Големо его = мал пенис?
+11
Golub-Samoubica
mitan
T&T
The Breaking Dawn
Mary Jane
Lucybell
МаКсач
Болиглава
FalcoN eYe
kojgode
Наташа
15 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Големо его = мал пенис?
Немам коментар. Таквите фраери и можда имет шо да понудет од големина ама ништо друго..
T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
по муабетов една x особа шо учит со мене(болиглава ја знајт сигурно)требит да е најголем ебач а чисто сумјам во то.....МаКсач напиша:Речете не те сфаќамНемат врска егото со големината. Ко ќе имаш голем ќе легвиш женски и фраер ќе си, со мал срам ќе ти е
mitan- Адаптериште
Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako
Наташа напиша:Брат, не е то темава. Не зборвиме дал е битна големината, туку дали големото его значит мал пенис.
ок ок...само сакав да кажам дека не е битна големината...а за за тоа дека големо его=мал пенис немат врска...сето тоа зависит од карактерот на личноста,дали е страмежлив или не е,или пак зависит од начинот на кој шо сакат да се наметнит и да го добијат она што го сакат од женското...можит да имат големо его а сепак и голем пенис...
FalcoN eYe- Солиден Адаптер
Број на мислења : 105
Lucybell напиша:имало некоја руска формула за пресметвење цм
бројот на патиките + 5 делено со 2 и испаѓат дек на сите им се големи
на кого си ти олку паметна!?кој ти ја кажа формулава? и + формулава е руска,а не македонска...
FalcoN eYe- Солиден Адаптер
Број на мислења : 105
FalcoN eYe напиша:Lucybell напиша:имало некоја руска формула за пресметвење цм
бројот на патиките + 5 делено со 2 и испаѓат дек на сите им се големи
на кого си ти олку паметна!?кој ти ја кажа формулава? и + формулава е руска,а не македонска...
Јана ми ја кажа а ја слушав и на Бекстејџ и прекини да ме малтретираш и на форум

Lucybell- ~ѕвонулка~
Број на мислења : 102
Болиглава напиша:Утре сите лењирче, дефтер и пенкало...
лењирче или метро?

T&T- Шмизла со без наводници
Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)
Па ленири до 30 cm шо се оние, а за Тошо ќе требит метро да.T&T напиша:Болиглава напиша:Утре сите лењирче, дефтер и пенкало...
лењирче или метро?
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Правиот фраер брат никад не признава дека е фраер, ја на пример не сум фраер https://www.youtube.com/watch?v=SBkDhvQmjx8МаКсач напиша:Брат, фраер ќе си ко ќе имаш голем, а ако ти е мал не си фраер ак ме сфаќаш.
Golub-Samoubica- Солиден Адаптер
Број на мислења : 125
Хоби(работа) : Masturbiram pred kompjuter
Забавен? : Uf uste prasvis
то е непишано правило...90% од случаите така е
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Формула не ќе да е точна. зш ко прво мене на малце, малце отпојќе покажвит пресметано!!! А мојт да ти дојт некој црнец и да го прашаш кој број патики носиш и да ти речит 38 ти да му се насмејш, и ти го извајт на маса и ќе видиме после формулиLucybell напиша:имало некоја руска формула за пресметвење цм
бројот на патиките + 5 делено со 2 и испаѓат дек не сите им се големи

мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Абе луѓе, не морат да значит дек мојт да имат големо его само ак му е ко на Тошо (ноу фард филингс) и ак легвит девет женски во неделата.
Најчесто тие шо имет мали се делет на три групи: првите се повлечени и срамежливи зарди то (ваљда овде спаѓат тој шо изјави дек е чутлив
), а вторите и третите се трудет со друго да го надополнет то, едни се грижет појќе за надворешен изглед (да речиме билдерине, или такви некој шо поминвет три сати пред огледало пред излегвење), а другите за карактер, понашање, харизма и со самото то имет големо его.
И не, не го кажвам ова од искуство.
Најчесто тие шо имет мали се делет на три групи: првите се повлечени и срамежливи зарди то (ваљда овде спаѓат тој шо изјави дек е чутлив

Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
мирАл напиша:Формула не ќе да е точна. зш ко прво мене на малце, малце отпојќе покажвит пресметано!!! А мојт да ти дојт некој црнец и да го прашаш кој број патики носиш и да ти речит 38 ти да му се насмејш, и ти го извајт на маса и ќе видиме после формулиLucybell напиша:имало некоја руска формула за пресметвење цм
бројот на патиките + 5 делено со 2 и испаѓат дек не сите им се големи![]()
хахахахахаха
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Наташа напиша:Абе луѓе, не морат да значит дек мојт да имат големо его само ак му е ко на Тошо (ноу фард филингс) и ак легвит девет женски во неделата.
Најчесто тие шо имет мали се делет на три групи: првите се повлечени и срамежливи зарди то (ваљда овде спаѓат тој шо изјави дек е чутлив), а вторите и третите се трудет со друго да го надополнет то, едни се грижет појќе за надворешен изглед (да речиме билдерине, или такви некој шо поминвет три сати пред огледало пред излегвење), а другите за карактер, понашање, харизма и со самото то имет големо его.

Не ме смеј друг пат. Јас само се сложив со стереотипната поставеност на темава. Барем ти не требит да сумљаш во мене.

Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Болиглава напиша:![]()
Не ме смеј друг пат. Јас само се сложив со стереотипната поставеност на темава. Барем ти не требит да сумљаш во мене.
Реков ваљда, а ти чим скокна значит си ја имаш мувата на капата

И доста со оф-топик, ќе те бришам.

Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
kojgode напиша:Јас знам една друга формула женска+напалено мшко+лењир.
чак и неморат секојпат женска да е

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Си бил некој штребер со голем кур. Имал другари со мали куриња ама ебеле појке од него а воедно биле и поголеми фраери. Штреберот станал режисер и решил да им се одмаздит... А во вистинскиов живот требит Влатко да го прашаме тој водит евиденција...
nemat tolku mn goleminata ...a ako so ova sakas da kazis deka ti si fraer( za maksac) t.e ti e golem...??? i ako nekoj imat golem nemora da znaci deka e jak v krevet ..da, mojt ke legvis, ama dali ke gi zadovolis >>>.zato maski so mali penisi ne sekirajte se ako dobro si ja zavrsite rabotata goleminata i ne e tolku bitna ( ke recam i ne e tolku bitna ) ima nekoja uloga najverojatno, ama i ne e presudna 

nice- Адаптер во подем
Број на мислења : 57
nice напиша:nemat tolku mn goleminata ...a ako so ova sakas da kazis deka ti si fraer( za maksac) t.e ti e golem...??? i ako nekoj imat golem nemora da znaci deka e jak v krevet ..da, mojt ke legvis, ama dali ke gi zadovolis >>>.zato maski so mali penisi ne sekirajte se ako dobro si ja zavrsite rabotata goleminata i ne e tolku bitna ( ke recam i ne e tolku bitna ) ima nekoja uloga najverojatno, ama i ne e presudna
хахахха

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Страна 2 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 2