чоек дома без да си светам пред мене со телефонон
Мамите се вие со два сантими асфалтче и две три сијалици. То беше најмалку шо можеше да сторит.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Mary Jane напиша:nance напиша:Мери Џејн колкав вмровец си тии обббоб
невиденмо нек те земет во изборен штаб . хахаха
За то немат збор. А за штабот, уш некоја година, сеа треба да напредувам, знајш се почвит од УМС па натаму...и не се смеј...
Понатаму Мери Џејн возач ќе ми е дур одам на работа во владана
МаКсач- Адаптер во подем
Број на мислења : 82
МаКсач напиша:Mary Jane напиша:nance напиша:Мери Џејн колкав вмровец си тии обббоб
невиденмо нек те земет во изборен штаб . хахаха
За то немат збор. А за штабот, уш некоја година, сеа треба да напредувам, знајш се почвит од УМС па натаму...и не се смеј...
Понатаму Мери Џејн возач ќе ми е дур одам на работа во владана
А зш ти во владана, јас иам поголем стаж во партијана од тебе.
Mary Jane- Адаптериште
Ајде ајде во партијана математика и физика не се барат...
МаКсач- Адаптер во подем
МаКсач напиша:Ајде ајде во партијана математика и физика не се барат...
А кој викат за математика и физика, не ми користат во чисто партиската поврзаност.
Mary Jane- Адаптериште
Еве сега и од мене еден коментар за ситуацијава на форумов, поточно за темава. Не знам што е толкаво задоволство да плукаш по некој којшто во животот го немаш видено а богами и знајш за него нешто. А да дискутираш за теми од типот на националност и слични теми не си дораснат. Прво созреј, нешто прочитај и после пиши колку сакаш на форумов. Јас почитувам факти а не чаршиски муабети од некомпетентни личности.
nance- Херој на форумов
А шо нанче ќе снимат CRIBS на MTV за да го запознам? Доволно сите зборвет. Не сум му комшија на нанче за да знам јас за него нешто, не му се ни сите останати шо ќе гласет за негоНе знам што е толкаво задоволство да плукаш по некој којшто во животот го немаш видено а богами и знајш за него нешто.
Колку години имаш? 18? И си дораснат? Чисто муабет си прајме не се ова политички состаноци.А да дискутираш за теми од типот на националност и слични теми не си дораснат. Прво созреј, нешто прочитај и после пиши колку сакаш на форумов.
И ај кажи кој факт ќе го покажит нанче (и сите други кандидати) за да гласаме за него? Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче? Сите се сејм шит ама чим се слушнит бугарија/грцција/србија беај од такви и решен проблем, не ојш на ризик...и тоЈас почитувам факти а не чаршиски муабети од некомпетентни личности.
МаКсач- Адаптер во подем
Ок пиши шо сакаш твое право. Ево една латинска поговoрка која кажвит се шо требит во три збора : " res, non verba " .
nance- Херој на форумов
МаКсач напиша:А шо нанче ќе снимат CRIBS на MTV за да го запознам? Доволно сите зборвет. Не сум му комшија на нанче за да знам јас за него нешто, не му се ни сите останати шо ќе гласет за негоНе знам што е толкаво задоволство да плукаш по некој којшто во животот го немаш видено а богами и знајш за него нешто.
Колку години имаш? 18? И си дораснат? Чисто муабет си прајме не се ова политички состаноци.А да дискутираш за теми од типот на националност и слични теми не си дораснат. Прво созреј, нешто прочитај и после пиши колку сакаш на форумов.
И ај кажи кој факт ќе го покажит нанче (и сите други кандидати) за да гласаме за него? Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче? Сите се сејм шит ама чим се слушнит бугарија/грцција/србија беај од такви и решен проблем, не ојш на ризик...и тоЈас почитувам факти а не чаршиски муабети од некомпетентни личности.
Ќе му речам на чичко Благоја да не ти дават пристапница.
Mary Jane- Адаптериште
3 збора + запирка нанче не заборавај !nance напиша:Ок пиши шо сакаш твое право. Ево една латинска поговoрка која кажвит се шо требит во три збора : " res, non verba " .
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
МаКсач напиша: Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче?
Немат муабети дек е бугарофил, ама дефинитивно имат муабети дек е ноогу глуп... Не сум компетентен да проценам дали е или не е исто ко шо не си ти за Нанче...
МаКсач напиша: Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче?
За Ацо е општо познато неговото ниво на интелигенција и изразито богатиот речник, не мора да излезат други муабети, доволни се тие.
Mary Jane- Адаптериште
Е убо де нека го изберат и Нанче, ама на секоја акција имат и реакција.nance напиша:Ок пиши шо сакаш твое право. Ево една латинска поговoрка која кажвит се шо требит во три збора : " res, non verba " .
МаКсач- Адаптер во подем
Искрејно не сум за никоја партија и не ни сакам да гласам бар во наредниве неколку години.
