Шопинг
+17
Џајко
fairy
lela
Рокси
Bleak
Наташа
zzz
Obibos
Mary Jane
The Breaking Dawn
Marej
корун
folder
мирАл
RoTkViCa
kojgode
REGINA
21 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Шопинг
REGINA напиша:најдолг шопинг од 12 на пладне до 9 вечерта... ама по пет пати ги имаме вртено и охрид и струга(за ситници). То можам да го наречам женски ден за релаксирање.
леле како не ти беше мака време на то да трошиш??
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Mary Jane напиша:REGINA напиша:најдолг шопинг од 12 на пладне до 9 вечерта... ама по пет пати ги имаме вртено и охрид и струга(за ситници). То можам да го наречам женски ден за релаксирање.
Е овој рекорд мислам дека ни Парис Хилтон го нема достигнато.
The Breaking Dawn напиша:REGINA напиша:најдолг шопинг од 12 на
пладне до 9 вечерта... ама по пет пати ги имаме вртено и охрид и
струга(за ситници). То можам да го наречам женски ден за
релаксирање.
леле како не ти беше мака време на то да трошиш??
хехе мака за шопинг никогаш не ми е.
ама изнакупвев глупости шо не се искористени (а и немет некоја намена)... за то ми е мака. особено бижутерија.. само џубре да ми прајт низ собава.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
хехе мака за шопинг никогаш не ми е.
ама изнакупвев глупости шо не се искористени (а и немет некоја намена)... за то ми е мака. особено бижутерија.. само џубре да ми прајт низ собава.[/quote]
мене секојпат ми е
и плус ме нервират никојпат нишо не ми се погодвит
или не ми стојт нешо на газов или мн широко или вакво такво
ама изнакупвев глупости шо не се искористени (а и немет некоја намена)... за то ми е мака. особено бижутерија.. само џубре да ми прајт низ собава.[/quote]
мене секојпат ми е
и плус ме нервират никојпат нишо не ми се погодвит
или не ми стојт нешо на газов или мн широко или вакво такво
Само во една продавница влегвам и првото шо ке ми се бендисат го купфам. Не ни пробвам нешо..ме мрзит
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
и мене мака ми е да барам овде влегвам на пример во 5 6 продавници шо купвам стално ако не најдам таму не барам а ск и бт си се опуштам и не си одам дури не најдам
zzz- Солиден Адаптер
Број на мислења : 174
REGINA напиша:многу добро познат термин за женскиве.
И зш машкиве нејќет да шетет 100 сати за да најдат парче облека од соништата, туку влегват во еден бутик и купват нешо колку да не е без ич?
иначе темава нек е и за шо работи имат по бутициве во моментов. Пошо шетав не најдов нишо убо. Кај имат, шо, какво, колку... итн
Obibos напиша:Само во една продавница влегвам и првото шо ке ми се бендисат го купфам. Не ни пробвам нешо..ме мрзит
па се докажа мојата теорија. Ам замисли да не ти стојт убо? или ко во вреќа или ко во хеланки... ццц
а иначе по бутициве имат невероватен попуст ама немат нишо убо. денес пак шетав и се изнервирав зато знам.
Шетав пред некој ден, сликавме во азаро дан беше. Едни кошулишта ко чаршави, блузи ко јамболии, све шарено никакво... на една блуза зелено, лилаво и црвено... Ојме во Европа, немат шо.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Одам на неколку места максимум и ак ми се фатит на око нешо пробвам ак стојт убо зеам ак немат нишо убо нишо нема да зеам...
И шо мшкиве зш не шетет по 5 сати по продавници неубо се облеквет?
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
REGINA напиша:
а иначе по бутициве имат невероватен попуст ама немат нишо убо. денес пак шетав и се изнервирав зато знам.
Економска математика 50% попуст значит од 1500 намалено да е на 1200.
Јас мислам дек машкиве поубо се облеквет токму заради то шо не се мислат по два сати в бутик, а ние од многу мислење ќе купиме нешто и следниот ден се прајме пишман зш сме го купиле за џабе.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Не обожавам шопинг, уствари ме мрзит бе да одам... па аман, немам нерви јас да лутам по бутициве, па да се преслеквам па пред огледало - леле како ми стојт, леле фармеркиве газот голем дан ми го прает, леле блузава дан ми е тесна во рамениците итн итн срањаааа ... и сега заклучив дека мразам шопинг, ко ќе купвам нешто во 2-3 бутици Најмногу влегвам и купвам то шо прво ќе ми се бендисат пошо ако не го зеам после жал ќе ми е, а колку и да шетам немат да најдам поубо.
