Омилен парфем
+30
The Breaking Dawn
Gallowsraven
Рокси
rihanna
RoTkViCa
*Rhythm Divine*
TONI
nance
Marej
A GiRL
malina
Џајко
fairy
Lastojca
Lucybell
мирАл
Punk
Master
Alexandra
STIFLER
Obibos
Mary Jane
kojgode
PhiLL * E
комшивка
Болиглава
lost girl
REGINA
Bleak
hollow
34 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Омилен парфем
Ах..мн имам омилени...на кои не можам баш на сите моментално да се сетам.
Еве некои:
-Еуфорија од Келвин Клајн(кој за жал овде не можам да го најдам ,единствениот примерок од Цирих си го купив)
-Батерфлајс од Мараја Кери
-Парис Хилтон и мн мн мн др.
Машкиве сите ми се убај.Адидас еве да го издвојам и еден др исто мн ми се свиѓат ама на името сеа да ме убијаш не можам да се сетам
Еве некои:
-Еуфорија од Келвин Клајн(кој за жал овде не можам да го најдам ,единствениот примерок од Цирих си го купив)
-Батерфлајс од Мараја Кери
-Парис Хилтон и мн мн мн др.
Машкиве сите ми се убај.Адидас еве да го издвојам и еден др исто мн ми се свиѓат ама на името сеа да ме убијаш не можам да се сетам
A GiRL- Солиден Адаптер
Број на мислења : 169
Шознам за машки, убав ми е Police и Opium од YSL, а женски го обожавам Dalissime, мама го имаше и стално и го крадев, ама доста е потежок. За секој ден го користам си тру прозирен со цветчина, не ми е уште време да трошам иљадарки на парфеми.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Kenzo jungle
nance- Херој на форумов
Број на мислења : 143
Хоби(работа) : drapanje jajca
Забавен? : nda
и јас се согласувам за парфемот шо го носеше Мареј(џез ин)kojgode напиша:Bulgari Aqva - мшки
а женскиве парфеми сите ми се убај скоро барем од досеа мириснатите, а особено драг ми е парфемон од Мареј шо го носит сегде.
Инаку од женски исто така мн го сакам Bright light ili blue light(отприлика така нешо беше)
За машки парфем...никогаш не се ограничвам шо да земам ама сепак преферирам полесни парфеми.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Oд женскиве мислам јас користам B.U. , а од машкиве дефинитивно Versace The Dreamer
*Rhythm Divine*- Адаптер во подем
Број на мислења : 33
A GiRL напиша:Ах..мн имам омилени...на кои не можам баш на сите моментално да се сетам.
Еве некои:
хахахах девојче, моментално го користам баш тој., па ако искачаме вечер ќе ти го пружам задоволството да ме мирисниш хахаххахахаах
иначе и јас го обожавам него и Дизел од женскиве, а машкиве не ги знам на име ама можам да кажам кој луѓе најубо мирисет зш ептен памтам мшки парфеми по мирисот
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
од женскиве најубај ми се:Divine(плавион),hipnotik poisen,volare,BU.
од машкиве :адидас,бондаш(машки,и женскион не е лош ама машкион е многу убо мирисат) имат и други ама сега не ми текват како се викет.
од машкиве :адидас,бондаш(машки,и женскион не е лош ама машкион е многу убо мирисат) имат и други ама сега не ми текват како се викет.
rihanna- Адаптер во подем
Број на мислења : 53
Хоби(работа) : шминкање,шетане и најлошото шмизлање
Забавен? : па..да
RoTkViCa напиша:иначе и јас го обожавам него и Дизел од женскиве, а машкиве не ги знам на име ама можам да кажам кој луѓе најубо мирисет зш ептен памтам мшки парфеми по мирисот
уфф и јас памтам машки по мирис.. или ако било одамна памтам дека убо мирисале.. хахах
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
комшивка напиша:RoTkViCa напиша:иначе и јас го обожавам него и Дизел од женскиве, а машкиве не ги знам на име ама можам да кажам кој луѓе најубо мирисет зш ептен памтам мшки парфеми по мирисот
уфф и јас памтам машки по мирис.. или ако било одамна памтам дека убо мирисале.. хахах
хаха не бе, јас на пример сум се поздравила со некој и ми останвит мирисот во глава, и после ако се поздравам со друг шо го имат истиот парфем одма ми излегвит сликата од првиот во глава и знам кој друг го користел истиот мирис хахах
RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Ич не памтам шо парфеми сум користела и како мирисет, скоро секогаш различни купвам. Сега (т.е. веќе подолго време) користам tessori d'oriente, шишенцето е обоено со нешо ко златна боја, тој ногу ми се бендисвит.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Немам баш, различни купвам секоаш. А и не сум си купила сама за себе парфем скоро цела година можда и појќе, иам едно десеттина парфеми од родендени, шо ќе ми се фатит, со то се налевам.
Рокси напиша:Ич не памтам шо парфеми сум користела и како мирисет, скоро секогаш различни купвам. Сега (т.е. веќе подолго време) користам tessori d'oriente, шишенцето е обоено со нешо ко златна боја, тој ногу ми се бендисвит.
од орхидеја е најубав од нив ги иам скоро сите пробано.
тој можда ми е еден од најубајте парфеми.
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
И мене tesori d'oriente ама сребрен ама ногу си го обожавам
Ane- Солиден Адаптер
Број на мислења : 179
ooo да да да за хипнотик поијзн... отров е навистина парфемон ама преубав ееееее! го користев, ама се откажав прејак беше, вгла мават.rihanna напиша:од женскиве најубај ми се:Divine(плавион),hipnotik poisen,volare,BU.
Еднаш редиш и мирисаш скоро цела недела па ак сакаш и по три пати дневно капи се.
а од машкиве засега немам мириснато нишо пубо од соул од орифлејм. ако некогаш силувам машко то ќе е заради тој парфем дека го имал на него во моментот.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
моментално од женскиве ногу ме бендисвит Бенетон ,а м`шки без конкуренција ми се сите од Диор за м`шки...
Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
S8 од орифлекс (орифлејм) почнав да го користам, се навикнав и убав ми е
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Страна 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Омилен NBA тим.
» Омилен филм