Тетоважа
+25
Tweety
pankerishte
slatkish
Mary Jane
KaTeRiNcE
REGINA
ноунејм
nance
Bleak
METALBOY
grgrgr
Angelic
RoTkViCa
Наташа
kojgode
The Breaking Dawn
мирАл
Golub-Samoubica
комшивка
fairy
Рокси
Lastojca
Punk
Marej
malina
29 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Тетоважа
ноунејм напиша:
можда е голема лјубоф у питање?
појке се сакам себеси отколку шо ќе сакам некојси, така да, ноу тенкс
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Сакам тетоважи.
Ја имав ова истава лани цело лето, нормално дека не беше трајна, одев кај митко само да ја корегират ко ќе се подизбришеше.
Сакам трајна... ама ми е страф. Пошо ќе му умрам на стол ко ќе тетовират заради иглине и плус мн болело. така ме лажеа.
Ја имав ова истава лани цело лето, нормално дека не беше трајна, одев кај митко само да ја корегират ко ќе се подизбришеше.
Сакам трајна... ама ми е страф. Пошо ќе му умрам на стол ко ќе тетовират заради иглине и плус мн болело. така ме лажеа.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Вакви сакам јас.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
ноунејм напиша:The Breaking Dawn напиша:мирАл напиша:Јако ми е некоја мала тетоважа кј било, (хаха кај било ), на женски ко горендаведеното....
Не ми е јако тетовирање цела рака и сл.
БТВ ео 2 прашања:
Дали би се тетовирале околу или на половите органи?
Дали би истетовирале име од дечко или девојка?
(без разлика колку време ојте, зш еден 5 мес одеа и си го истетовира името на својата женска то е)
ова е најпатетично нешто.
можда е голема лјубоф у питање?
скоро секоја љубов на почетокот е мн голема после појкето заминвет. зато ке се истетовираш и тук се заебаш
не знам дали мојт попатетично од оваа од којгоде ама пак
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Ко брачеда да си ми и јас сакам вакви,преска на ликовно ваква нацртаф не сум нормалнаREGINA напиша:Сакам тетоважи.
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
многу сакам тетоважа па планирам за во иднина и да ставам... да подпораснам хаха најмногу сакам на вратов ама да ми е кратка косава да се гледат хаха
slatkish- Адаптер4е
Број на мислења : 22
мммммммм даа сакам тетоважаааа!!!!
Летото имав ама не беше трајна,сега летово пак ке си ставам привремена зш трајна не ме пуштет....((
Летото имав ама не беше трајна,сега летово пак ке си ставам привремена зш трајна не ме пуштет....((
Tweety- Адаптер4е
Број на мислења : 8
Забавен? : ehee..:P
е ова ти е од љубов... кон мајкл џексон.
јас мн сакам тетоважи, и на машко тетоважа мн ме палит ама да е некоја уба, а не нешо безвезе коќе видам, некоја фаца или животиња, на пр.тигар (ко шо имат чичко ми) или нешо слично.
јас најверојатно зимава ќе си ставам тетоважа, ако не излезит нешо...
на вратов позади ќе бидит или ова или нешо мн слично на ова
јас мн сакам тетоважи, и на машко тетоважа мн ме палит ама да е некоја уба, а не нешо безвезе коќе видам, некоја фаца или животиња, на пр.тигар (ко шо имат чичко ми) или нешо слично.
јас најверојатно зимава ќе си ставам тетоважа, ако не излезит нешо...
на вратов позади ќе бидит или ова или нешо мн слично на ова
katusch- Нострадамус
Број на мислења : 148
Хоби(работа) : спиење
јас сакам на показалецов да си истетовирам смајли
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Сакам да истетовирам некое мало убо на интересно место, ко прст или шознам јас, само чекам да ми текнит шо, и да се осигурам да имат значење за после 1 недела да не си речам “шо си мислев“
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
обожавам тетоважи!
ама да се саглам напраени, на убоо место, со значење и историја. во никој случај не: бенд, име, хороскопски знак, кинески букви, животиња и слични неинвентивни евридеј глупости.
е сега женцко сум пустото, а женското тело е подложно на повеќе промени така што освен на рака нога и рамено, критично е тетовирањето, а јас сакам баш на ребрата да се тетовирам или на крст. еее....
ама да се саглам напраени, на убоо место, со значење и историја. во никој случај не: бенд, име, хороскопски знак, кинески букви, животиња и слични неинвентивни евридеј глупости.
е сега женцко сум пустото, а женското тело е подложно на повеќе промени така што освен на рака нога и рамено, критично е тетовирањето, а јас сакам баш на ребрата да се тетовирам или на крст. еее....
Азра- Адаптер во подем
Број на мислења : 41
Хоби(работа) : мазохист
Забавен? : скроз
Да, различно е за нас женскиве.
Од градов само една тетоважа ме бендисвит многу. Си имат негово посебно значење и е стварно оригинална. Некој знајт за кој прам муабет
Се друго ми е евридејско.
Животинчиња, имиња, бендој, букви.. не фала. Трибал татуу исто нејќам.. многу обични без некое значење ми се. Искривени линии бе.
Од градов само една тетоважа ме бендисвит многу. Си имат негово посебно значење и е стварно оригинална. Некој знајт за кој прам муабет
Се друго ми е евридејско.
Животинчиња, имиња, бендој, букви.. не фала. Трибал татуу исто нејќам.. многу обични без некое значење ми се. Искривени линии бе.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
таа тетоважата е стварно преуба цела приказна носи...
таква сакам и треба да биди, со можност за надоградување, оти ко че почниш крај нема. леле колку сум настрвена за тетоважа... мхмхмммм
таква сакам и треба да биди, со можност за надоградување, оти ко че почниш крај нема. леле колку сум настрвена за тетоважа... мхмхмммм
Азра- Адаптер во подем
Број на мислења : 41
Хоби(работа) : мазохист
Забавен? : скроз
Страна 2 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 2