Пирсинг
+33
ноунејм
Punk
nice
Golub-Samoubica
Џајко
Obibos
suzana
lela
zzz
STIFLER
Mary Jane
Jordison
Bleak
Alexandra
tHeJunKy
malina
Master
FalcoN eYe
TONI
T&T
sokol
hollow
kojgode
Болиглава
grgrgr
folder
fairy
REGINA
misticnata
Lastojca
The Breaking Dawn
мирАл
Marej
37 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 3 of 4
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Пирсинг
eeeeeeee ubavinata e skapafolder напиша:Кде ???? Појке од 500че не давам за двеве...
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Од преска се трудам да најдам некој шо ке ми кажит колку скпа точно ама немат таков изглеа на форумов ке одам ке си прашам кј Митко бар ми кажа Тони кј се наоѓатlela напиша:eeeeeeee ubavinata e skapafolder напиша:Кде ???? Појке од 500че не давам за двеве...
za 500 ke gi sredis dvete ne se sekirajfolder напиша:Од преска се трудам да најдам некој шо ке ми кажит колку скпа точно ама немат таков изглеа на форумов ке одам ке си прашам кј Митко бар ми кажа Тони кј се наоѓатlela напиша:eeeeeeee ubavinata e skapafolder напиша:Кде ???? Појке од 500че не давам за двеве...
lela- Адаптер во подем
Број на мислења : 85
Jaс пак се чудев шо му е обелена косана. А тој за пирсоф да ти се секирал. оххохо њаааа
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
REGINA напиша:сакам да ставам... и то на 12 март... пошо ден пред то прам 18... ама незнам за нашкола како ќе е... пристојно, непристојно... и плус за матурава дали ќе прилегат или не е елегантно...
ама сааакааааам
za skolu ne brini bre! sta ljude briga sto imas pirs... a to da li smeta za maturu? !! ma daj bre! pirsing je najaca stvar bre! ne mozes tako da gledas!
ja ti kazem STAVI!
ja imam na bradi i treba sad da busim usnu sa strane... i boli me uvo sta ce drugi da misle! realno...
suzana- Адаптер4е
Број на мислења : 14
Ма јооој бре ја хтио сам да ставим пирс али био ме страх хаахахахахахахха
Obibos- Рамбо со нож
Број на мислења : 262
Митко барат 800 по пирс и не клават обични убетчиња ама пасија ми е си купив убај пирсчиња ке одам
Јас ко редев на веѓа негде пред 4-5 месеци беше 600 денари бушење,пирсој имаше различни 200-250-300 и плус треба од аптека да се купи бетатин и антибактериски сапун.
вкупно за на веѓа да стајш ти е 1100 или 1200.
вкупно за на веѓа да стајш ти е 1100 или 1200.
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Сега поскапени му се пирсојте од 300 му почвет и ак клаваш два пирса земат 1200 за двата а само еден да клајш е 800... Не е со машинче рчно клават мисљам само зто ми е страв...
Па рачно ги клават и нема потреба од страв.Си имат посебни клешти шо ги редит на одреденото место и после во клештите си имат едни дупчиња и редит тука игла.Вервими поќе ме болеше на рскавица одколку на веѓа.Сама најважно е колку ќе се грижиш за хигиената.И ако редиш сепак стај дур не е мн згорештено.
TONI- Модератор
Ај дур си на местово кажи ми шо требит како требит од почеток да се понашам зш абер неам ке ми загнојт хеахеа сеа планирам денојве да клавам...
Митко ќе ти кажит, бе. Иначе на веѓа зш е површински пирс ногу брзо заздравјат.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Ќе ти дајт митко проспект и придржавај се по него.Три пати на ден мислам треба да се чисти некоја недела,И нема ваѓање пирсот три месеци.Јас пример се придржавав првите недели па после ништо ич.Е сега од време на време го чистам ама веќе осеќам дека е заздравено внатре.Сепак митко најубо ќе ти кажит и плус си имаш проспект па све ке ти е јасно
TONI- Модератор
Тука се негде, можда и побавно зш појќе ги чепкаш ко ќе се облеквиш или ко ќе се мијаш коса и плус зависит дали е рскавица или долу на ушето. Пример мене појќе ме болеше на рскавица отколку на јазик. А шо иам едно убетче на малово рскавиче пред дупкава од ушево то најбрзо ми заздрави и ич не ме болеше. Релативно е, до организмот.
Marej- Модератор
а то шо го имаш на малото рскавиче исто со игла ти го ставаја така? и кај го стави? и колку болеше? :D ме интересират, собирам зш собирам пари за да си ставам таму сеа
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Мислам пред 2 години дек го кладов, знам дека беше лето и ми го кладоја со обично пиштолче (значит медицинка) ондека позади зизи баракана, кј пуканкине Ич не ме болеше незнам зш, мислам 100 денари дек беше.
Marej- Модератор
Јас сакам така со пиштол да ми клает да ги поносам медицинскиве 2-3 недели дур ми подзараснит и да си клам пирсој да си ги проширам дупкиве...
kojgode напиша:Најефтино било со бомба ак ти клает.
Да, а најубај дупки со пиштол се праеле
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Имат и со прибушувач ама то е 10че поскпо...Џајко напиша:kojgode напиша:Најефтино било со бомба ак ти клает.
Да, а најубај дупки со пиштол се праеле
Јас вака нешто сакам да стам или можда
Во овај стил нешто ке видам се мислам уште.
Golub-Samoubica- Солиден Адаптер
Број на мислења : 125
Хоби(работа) : Masturbiram pred kompjuter
Забавен? : Uf uste prasvis
епа и јас така некако се мислам, само шо ке ставам низ косава, зш овој е келав...мислам дека убо ке стојт и со коса...и устата цела морат да ми е, и вегите:D xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
folder напиша:Си кладов јееееееееееееееееееееееееееееееееј!!!
кладе пирс??? утре да те видиме
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 3 of 4