Најјакта корпа што сте ја добиле/дале..
+23
kirce
God of Thunder
Angelic
Bleak
The Breaking Dawn
TONI
mitan
Mary Jane
Marej
kojgode
Odyssey
Alexandra
Lastojca
pankerishte
xpert
Болиглава
Џајко
grgrgr
Master
мирАл
hollow
комшивка
T&T
27 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Најјакта корпа што сте ја добиле/дале..
Глупа ама и најјака корпа шо сум ја добил,а и пари ме кошташе за нејзе......Таа од друг град,се плеткавме шо се плеткавме и се договоривме да појдам пак.Ко појдов уствари не сакаше ни да прајт со мене муабет.Барав причина,а таа ко за инает "не ти кажвам".И јас пусти инаетчија упорен-таа пак истото.И реков поќе за мене не постојш.Па после си ме бараше ама Тони си остана насвоето
ама точно една година.
Ко појдов после една година ја гледав,а и ми кажаа де е мн напалена по мене па си реков уше еднаш да си пробам.праевме шо праевме муабет настрана и пред да пробам да ја бацам и реков "можда ќе сум пишман за ова ама..."-и пробав а таа ми се тргна.Ми се сврти после и чекаше втор пат да удрам ама си ја пропушти последната животна шанса за со мене.И и реков "сега навистина сум пишман и дефинитивно си остана ти истата".И ко тргнавме да си ојме и идаше да заплачит и да ми речит да се вратиме назад на клупата кај шо ми се тргна.И и велам......"Јас секојпат ќе сум тука за тебе,кога и да сакаш ти речими слободно без ич да се двоумиш(и ја гледам и се враќа насмевката и кејф мн и праеше мојот муабет)ама тогаш срце мојот одговор ќе бидит НЕ"
.Си мислев момичево ќе се скинит од плачење пред мене.После ми кажаа нејзини другарки дека мн плачела и сакала го вратит времето.....ама ја отпишав и сега нишо не ми менвит и ко ќе ја видам.
Извините за големиов пост ама за да појасна поубаво

Ко појдов после една година ја гледав,а и ми кажаа де е мн напалена по мене па си реков уше еднаш да си пробам.праевме шо праевме муабет настрана и пред да пробам да ја бацам и реков "можда ќе сум пишман за ова ама..."-и пробав а таа ми се тргна.Ми се сврти после и чекаше втор пат да удрам ама си ја пропушти последната животна шанса за со мене.И и реков "сега навистина сум пишман и дефинитивно си остана ти истата".И ко тргнавме да си ојме и идаше да заплачит и да ми речит да се вратиме назад на клупата кај шо ми се тргна.И и велам......"Јас секојпат ќе сум тука за тебе,кога и да сакаш ти речими слободно без ич да се двоумиш(и ја гледам и се враќа насмевката и кејф мн и праеше мојот муабет)ама тогаш срце мојот одговор ќе бидит НЕ"

TONI- Модератор
Број на мислења : 466
mitan напиша:муабетов е пазите пичици дупач сум....Odyssey напиша:Ај искрено, ми викат Те сакам ова она луда сум по тебе, бла бла бла, два месеци и 14 дена тие лаги ми ги кажвеше, и јас морав да и речам дирекно ај ако ме сакаш да се фатиме и ми викат ама незнам, ти ќе ме заебаваш, ти женкар си... не можам да ти вервам, ама те сакам и пак те сакам и на крај скрос друга приказна испадна....
Ова е жива вистина и ти многу убо знајш која е таја женската. Не дека не сум

Odyssey- Резидент ДискоЏокеј
Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj
Барем да имав некоја корпа јадено мајкатта
Ни то го немат
хаха

мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
бравосссTONI напиша:Глупа ама и најјака корпа шо сум ја добил,а и пари ме кошташе за нејзе......Таа од друг град,се плеткавме шо се плеткавме и се договоривме да појдам пак.Ко појдов уствари не сакаше ни да прајт со мене муабет.Барав причина,а таа ко за инает "не ти кажвам".И јас пусти инаетчија упорен-таа пак истото.И реков поќе за мене не постојш.Па после си ме бараше ама Тони си остана насвоетоама точно една година.
Ко појдов после една година ја гледав,а и ми кажаа де е мн напалена по мене па си реков уше еднаш да си пробам.праевме шо праевме муабет настрана и пред да пробам да ја бацам и реков "можда ќе сум пишман за ова ама..."-и пробав а таа ми се тргна.Ми се сврти после и чекаше втор пат да удрам ама си ја пропушти последната животна шанса за со мене.И и реков "сега навистина сум пишман и дефинитивно си остана ти истата".И ко тргнавме да си ојме и идаше да заплачит и да ми речит да се вратиме назад на клупата кај шо ми се тргна.И и велам......"Јас секојпат ќе сум тука за тебе,кога и да сакаш ти речими слободно без ич да се двоумиш(и ја гледам и се враќа насмевката и кејф мн и праеше мојот муабет)ама тогаш срце мојот одговор ќе бидит НЕ"![]()
.Си мислев момичево ќе се скинит од плачење пред мене.После ми кажаа нејзини другарки дека мн плачела и сакала го вратит времето.....ама ја отпишав и сега нишо не ми менвит и ко ќе ја видам.

hollow напиша:Една ми рече страв ми е дека ке се заљубам во тебе и после ке ми е тешко ко ке раскиниме е ова ти се викат корпа
хехе еј ова јако е...ама не е корпа туку благо речено отстранување на чоекот шо не го сакаш покрај тебе

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
и мене не ми се имат нешто вакво десено не за друго зш и јас не се осудвам да напрам прв чекор....срамежливка сум 

The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
hollow напиша:Една ми рече страв ми е дека ке се заљубам во тебе и после ке ми е тешко ко ке раскиниме е ова ти се викат корпа
Јас мислам дека ова немат врска со корпосвење, па шо и мене ми е страв да се заљубам, па најдобро да бидам искрена со некого отколку да му вртам безвезни муабети.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Примерот шо го посочи hollow е ептен лејм избегавање на личноста, зш како прво немојш да имаш однапред скроен план дека ќе се заљубиш во некоја личност. Не мојш да планираш никогаш во кого ќе се заљубиш.
Петре, та шо ти го рекла ова, не планирала ништо со тебе.
Петре, та шо ти го рекла ова, не планирала ништо со тебе.
Последната промена е направена од Болиглава на Пон Јан 26, 2009 11:09 pm. Мислењето е променето 1 пати
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Да, Болиглава, ама имат и такви случаеви кавки шо спомнав. Немојш да планираш да се заљубиш или не ама ко ќе почниш да чувствуваш такво нешто ендоставно се повлеквиш.
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Ах најјака корпа па шо знам... а да ме имаше една корпосано мн јако и после ко дојде таја и рекоф мојот воз еднаш застанвит. И таја убедена дек ке се премислам : Ам автобус немаш? Ам иам, ама и тој еднаш застанвит хаха :D
Никогаш не сум се трудела ‘корпата‘ да бидит најјака, еден обичен муабет, кажвам реално шо е како е,зш сепак никој не е остаен без причина... и бај бај..
ај ќе се прајме факери сега ..
ај ќе се прајме факери сега ..

Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Цел контењер беше ... ах многу одавна беше 

God of Thunder- Son Of Odin
Број на мислења : 9
јас најака корпа.... ах да
од СВ петка хахахах
од СВ петка хахахах
kirce- Адаптер во подем
Број на мислења : 68
Хоби(работа) : скокач за водици
Ке ти се јавам.....

мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Од еден во осмица на К иам добијано корпа. Пирс имат. Премногу го сакав, но тој е премногу убав за мене па ме одби. Втората, третата и четвртата , а и петтата буква му се о К А Н.
dancing_girl- Адаптер4е
Број на мислења : 7
Срам да му е
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Никогаш не сум направил такво нешто.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
АХ којгоде.....кршач на срциња си бил, не те знаев......не си фер ама то е то 

RoTkViCa- Модератор
Број на мислења : 723
Хоби(работа) : Аеробик,возење ролери,слушање музика и дружење на форумчево :D
Забавен? : хм....оценете сами
Страна 2 of 2 • 1, 2
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 2 of 2