Дали флертот е прељуба?
+20
*UnIqUe*
Ivana
Mary Jane
blesava008
Болиглава
lela
malina
Џими
The Breaking Dawn
комшивка
Marej
корун
REGINA
rihanna
Lastojca
Jordison
RoTkViCa
kojgode
Odyssey
Џајко
24 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Дали флертот е прељуба?
Јас мислам дека и е до негде ама не е баш...
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Re: Дали флертот е прељуба?
Не е бе... Е убо....
ко така ....
ко така ....
Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Јас мисљам дека е еден вид на прељуба. Освен ако не флертуваш за да добијаш нешо. (на пример картичка од соба во која има таен код за активирање на нуклеарка)
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
и јас мислам е до негде....пошо со флертот сакаш нешто да постигниш...значи флертот водит до нешто др...а и ништо да не се десит јас не би била со шиста совест....шо знам
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
и јас размислувам истоRoTkViCa напиша:и јас мислам е до негде....пошо со флертот сакаш нешто да постигниш...значи флертот водит до нешто др...а и ништо да не се десит јас не би била со шиста совест....шо знам
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Џајко напиша:и јас размислувам истоRoTkViCa напиша:и јас мислам е до негде....пошо со флертот сакаш нешто да постигниш...значи флертот водит до нешто др...а и ништо да не се десит јас не би била со шиста совест....шо знам
se soglasuvam

Jordison- tapanar4e
Број на мислења : 301
kojgode напиша:Јас мисљам дека е еден вид на прељуба. Освен ако не флертуваш за да добијаш нешо. (на пример картичка од соба во која има таен код за активирање на нуклеарка)
ха! и јас мислам така
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
нормално дека не 

rihanna- Адаптер во подем
Број на мислења : 53
Хоби(работа) : шминкање,шетане и најлошото шмизлање
Забавен? : па..да
точно. истово мислење го делам.Odyssey напиша:Не е бе... Е убо....
ко така ....
кј мојт флерт да е прељуба? не прајш нешо освен шмекање, и некој небитни кратки погледи шо ќе ги фрлиш на него/неа. чудо големо.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
А зш ги фрљаш тие погледи?
kojgode напиша:А зш ги фрљаш тие погледи?
ам мораш и да имаш дечко/девојка а да видиш некој убав нормално дека ке го опулиш со убав поглед

rihanna- Адаптер во подем
Број на мислења : 53
Хоби(работа) : шминкање,шетане и најлошото шмизлање
Забавен? : па..да
А зш да не ги фрлаш тие погледи? Ќе ти забранит некој да не ги гледаш луѓево в очи? И ете случајно со некој ќе се опулиш шмекерски то не е изневервење.kojgode напиша:А зш ги фрљаш тие погледи?
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Да, освен некој очаен да флертуват само за да си докажит на самиот дек мојт да имат појке од една...
Абе понекоаш и ти требит слобода малце од врска, и плус технички не вршиш „прељуба“. Да не постоеше флертот и грижата на совест после истиот никоја врска немаше да бидит зацврстена, туку сите ќе здосадеа после месец-два.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Мене и да убијам чоек никој не ми забранвит ама нормално нема да убијам јас. Засеа. И друго е случајно друго е намерно. Овде колку шо сватив се зборвит за намерен флерт. А која мојт да е целта за тој флерт?
-Да се радвиш ако те бендисвит еден чоек плус.
-Џокер за после раскинвње. и друга не ми теквит моментално
И плус ако флертуваш со некоја а си фатен со друга ваљда нема да си чист пред себе некако. Мене барем ќе ме гризит совест. Не глеам јас потреба да флертувам ако сум фатен со некоја шо ја сакам.
И плус ако флертуваш со некоја а си фатен со друга ваљда нема да си чист пред себе некако. Мене барем ќе ме гризит совест. Не глеам јас потреба да флертувам ако сум фатен со некоја шо ја сакам.
REGINA напиша:точно. истово мислење го делам.Odyssey напиша:Не е бе... Е убо....
ко така ....
кј мојт флерт да е прељуба? не прајш нешо освен шмекање, и некој небитни кратки погледи шо ќе ги фрлиш на него/неа. чудо големо.
хаха во флерт спаѓат и зборвење...и пуштање.....така бар јас мислам...а за еден поглед не кревам паники секогаш ми се свиѓале мн луѓе...
RoTkViCa- Модератор
kojgode напиша:Мене и да убијам чоек никој не ми забранвит ама нормално нема да убијам јас. Засеа. И друго е случајно друго е намерно. Овде колку шо сватив се зборвит за намерен флерт. А која мојт да е целта за тој флерт?
не мами забрането е со закон то!!!
RoTkViCa- Модератор
Настрана од законоф глеам јас. Досеа никој ми немат речено ти забранвам да убијаш чоек. Или ај да кажам на умствено поограничен начин, никој не ми забранвит да напрам прељуба дур не сум женет. (ако цепидлачите мојте да ја спомните бибилијата и 10те божји заповеди).
не мислам дека е баш прељуба.. па и да си таков тип, (комуникатувен, да си флертуваш по малце со сите) значит го изневеруваш партнерот со кој ќе стигниш !? иако ако имат нешто појќе од обично флертување, то е веќе посериозно.. јас би имала грижа на совест ако некој друг ми се свиѓат појќе од тој со кој сум во врска и поубо ми е со него и едноставно неможам да не флертувам... па наоѓам некое решение или едниот или другиот 

комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
ако сум со тип шо го сакам не би флертовала зш ко шо рече некој погоре-со флерт се почвит. од флертот идат нешо друго. ти ак си го почнал флертувањето, нема да мислиш ни да напрајш нешо појке ак то ти бидит возвратено, а то веке е неверство. 

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
За љубов не се потребни двајца, туку тројца, четворица итн...
Двајца за да се сакаат и третиот и четвртиот да им расипат.
Двајца за да се сакаат и третиот и четвртиот да им расипат.
Според мене не е пошто флерт си е флерт,а веќе прељуба е друго,пошто ти со флертот не прајш ништо шо би можело да ја загрозит врската само му покажвиш на другиот дека ти е симпатичен,зш сигурно барем појќето ко сте биле во врска сте рекле онај ми е убав или симпатичен па исто ти е то,а пељуба е веќе ко ќе напрајш нешто со некој дали ќе имаш секс или ќе се се измуваш
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
malina напиша:Според мене не е пошто флерт си е флерт,а веќе прељуба е друго,пошто ти со флертот не прајш ништо шо би можело да ја загрозит врската само му покажвиш на другиот дека ти е симпатичен,зш сигурно барем појќето ко сте биле во врска сте рекле онај ми е убав или симпатичен па исто ти е то,а пељуба е веќе ко ќе напрајш нешто со некој дали ќе имаш секс или ќе се се измуваш
да и речиш на другарка ти дека ти е убав не е прељуба, ама да му покажиш него му покажвиш со намера да сватит дека сакаш нешто со него...
RoTkViCa- Модератор
не мислам така,зш понекогаш се случвит,барем сум гледала,пошто мене не ми се имат десено вакво нешто како некој двајца се пулет и си се смешкет,а двајцата се во врски и сето то мене не ми изгледаше ко прељуба,со то не значит дека ти му викаш сакам нешто да напрам со тебе,туку можда сакат да му покажит дека е симпатичен
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Страна 1 of 2 • 1, 2

» Дали некогаш ви се засвиѓал/а другар/ка и дали би се осмелиле да му/и се пуштате,безразлика дали е зафатен/а?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Дали би растуриле врска?
» Дали ве избркале од час и зш?
» Мислење за Реал? Дали е тоа што треба да е? Дали се исплатќаат инвестициите?
» Дали би си верувале?
» Дали би растуриле врска?
» Дали ве избркале од час и зш?
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 2