Шопинг
+17
Џајко
fairy
lela
Рокси
Bleak
Наташа
zzz
Obibos
Mary Jane
The Breaking Dawn
Marej
корун
folder
мирАл
RoTkViCa
kojgode
REGINA
21 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Шопинг
многу добро познат термин за женскиве.
И зш машкиве нејќет да шетет 100 сати за да најдат парче облека од соништата, туку влегват во еден бутик и купват нешо колку да не е без ич?
иначе темава нек е и за шо работи имат по бутициве во моментов. Пошо шетав не најдов нишо убо. Кај имат, шо, какво, колку... итн
И зш машкиве нејќет да шетет 100 сати за да најдат парче облека од соништата, туку влегват во еден бутик и купват нешо колку да не е без ич?
иначе темава нек е и за шо работи имат по бутициве во моментов. Пошо шетав не најдов нишо убо. Кај имат, шо, какво, колку... итн
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Re: Шопинг
Зш не се толкај матерјалисти ваљда. Кур ги болит шо ќе носет тие психички и душевно се помоќни. мухаха
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
хехехехе коки немат врскааааааааааа то со материјалисти...ај чути си...
такви се машкиве...флегми...само на компјутер застанати,само дота и кантер...немет време да излезет надвор, не пак да купет нешто ново....а и не им требит за на билјард нешто ново хехех
ама пак ке речам...кој како..имат машки шо се грижет за својот изглед,сакет секогаш да се испеглани,наместени,избричени и облечени се зависит од чоекот........
иначе во она темана за какво машко сакаме.....сакам машко шо ќе имат живци да идет со мене на Шопинг зш од мене веке и другаркиве се откажаја...изгледа сум премногу напорна
такви се машкиве...флегми...само на компјутер застанати,само дота и кантер...немет време да излезет надвор, не пак да купет нешто ново....а и не им требит за на билјард нешто ново хехех
ама пак ке речам...кој како..имат машки шо се грижет за својот изглед,сакет секогаш да се испеглани,наместени,избричени и облечени се зависит од чоекот........
иначе во она темана за какво машко сакаме.....сакам машко шо ќе имат живци да идет со мене на Шопинг зш од мене веке и другаркиве се откажаја...изгледа сум премногу напорна
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
RoTkViCa напиша:иначе во она темана за какво машко сакаме.....сакам машко шо ќе имат живци да идет со мене на Шопинг зш од мене веке и другаркиве се откажаја...изгледа сум премногу напорна
Јас ќе идам со тебе, за налето ко ќе си одбираш бикини!!!
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
И во 19 век кантер и дота играле?RoTkViCa напиша:хехехехе коки немат врскааааааааааа то со материјалисти...ај чути си...
мирАл напиша:RoTkViCa напиша:иначе во она темана за какво машко сакаме.....сакам машко шо ќе имат живци да идет со мене на Шопинг зш од мене веке и другаркиве се откажаја...изгледа сум премногу напорна
Јас ќе идам со тебе, за налето ко ќе си одбираш бикини!!!
ХЕХЕХЕХЕ еееее важит....секако лани со мама бев не дојдоја другаркине хехехе ај готово знчи за бикини најдов пратња хехех....ама ќе мораш и за др да дојш ...не е фер само за то
RoTkViCa- Модератор
kojgode напиша:И во 19 век кантер и дота играле?RoTkViCa напиша:хехехехе коки немат врскааааааааааа то со материјалисти...ај чути си...
