Женски со високи потпетици или со патики?
+25
мирАл
Mary Jane
METALBOY
p4eli4ka
Marej
Џајко
KaTeRiNcE
blesava008
pankerishte
Punk
lela
Ivana
fairy
Bleak
RoTkViCa
nice
Рокси
The Breaking Dawn
Lastojca
PhiLL * E
комшивка
TONI
корун
princess
malina
29 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Женски со високи потпетици или со патики?
pankerishte напиша:Па блесава за џабе ти е прекарот сакаш да кажиш?blesava008 напиша:обавезно за петок-сабота носам штикли.... за на школо би сакала да ги носам ама ако ги носам цело школо ке ме прајт ненормална а не сум![]()
бтв имат една економски шо се шеткат по ходникон и сите ко некој чудак ја гледет![]()
а бе види вака за да го носиш прекарот блесава не значит дека требит за на школо да носиш штикли!!

blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
Значит дела требит да си блезава и да прајш блесави работи, конкретен пример за таква е носење штикли на школо. Ако веќе то сакаш да го напрајш.blesava008 напиша:pankerishte напиша:Па блесава за џабе ти е прекарот сакаш да кажиш?blesava008 напиша:обавезно за петок-сабота носам штикли.... за на школо би сакала да ги носам ама ако ги носам цело школо ке ме прајт ненормална а не сум![]()
бтв имат една економски шо се шеткат по ходникон и сите ко некој чудак ја гледет![]()
а бе види вака за да го носиш прекарот блесава не значит дека требит за на школо да носиш штикли!!
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Џајко напиша:Значит дела требит да си блезава и да прајш блесави работи, конкретен пример за таква е носење штикли на школо. Ако веќе то сакаш да го напрајш.blesava008 напиша:pankerishte напиша:Па блесава за џабе ти е прекарот сакаш да кажиш?blesava008 напиша:обавезно за петок-сабота носам штикли.... за на школо би сакала да ги носам ама ако ги носам цело школо ке ме прајт ненормална а не сум![]()
хехех доста бе не ја терајте на глупости....ако ги слушаш овие далеку ке стигниш....хехе

RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
фала за советотRoTkViCa напиша:Џајко напиша:Значит дела требит да си блезава и да прајш блесави работи, конкретен пример за таква е носење штикли на школо. Ако веќе то сакаш да го напрајш.blesava008 напиша:pankerishte напиша:Па блесава за џабе ти е прекарот сакаш да кажиш?blesava008 напиша:обавезно за петок-сабота носам штикли.... за на школо би сакала да ги носам ама ако ги носам цело школо ке ме прајт ненормална а не сум![]()
хехех доста бе не ја терајте на глупости....ако ги слушаш овие далеку ке стигниш....хехе

и бтв мене мн. др. работи ме прает блесава а не носењето штикли на школо

blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
blesava008 напиша:фала за советотRoTkViCa напиша:Џајко напиша:Значит дела требит да си блезава и да прајш блесави работи, конкретен пример за таква е носење штикли на школо. Ако веќе то сакаш да го напрајш.blesava008 напиша:pankerishte напиша:Па блесава за џабе ти е прекарот сакаш да кажиш?blesava008 напиша:обавезно за петок-сабота носам штикли.... за на школо би сакала да ги носам ама ако ги носам цело школо ке ме прајт ненормална а не сум![]()
хехех доста бе не ја терајте на глупости....ако ги слушаш овие далеку ке стигниш....хехе![]()
и бтв мене мн. др. работи ме прает блесава а не носењето штикли на школо
хехехехе ВИ ГО РЕЧЕ хехеххее
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
е тек сеа незнам глава кај ми е
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Џаџи јас мислам да не излезиш од дома појќе.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
јас сум за патики и за потпетици..ама ако носиш потпетици и нашкола и за излегвенје тогаш ке ти е секојдневно и немат да изгледаш различно...ке ти бидит мн монотоно
p4eli4ka- Адаптер во подем
Број на мислења : 44
Појке ги сакам во патики, зш сакам женски-спортистки 

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
METALBOY напиша:Појке ги сакам во патики, зш сакам женски-спортистки
Ништо, ме разочара

Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
А да само тебе те сакам во високи потпетициMary Jane напиша:METALBOY напиша:Појке ги сакам во патики, зш сакам женски-спортистки
Ништо, ме разочара

METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Не се ваѓај сеаMETALBOY напиша:А да само тебе те сакам во високи потпетициMary Jane напиша:METALBOY напиша:Појке ги сакам во патики, зш сакам женски-спортистки
Ништо, ме разочара

мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Јас сакам да си носам штикли, се осеќам многу повисоко и поубав став имам на штикли ко сум.
Mary Jane- Адаптериште
Mary Jane напиша:Јас сакам да си носам штикли, се осеќам многу повисоко и поубав став имам на штикли ко ќе сум.

