Koj флизер го посетувате?
+33
Џајко
zzz
nice
noviot
Odyssey
Ludi Milojko
tHeJunKy
FalcoN eYe
Lastojca
мирАл
Lucybell
STIFLER
misticnata
xpert
Alexandra
Jordison
The Breaking Dawn
Bleak
fairy
TONI
sokol
Fantom
folder
T&T
PhiLL * E
Marej
hollow
Болиглава
Наташа
корун
Mary Jane
malina
kojgode
37 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Koj флизер го посетувате?
Дали имате редовен флизер? Јас одам во Арс Нова Фешн кај Сашко и задоволен сум од неговите услуги. Во секој поглед.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Re: Koj флизер го посетувате?
Јас сама си ја шишам косава последниве 2 години пошто ме мрзит да одам на фризер и засега сум задоволна
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
kojgode напиша:Дали имате редовен флизер? Јас одам во Арс Нова Фешн кај Сашко и задоволен сум од неговите услуги. Во секој поглед.
Сомнително...Инаку и Младен нуди добра услуга (Лујза се средвит таму), а јас последен пат се шишав кај Фиснике и ок е, ама мислам да ја сменам.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Цел живот кај Мише сеа последниов пат кај Сашко Фешн и ваљда ке продолжам...
И јас кај Фисниќе одам. Сеа баш требит да одам тро да се подишишам... Ама нешо забушават, им викат на три жени во исто време да дојдет и ногу се чекат, а башка и ногу корнит ко ќе фенират.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Убава косичка... да да.корун напиша:Цел живот кај Мише сеа последниов пат кај Сашко Фешн и ваљда ке продолжам...
Јас кај Ведат се шишам од мал. Сменав едно време кај Иљче, ама слабо.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Одев кај Принцон порано, а сега ги пробвам останативе
hollow- Шуко утикач
Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени
Нели ќе ја растеше косата?Наташа напиша:И јас кај Фисниќе одам. Сеа баш требит да одам тро да се подишишам... Ама нешо забушават, им викат на три жени во исто време да дојдет и ногу се чекат, а башка и ногу корнит ко ќе фенират.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Одев кј една комшивка Биле, ама стално ми оставаше по еден прамен шо не припаѓаше нигде (то и е заштитен знак). И плус сеа ак ми текнит да се фарбам то го прам сама, а за шишање сеа за сеа неам потреба, ќе ја растам. (Неам метил :O)
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Пак море требит да се шишат од време на време по тро, не викам дек пет сантими ќе ја скратам, колку да живнит тро и да ми го скратит метиљов.Болиглава напиша:Нели ќе ја растеше косата?Наташа напиша:И јас кај Фисниќе одам. Сеа баш требит да одам тро да се подишишам... Ама нешо забушават, им викат на три жени во исто време да дојдет и ногу се чекат, а башка и ногу корнит ко ќе фенират.
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
Бриони кај касапче 

PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
kojgode напиша:Дали имате редовен флизер? Јас одам во Арс Нова Фешн кај Сашко и задоволен сум од неговите услуги. Во секој поглед.
И јас порано одев таму ама ко ќе му речиш на Сашко МАЛЦЕ да ти ја скратит косата не слушат. Можда ги имат помешано поимите малце и многу
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Наташа напиша:И јас кај Фисниќе одам. Сеа баш требит да одам тро да се подишишам... Ама нешо забушават, им викат на три жени во исто време да дојдет и ногу се чекат, а башка и ногу корнит ко ќе фенират.
Е то а, а башка шо ко ќе ја видам онаа помошничкана со веѓи разгранети страв ме фаќат.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Јас одев кј Саше - Арс Нова, не бев задоволен од неговите услуги и зато се префрлив кј Боки79 - Студио79, но ми фали Сашко затоа ке го посетам деновиве...
Мене едно дестина години редовно кај Шерко ме носеа, после станав рокер и бербер неам видено.
Fantom- Модератор
Број на мислења : 155
I mene tamu me imet odneseno na vremeto ko bev msko :-) I da ne go zaboravame Sogun.Болиглава напиша:Убава косичка... да да.корун напиша:Цел живот кај Мише сеа последниов пат кај Сашко Фешн и ваљда ке продолжам...
Јас кај Ведат се шишам од мал. Сменав едно време кај Иљче, ама слабо.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Јас долго време не се шишам и само се бричам
за на Паско Кузман јас да не личам-(малку извртено
)
Искрејно до пред две години ја шишав премногу кратко.Е од ко ја пуштив само еднаш се ишишав пред една години џо митиљ сум имал ама немав.Е сега морам да одам да ја потскратам ама врска немам каде.Мразам она..му велиш еден сантим и тој штрак пола педа
за на Паско Кузман јас да не личам-(малку извртено

Искрејно до пред две години ја шишав премногу кратко.Е од ко ја пуштив само еднаш се ишишав пред една години џо митиљ сум имал ама немав.Е сега морам да одам да ја потскратам ама врска немам каде.Мразам она..му велиш еден сантим и тој штрак пола педа
TONI- Модератор
Број на мислења : 466
Па вака не ја имаф шишано од 31 декември 2006 се до 11 октомври 2008 ( сабота ) П.С луд сум не замервите за датумиве и така значи во овие 2 години само еднаш кј милица фризеркана кај фото рекс иначе на 31 декември ко беф на мшки фризер шаблонски ти му викаш еден сантим тој мене кратко 1 цм коса ми остаде од 12 цм
и да шаблонски некако шишет ретки се машки фризери да те ишишат ко шо ќе му речиш и така. план за шишање денојве да ја скратам 1-2 цм и пред матурата уш еднаш ваљда и или ќе ја испеглам или ќе ја исфенирам 

Mary Jane напиша:kojgode напиша:Дали имате редовен флизер? Јас одам во Арс Нова Фешн кај Сашко и задоволен сум од неговите услуги. Во секој поглед.
Сомнително...Инаку и Младен нуди добра услуга (Лујза се средвит таму), а јас последен пат се шишав кај Фиснике и ок е, ама мислам да ја сменам.
чим Лујза ојт кај Младен тој е правилниот избор
женана ја неам видено 1 и пол година во косана да не зафакат размер од пола метро во сите можни насоки

иначе кај лејла одам
ама општо кажано мразам фризери
не может мн мн да се справет со косиве мои
ме кубет мн и ги мразам зато
иначе лејла е супер ама една така по елегантно пополнета кај неа ко ке дојт да ме фенират ми се стемвит не знам дали од нејзинине пропорции или од начинот на кој работит ( едно десетпати ми го горит ушево ко ке ме пеглат...зборвит дур ме сушит со фенон и се заборават па често ми се потпалвит косава и плус четкана пет - шест пати обавезно в фаца ми ја редит...

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Во последно кај Зорица одам.
Alexandra- Секретарка на форумот
Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.
Кај Мише и Младен. Зависит од фризурата.
xpert- Солиден Адаптер
Број на мислења : 104
кај кристина велгошти..башка брачеда ми е и многу си сум задоволна од то како ја скротуват мојава грмушка што се наоѓа на главава таа единствено може да ја скроти
misticnata- Солиден Адаптер
Број на мислења : 124
Хоби(работа) : peenje
Страна 1 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Општо :: Мода и убавина
Страна 1 of 2