Рекорден шопинг ми беше ко си ја трескав глата за полуматурата глупа, еден ден шетав со мама, еден со другарка, следниот со вујна ми, па со мама пак и тогаш конечно купив (1 ден пред полуматура)... и пак глупости купив шо никогаш не ги носам...
Рекорден шопинг ми беше ко си ја трескав глата за полуматурата глупа, еден ден шетав со мама, еден со другарка, следниот со вујна ми, па со мама пак и тогаш конечно купив (1 ден пред полуматура)... и пак глупости купив шо никогаш не ги носам...
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Моето мото за шопингот е-купи и чао!Што има да ја вртиш чаршијана 100000 пати кога на крај сигурно ќе го купиш она што прво си го видел.Леле колку мразам кога ќе сум со некој пребрковци.УФ.И тоа не значи дека тие што не шетаат не знает да се облечет.Таквите луѓе се само рационални со времето.
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
ко ќе им спомнам за да идет со мене на шопинг на друштвово им се темнит. Незнам зш.
kojgode напиша:И шо мшкиве зш не шетет по 5 сати по продавници неубо се облеквет?
немат врска то
баш денес бевме со еден другар да купел нешо и сфатив дек некојпат машките појке замарет за купвење од женските...
The Breaking Dawn напиша:
баш денес бевме со еден другар да купел нешо и сфатив дек некојпат машките појке замарет за купвење од женските...
и јас го имам сфатено то, понапорни се ако се купвит за нив...а ако идат по женското, за та да купит, е тогаш ми изгледат дека е крај света за тој
мене интересно ми е да одам на машки шопинг
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Секоја чест на исклучоците.The Breaking Dawn напиша:баш денес бевме со еден другар да купел нешо и сфатив дек некојпат машките појке замарет за купвење од женските...
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Рокси напиша:Не обожавам шопинг, уствари ме мрзит бе да одам... па аман, немам нерви јас да лутам по бутициве, па да се преслеквам па пред огледало - леле како ми стојт, леле фармеркиве газот голем дан ми го прает, леле блузава дан ми е тесна во рамениците итн итн срањаааа ... и сега заклучив дека мразам шопинг, ко ќе купвам нешто во 2-3 бутици Најмногу влегвам и купвам то шо прво ќе ми се бендисат пошо ако не го зеам после жал ќе ми е, а колку и да шетам немат да најдам поубо.
она се дел од работите шо го прат едно женско да е женско. Во смисла за пребирливоста и префинетоста. Немојт да речиш дек ти е сеедно како ќе изглеаш и дека ќе купиш шо да е.
колку и да ми е тешко никогаш не би купила нешто шо нема да го пробам бар 2 пати хехе.....пошо ако го купам нештото сакам да го носам....а така е најчесто кај мене
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Леле колку сакам да одам на шопинг,едноставно се релаксирам со то ,ак сакат некој друштво за шопинг нека викат одма секогаш сум тука за то,ама да не се лутити ако му ја кажам вистината зш таква сум ти кажвам ова не ти стојт ова ти стојт
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
а најдолг шопинг ми е 9 сати
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
fairy напиша:
и јас го имам сфатено то, понапорни се ако се купвит за нив...а ако идат по женското, за та да купит, е тогаш ми изгледат дека е крај света за тој
мене интересно ми е да одам на машки шопинг
Ам ај ак не прошетај ме некогаш на шопинг да си купам нешо чим имаш мерак за машки шопинг...
REGINA напиша:Рокси напиша:Не обожавам шопинг, уствари ме мрзит бе да одам... па аман, немам нерви јас да лутам по бутициве, па да се преслеквам па пред огледало - леле како ми стојт, леле фармеркиве газот голем дан ми го прает, леле блузава дан ми е тесна во рамениците итн итн
она се дел од работите шо го прат едно женско да е женско. Во смисла за пребирливоста и префинетоста. Немојт да речиш дек ти е сеедно како ќе изглеаш и дека ќе купиш шо да е.
Е де, пак и ти како го сфати то! Не ми е сеедно оф корс, мислам, на никој не му е... само кажав дека мразам ко ќе дојт време да требит да се замарам со такви работи, т.е. мразам шопинг.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
доста напорна работа во секој случај..
ноунејм- Бени Лава`с бигест фен
Број на мислења : 166
Хоби(работа) : па да.. работата ми е хоби. да
Забавен? : ногу
-Трошење пари.
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Рокси напиша: леле фармеркиве газот голем дан ми го прает, леле блузава дан ми е тесна во рамениците итн итн
Ако нејќиш да ти го прает задникот голем ич не пробви фармерки со хоризонтални патенти.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3