Пирсинг
+33
ноунејм
Punk
nice
Golub-Samoubica
Џајко
Obibos
suzana
lela
zzz
STIFLER
Mary Jane
Jordison
Bleak
Alexandra
tHeJunKy
malina
Master
FalcoN eYe
TONI
T&T
sokol
hollow
kojgode
Болиглава
grgrgr
folder
fairy
REGINA
misticnata
Lastojca
The Breaking Dawn
мирАл
Marej
37 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 4
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Пирсинг
misticnata напиша:сакам на веѓа да си стам, на јазик ми е гадно
и ја на веЖЏа сакам ама досега немам запнато да стам, ај здравје ќе бидит потака
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
Незнам јас за сите, ти кажвам шо е то шо сакаш да го клавашmalina напиша:Да ама со едно име ги викаме пирс зато реков пирс
Зш никој не викат си ставив убетче на носов или онај имат убетче на носон туку пирс
Кај Митко јас бев и задоволен сум.Малку скап е ама барем хигиенски е добар,а то е најважно.malina напиша:Пирс планирам летово да ставам на носов,а за тетоважа ќе почекам уш 1-2 години за да не ми е се наеднаш.Дај кажете во Охрид кој пирсират
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Аххх многу сакам на папук ама од дома не ме оставет фак.А иначе кај машки обожавам на веѓа.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Јас на јазик сама би си стајла ама за на веѓа некако ми е страв сама да се боцкам.
Иначе да кај Митко е најубо.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
folder напиша:Знајш шо е пирс?? Ак клаваш на носот ужасно ке те болит ногу дебел е пирсон... Убетче ти сакаш на носот така?malina напиша:Пирс планирам летово да ставам на носов,а за тетоважа ќе почекам уш 1-2 години за да не ми е се наеднаш.Дај кажете во Охрид кој пирсират
Пирс и убетче се разликвет по начинот на ставање. Пирсон е со игла а убетчено со пиштолче и пирсон после ваѓање не се познават, а од убетчено мојт да ти останит лузна. Зато едното е 800 а другото 15,.
Знам олку зш бев запалена летото за пирс на носов
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
НИКАКО САМА! Во никој случај. Јас ко го ставав пред 2 години, тогаш студионо од Митко не постоеше па морав да одам до Скопје, да чекам уште минимум пола сат само за да го стерилизират пирсот, па во посебна кабина ме пирсаше со нараквици и со триста чуда. Не велам дека ако сама се испирсаш то секундарно значит дек добиваш не дај Буда некаква болест, ама шансите за добивање на истата ако се пирсаш во студио (да потенцирам СО ДИПЛОМА ЗА ПИРСАЊЕ) и ако се пирсаш сама, не се споредливи.Master напиша:Јас на јазик сама би си стајла ама за на веѓа некако ми е страв сама да се боцкам.
Иначе неам храброст сама да се пирсам негде, језиво ми е.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Marej напиша:НИКАКО САМА! Во никој случај. Јас ко го ставав пред 2 години, тогаш студионо од Митко не постоеше па морав да одам до Скопје, да чекам уште минимум пола сат само за да го стерилизират пирсот, па во посебна кабина ме пирсаше со нараквици и со триста чуда. Не велам дека ако сама се испирсаш то секундарно значит дек добиваш не дај Буда некаква болест, ама шансите за добивање на истата ако се пирсаш во студио (да потенцирам СО ДИПЛОМА ЗА ПИРСАЊЕ) и ако се пирсаш сама, не се споредливи.Master напиша:Јас на јазик сама би си стајла ама за на веѓа некако ми е страв сама да се боцкам.
Иначе неам храброст сама да се пирсам негде, језиво ми е.
Мене ми е многу јако сама да се пирсам, сакам да ме болит.
Иначе одма сама ќе се имав пирсано ако не ми беше страв од болести и инфекции.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
tHeJunKy напиша:Bleak напиша:Пирс неам ама преска на левово ушенце си стајф уш една убетка
кога преска бе, от ко си замина?
Да бе... туку да завршам нашкола и на вежџа ќе си стам пирс ваљда
Не сакам ни пирс ни тетоважа, едноставно не ми се бендисвет тие работи. Не можам да објаснам која е причината. Можда зш не сум мазохиста или пак иам многу голем страв.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Иам на левово уше од 5одд а на вејгава сакам ама ке морат да се отселам од дома се надевам дек некош ке стам....
STIFLER- Чомо
Број на мислења : 225
Јеееееееееј ке клавам убетки на ушиве и пирсче на веѓава!!!!!!! Сакат некој да ми кажит кој клават најубо во градов?
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
јас беф кај митко да прашам за пирз на јазик ама морат 18г да имаш така ми рече
а иначе на ушиве фкупно 13 убетчиња имам и планирам да заокружам со 15
zzz- Солиден Адаптер
Број на мислења : 174
чекај сега уште две да стам и немат шанса да ме погодетkojgode напиша:Сеа со сачмарка ак те пукет в уше помала е веројатноста да те погодет.zzz напиша:јас беф кај митко да прашам за пирз на јазик ама морат 18г да имаш така ми рече
zzz- Солиден Адаптер
Број на мислења : 174
Наспроти влезон од Паладиум во едно сокаче шо е.Баш и сред чаршија имат истаено и табла така да лесно ќе го најш.folder напиша:Кј да го најдам тој Митко?
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Е фала а со цениве како стојт?TONI напиша:Наспроти влезон од Паладиум во едно сокаче шо е.Баш и сред чаршија имат истаено и табла така да лесно ќе го најш.folder напиша:Кј да го најдам тој Митко?
поприлично поскапо зш го плаќаш и пирсот, медицински бил или така нешто
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Да ама одприлика за на уши колку ке ме коштат во денари?fairy напиша:поприлично поскапо зш го плаќаш и пирсот, медицински бил или така нешто
во обична златара со пиштолче е 250, околу, зависит каде, вероватно и кај митко е толку
fairy- Адаптериште
Број на мислења : 278
Страна 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 2 of 4