ХЕХЕХЕХ не не...ама тогас друга занимација имале валда....ама сепак по дома....не вервам да излегвеле хехех
RoTkViCa- Модератор
Немат врска и мшкиве си излегвет, само шо не одет на шопинг излеа не му е во гените да купвет. Такви некој работи иам читано женскиве некој посебни гени за шопинг имале.
kojgode напиша:Зш не се толкај матерјалисти ваљда. Кур ги болит шо ќе носет тие психички и душевно се помоќни. мухаха
Шо имат врска материјалисти или не? Не требит да си материјалист за да изглеаш средено, убо облечено и сл. (ова општо кажвам, да не е сватено погрешно)
психички и душевно помоќни? хеххххххххххххххххххххехххххххххххххххххххххххххххЕЕЕ ! замалев. без навреда ама не сте. (и ова општо го кажвам)
Ич не се навредив. Само од вистинити работи се навредвам јас.
Шо мешате бе мшки и женски исто е!!! Јас сакам да шетам по сто сати за да си го најдам моето парче облека од соништакта...
kojgode напиша:Ич не се навредив. Само од вистинити работи се навредвам јас.
ех сеа ме закопа ... ама и вистината болит колку и да ја одреквите хехеххеех (пак зборвам општо)
и шопинг...........
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
folder напиша:Шо мешате бе мшки и женски исто е!!! Јас сакам да шетам по сто сати за да си го најдам моето парче облека од соништакта...
ехехехеххе видовтеееееее....и шо сеа овај којгоде ке рецит дека ти имаш женски гени???/ хехехе ноу ваууу
RoTkViCa- Модератор
Tие не се женски гени, тие се гени шо општо глеано појќе ги поседувет женскиве не дека немат мшки со такви развиени гени. Иам и еен брачед со такви гени излеа не можам со него да шетам полудвам.
добро е ...се најдовме негде на пола пат :D
RoTkViCa- Модератор
О леле..kojgode напиша:Зш не се толкај матерјалисти ваљда. Кур ги болит шо ќе носет тие психички и душевно се помоќни. мухаха
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
самиов збор шопинг мн ме замарат
мразам ко ке требит да си купам нешто зш никако да се решам шо да купам
јас сум најдосадниот чоек за шопинг :P
мразам ко ке требит да си купам нешто зш никако да се решам шо да купам
јас сум најдосадниот чоек за шопинг :P
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
хехехехе јас мрзам зато шо ко ке излезам ке ми се бендисет 100556546 работи а сум тргнала по 1 или 2 и ај сеа одлучи се
RoTkViCa- Модератор
RoTkViCa напиша:хехехехе јас мрзам зато шо ко ке излезам ке ми се бендисет 100556546 работи а сум тргнала по 1 или 2 и ај сеа одлучи се
ниедна
јас сум и голем баксуз
ак бендисам нешто и ак се вратам после 1 сат ообавезно ми го немат
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
The Breaking Dawn напиша:RoTkViCa напиша:хехехехе јас мрзам зато шо ко ке излезам ке ми се бендисет 100556546 работи а сум тргнала по 1 или 2 и ај сеа одлучи се
ниедна
јас сум и голем баксуз
ак бендисам нешто и ак се вратам после 1 сат ообавезно ми го немат
хехехехе истооотооооо......се мислам 1 сат....и сите продавници ке ги поминам....и ке рецам ај утре ке се вратам да се одлучам...и толку се се продало...и истиот ден да се вратам дак го немат...зато од сеа им викам ова цувајте го толку и толку време
RoTkViCa- Модератор
Најдолг шопинг досеа ми бил со Кате (A Girl). Траеше 4.5 сати, не можев да издржам појќе. Инаку си ветив во животов дека појќе од три сати не трошам на шопинг, а сеа некако ретко иам време, ама кај и да е, морам да си обновам гардероба, идат пролет, лето...
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
најдолг шопинг од 12 на пладне до 9 вечерта... ама по пет пати ги имаме вртено и охрид и струга(за ситници). То можам да го наречам женски ден за релаксирање.
REGINA напиша:најдолг шопинг од 12 на пладне до 9 вечерта... ама по пет пати ги имаме вртено и охрид и струга(за ситници). То можам да го наречам женски ден за релаксирање.
Е овој рекорд мислам дека ни Парис Хилтон го нема достигнато.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 3