Сакам исто така да кажам-не значит ако немаш богат речник и тогаш глуп си и не си способен да си градоначалник.(примерот беше Александар кој бар се трудит колку толку да направи нешо)
Сакам исто така да кажам-не значит ако немаш богат речник и тогаш глуп си и не си способен да си градоначалник.(примерот беше Александар кој бар се трудит колку толку да направи нешо)
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Mary Jane напиша:МаКсач напиша: Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче?
За Ацо е општо познато неговото ниво на интелигенција и изразито богатиот речник, не мора да излезат други муабети, доволни се тие.
Кои муабети ги барате за Ацета ре....? Не кажал тој нешо во овие 4 год за да се искористит протиф него или пак да му истает муабети зато и немат...
Го напрај градов само згради. То шо стави тро сијалички и асфалтче од 2 цм, е основна обврска на секој градоначалник. Ќе речите дека претходните не го напрајле то. Епа не го напрајле и зато беа сменати. Не е убо Петрески пак да победит, некои сфери од јавниот живот и култура ептен ќе се запустат.
Mary Jane- Адаптериште
Тие што имаат право на гласање нека коментираат на темава.
Другите не се замарајте со политика.
Стварно се нервирам ко ке видам некој 16 години и ми кажува згради сијалици и таму нешто слично.
Не е дека ве потценувам или нешто али мислењето на 16 години е секогаш резултат и влијание од Родители и целата средина со која што сте опкружени.
Доколку решите да гласате во случајов Градоначалник,не гледајте партии,ово оно,и размислувајте со ладна глава.
Стварно се нервирам ко ке видам некој 16 години и ми кажува згради сијалици и таму нешто слично.
Не е дека ве потценувам или нешто али мислењето на 16 години е секогаш резултат и влијание од Родители и целата средина со која што сте опкружени.
Доколку решите да гласате во случајов Градоначалник,не гледајте партии,ово оно,и размислувајте со ладна глава.
pankerishte напиша:Тие што имаат право на гласање нека коментираат на темава.
Кој си ти да кажвиш кој треба да се замара со политика? И моето мислење е само мое, нити мама нити тато ме убедија така. То е мојата опција. Ти бери си гајле само за тебе. Ова е форум и секој има право да си кажи свое мислење. А ако мислиш дека знајш појќе од мене за политика, се лажиш.
Mary Jane- Адаптериште
Mary Jane напиша:pankerishte напиша:Тие што имаат право на гласање нека коментираат на темава.
Кој си ти да кажвиш кој треба да се замара со политика? И моето мислење е само мое, нити мама нити тато ме убедија така. То е мојата опција. Ти бери си гајле само за тебе. Ова е форум и секој има право да си кажи свое мислење. А ако мислиш дека знајш појќе од мене за политика, се лажиш.
Твоја опција е кога ке имаш 18 години.До тогаш не коментирај кој што направил.
Не ме сваќај така како да сум ти згрешил нешто или како да сум член на некоја партија.А прво те молам имај малце почит кон мене пошто сум 4 години постар од тебе да ми се обраќаш со Кој Си Бе ти?!пошто ако читаш малце погоре јас со најдобра намера прво реков се Извинувам ако на некој навредам со постов.
очигледно само првата реченица ја читаш и другото онака пролазно.
А тоа кој како за политика не ме интересира воопшто.Ако мислиш дека си попаметна со тоа што знаеш повеќе политика од мене радувај се.
Само се мислам како тоа знаеш мн политика на толку години?!или имаш некој пријател,роднина во штаб од кој добиваш информации и мислиш Бог за муда го фати.хахахах
Со тој однос мислам не ни заслужуваш да ти возвратам на постот али ај нека ти е.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
какко немат ништо излезено за него???покрај ова шо е со нискобуџетен ум...дали нешто имаш наслушнато за "славица"(на кафичон мислам не на некоја...)дали знајш дека таму имат голем удел во доделувањето на некој шо не се македонци....дали знајш зошто беше киднапирањето???или така она мислисш вистина е за 15 илјади евра???запрашај се малце па пиши после....а за нанче дали е "бугараш" ко шо викаш ти незнам за то..ама знам една работа по она шо го слушав 2 3 пати.....попаметен е од сиве кандидати шо се во охрид и то по 10 да го помножиш....а далеку дека јас сум за него....јас можам за кој сакам да бидам ама уште неам право на глас така да овај пост не е колку сакам или колку мразам некој од кандидативе туку само моја гледна точка на работиве шо се дешавет....корун напиша:МаКсач напиша: Се се муабети, како немат муабет за ацо или некој друг дека е бугараш туку за нанче?
Немат муабети дек е бугарофил, ама дефинитивно имат муабети дек е ноогу глуп... Не сум компетентен да проценам дали е или не е исто ко шо не си ти за Нанче...
mitan- Адаптериште
Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страна 2 of 5