Состанок на слепо?
+14
Ane
Bleak
METALBOY
Angelic
Џими
The Breaking Dawn
Рокси
комшивка
REGINA
корун
Lastojca
kojgode
RoTkViCa
Џајко
18 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Состанок на слепо?
Популарно Blind date.
Дали некогаш сте имале?
Дали би имале?
И нормално зошто да и зошто не? :D
Дали некогаш сте имале?
Дали би имале?
И нормално зошто да и зошто не? :D
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Re: Состанок на слепо?
значи...сум имала ама пред то сум го видела на слика така да не знам колку е на слепо...а скрос да не го знам најн 

RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Неам имано досеа. Ама би имал. Сакам да видам како ќе е. Мојт да се погодит некоја прејака шо е тешко веројатно ама ај. Можда пак сестра и ќе и наместит блајнд дејт со мене на некоја многу јака, без таја да знајт и ќе се усреќам. хеахеахеа
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
хахаха не сум имала а и не сакам да имам...освен ако некој не ми го препорачат како добар дечко тогаш можеби!
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Појкето нејкет зш мислет само очајници закажвет состанок на слепо, иначе јас одма би прифатил, можда ке е девојката од соништата, ак не е блок и готово.
Не би имала.
иу замисли да е некоја фаца-јогурт или некое манијачиште па да требит да се тепам за да преживеам. ок многу навлегов во филмов, ама суштината е дека не би се осмелила на блајнд дејт.
иу замисли да е некоја фаца-јогурт или некое манијачиште па да требит да се тепам за да преживеам. ок многу навлегов во филмов, ама суштината е дека не би се осмелила на блајнд дејт.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
REGINA напиша:Не би имала.
јас не сметам дека под состанок се подразбират дека мораш да напрајш нешто.можит да испаднит фаца-јогурт ама на крај да сватиш дека е мн добар чоек и да ти останит 1 пријател +. мене така ми се имат десено, и до ден денес сум во контакт и го обожавам чоекот и сум среќна шо некогаш сум го запознала...
а за манијаци не коментирам....сепак валда не ќе прифатиш да ојте на состанок в шума...
RoTkViCa- Модератор
па да речиме дека сум имала. и не мислам дека е нешто страшно, или ти се свиѓат чоекот и прајш нешто, или не.. ни прв ни последен. а и ја поддржувам ротквица за мислењево горе:
а за манијаци не коментирам....сепак валда не ќе прифатиш да ојте на состанок в шума...
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
Сум имала таков состанок, али претходно го видов на слика... иначе, скрос на слепо? не вервам, незнам. Сепак секакви имат по 3емјава -.-
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
зш да не?
прво бо му закажала негде и би го посматрала да видам каков е дали некое чудачиште е и после би ошла
мада мислам очаен начин е да си најш партнер.
прво бо му закажала негде и би го посматрала да видам каков е дали некое чудачиште е и после би ошла
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
The Breaking Dawn напиша:зш да не?
то не го прајш за да најш партнер....едноставно си чатовала со него некое време и ти се засвиѓал карактерот, интересен ти е и сакаш да го запознајш во живо....валда не пишиш со сите на мсн само дечко да најш

RoTkViCa- Модератор
RoTkViCa напиша:The Breaking Dawn напиша:зш да не?
то не го прајш за да најш партнер....едноставно си чатовала со него некое време и ти се засвиѓал карактерот, интересен ти е и сакаш да го запознајш во живо....валда не пишиш со сите на мсн само дечко да најш
хаха добро да
ама имат и такви.

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Никогаш не би имал состанок на слепо. Во денешно време секакви женски шетет низ Земјава...
да, может да те силовет..... хахаЏими напиша:Никогаш не би имал состанок на слепо. Во денешно време секакви женски шетет низ Земјава...
RoTkViCa- Модератор
Колку само им е различен карактерот од она шо се прикажват на мсн за разлика од карактерот во живо. Од прв до последен, без никакви исклучоци.RoTkViCa напиша:то не го прајш за да најш партнер....едноставно си чатовала со него некое време и ти се засвиѓал карактерот, интересен ти е и сакаш да го запознајш во живо....валда не пишиш со сите на мсн само дечко да најш
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
REGINA напиша:Колку само им е различен карактерот од она шо се прикажват на мсн за разлика од карактерот во живо. Од прв до последен, без никакви исклучоци.RoTkViCa напиша:то не го прајш за да најш партнер....едноставно си чатовала со него некое време и ти се засвиѓал карактерот, интересен ти е и сакаш да го запознајш во живо....валда не пишиш со сите на мсн само дечко да најш
кај тебе така се покажале..
RoTkViCa- Модератор
сум имала бе - предходно на слики сум го видела и слично.
а за манијаци... ќе се пазиш де
колку толку.
а за манијаци... ќе се пазиш де

Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Јас не сум имал досеа, ама баш сакам да имам некогаш. мојт јако да е :D
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
-а мојт и пропаст да еЏајко напиша:Јас не сум имал досеа, ама баш сакам да имам некогаш. мојт јако да е :D

зато нејќам

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
METALBOY напиша:-а мојт и пропаст да еЏајко напиша:Јас не сум имал досеа, ама баш сакам да имам некогаш. мојт јако да е :D
зато нејќам
aк не пробаш немојш да 3најш

Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
сепак би играл на сигурноРокси напиша:METALBOY напиша:-а мојт и пропаст да еЏајко напиша:Јас не сум имал досеа, ама баш сакам да имам некогаш. мојт јако да е :D
зато нејќам
aк не пробаш немојш да 3најш

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
абе шо ако се сретниш на слепо. Ак не ти се свиѓат фино лепо ќе ја откачиш и крај. никој со сила не те терат 

Angelic- ex Rainbow*
ко да не се знајте бе

Последната промена е направена од Rainbow* на Саб Апр 18, 2009 4:59 pm. Мислењето е променето 1 пати
Angelic- ex Rainbow*
Страна 1 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2