Малце прашањево не е прикладно поставено, ајде нвм..
Значи јас 90 % сум во патики.
а штикли да, зошто да не... иако ретко ги носам. Ме замараат
Значи јас 90 % сум во патики.
а штикли да, зошто да не... иако ретко ги носам. Ме замараат

Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Bleak напиша:Mary Jane напиша:Јас сакам да си носам штикли, се осеќам многу повисоко и поубав став имам на штикли ко ќе сум.
![]()
![]()
![]()
И јас ногу грациозно сум изгледал на штикли хех...
Озбилно? А какви носиш?

Mary Jane- Адаптериште
Не знам шо марка... иначе бордо лакирани за мерак...
од мама ...
Ги иам пробано онака ко се маскирвефме за василица лани иначе не носам штикли... нененене

Ги иам пробано онака ко се маскирвефме за василица лани иначе не носам штикли... нененене

KaTeRiNcE напиша:Се сложвам со тебеRoTkViCa напиша:pankerishte напиша:.Не сум имал и нема ни да иам женска никогаш што носи високи потпетици.
НИКОГАШ не вели НИКОГАШ......зш ко ќе е љубовта во прашање нема да одбираш на штикли или не хехе.....и нема да и речиш: Од утре да не те видам птикли да носиш !!!![]()
туку ке си ја сакаш ко шо си е.....
А дали тој се сложвит со вас? Иначе немат врска за мене дали носит штикли или не... нејзин избор е...

Не е убо да ја проценвите женската по тоа дали носи штикли или не. Или можеби се плашите да не е повисока од Вас?
Mary Jane- Адаптериште
Mary Jane напиша:Не е убо да ја проценвите женската по тоа дали носи штикли или не. Или можеби се плашите да не е повисока од Вас?
Ак е со мене и ак ми е убо со неа ми е гајле ак е повисока...

Bleak напиша:Mary Jane напиша:Не е убо да ја проценвите женската по тоа дали носи штикли или не. Или можеби се плашите да не е повисока од Вас?
Ак е со мене и ак ми е убо со неа ми е гајле ак е повисока...![]()
Уф како да не!
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Не е голема трагедија али пак... Женскиве се осудени да носет штикли и пак да се пониски, а тие шо не ги фатила клетвата препорачливо е кошаркари да бркет... 

јас барам кошаркар!!!!!корун напиша:Не е голема трагедија али пак... Женскиве се осудени да носет штикли и пак да се пониски, а тие шо не ги фатила клетвата препорачливо е кошаркари да бркет...

Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
Ivana напиша:јас барам кошаркар!!!!!корун напиша:Не е голема трагедија али пак... Женскиве се осудени да носет штикли и пак да се пониски, а тие шо не ги фатила клетвата препорачливо е кошаркари да бркет...
абе ок то ама... јас сум за повисок фудбалер

комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
комшивка напиша:Ivana напиша:јас барам кошаркар!!!!!корун напиша:Не е голема трагедија али пак... Женскиве се осудени да носет штикли и пак да се пониски, а тие шо не ги фатила клетвата препорачливо е кошаркари да бркет...
абе ок то ама... јас сум за повисок фудбалер
Јас сум висок... за тебе ак требит и фудбал ке почнам да тренирам... да ти се исполнит желбата е најбитно...

Страна 2 of 3 • 1, 2, 3

» Секс во тесен простор/високи места
» Женски СО или БЕЗ шминка?
» Женски во прслуци или не?
» Најдобри женски вокали
» Предрасуди за машки и женски
» Женски СО или БЕЗ шминка?
» Женски во прслуци или не?
» Најдобри женски вокали
» Предрасуди за машки и женски
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 3