Адаптер Форум
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Најјакта корпа што сте ја добиле/дале..

+23
kirce
God of Thunder
Angelic
Bleak
The Breaking Dawn
TONI
mitan
Mary Jane
Marej
kojgode
Odyssey
Alexandra
Lastojca
pankerishte
xpert
Болиглава
Џајко
grgrgr
Master
мирАл
hollow
комшивка
T&T
27 posters

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Најјакта корпа што сте ја добиле/дале.. Empty Најјакта корпа што сте ја добиле-ако сте добиле

Пишување by T&T Нед Јан 25, 2009 5:05 am

Па, ајде, без срамење, кажете. Не морат имиња да се спомвет и никој немат да се подбиват со вас

Јас искрено не сум искусила такво нешто можда зш не се имам ни обидено да го напрам првиот чекор...
T&T
T&T
Шмизла со без наводници
Шмизла со без наводници

Број на мислења : 663
Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)

Вратете се на почетокот Go down

Најјакта корпа што сте ја добиле/дале.. Empty Re: Најјакта корпа што сте ја добиле/дале..

Пишување by комшивка Нед Јан 25, 2009 2:26 pm

Јас неколку пати сум го презела првиот чекор и не се срамам од то.. Баш напротив мислам дека е јако и храбро и дека НЕКОЈ ќе го ценит то.. А најјака корпа.. не ми теквит, валда ништо посебно не ми се десило Neutral
комшивка
комшивка
Адаптериште

Број на мислења : 846

Најјакта корпа што сте ја добиле/дале.. Empty Re: Најјакта корпа што сте ја добиле/дале..

Пишување by hollow Нед Јан 25, 2009 2:35 pm

Една ми рече страв ми е дека ке се заљубам во тебе и после ке ми е тешко ко ке раскиниме е ова ти се викат корпа Very Happy
hollow
hollow
Шуко утикач
Шуко утикач

Број на мислења : 348
Хоби(работа) : Бричење костени

Пишување by мирАл Нед Јан 25, 2009 3:13 pm

hollow напиша:Една ми рече страв ми е дека ке се заљубам во тебе и после ке ми е тешко ко ке раскиниме е ова ти се викат корпа Very Happy
мн слаба корпа!!! Те утешила само Laughing
мирАл
мирАл
lec dudat again!
lec dudat again!

Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен

Пишување by Master Нед Јан 25, 2009 3:26 pm

Не се сеќавам.....најверојатно зш неам таква.
Master
Master
Харатист!
Харатист!

Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх

Пишување by T&T Нед Јан 25, 2009 3:28 pm

Епа ај ак не пишете и за најјакат корпа шо ја имате мавнато...
T&T
T&T
Шмизла со без наводници
Шмизла со без наводници

Забавен? : е то би требало други да го кажат, иако сама си се сметам за луда и забавна (и нарцис)

Пишување by Master Нед Јан 25, 2009 3:28 pm

T&T напиша:Епа ај ак не пишете и за најјакат корпа шо ја имате мавнато...

Таа вчера!? Shocked
Master
Master
Харатист!
Харатист!

Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх

Пишување by T&T Нед Јан 25, 2009 3:32 pm

Master напиша:
T&T напиша:Епа ај ак не пишете и за најјакат корпа шо ја имате мавнато...

Таа вчера!? Shocked

хахаха
Јас можда таа на предходната свирка. Бев сурова....
И една ко бев 8мо ама тогаш ренде го напрајв кутроро дете сега ми е жал шо така сум изреагирала
T&T
T&T
Шмизла со без наводници
Шмизла со без наводници

Пишување by grgrgr Нед Јан 25, 2009 3:35 pm

нејкам да пишам ни за најаката корпа со ја имам мавнато...зш дур не ме потсетија пубо јас не памтев дек така сум напрајла Very Happy Very Happy Very Happy мн порано беше летото осмо за прва

grgrgr
Солиден Адаптер

Број на мислења : 213

Пишување by Џајко Нед Јан 25, 2009 3:57 pm

grgrgr напиша:нејкам да пишам ни за најаката корпа со ја имам мавнато...зш дур не ме потсетија пубо јас не памтев дек така сум напрајла Very Happy Very Happy Very Happy мн порано беше летото осмо за прва

кажи ја кажи јааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!
Џајко
Џајко
addicted to beautiful days

Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби

Пишување by Болиглава Нед Јан 25, 2009 3:59 pm

grgrgr напиша:нејкам да пишам ни за најаката корпа со ја имам мавнато...зш дур не ме потсетија пубо јас не памтев дек така сум напрајла Very Happy Very Happy Very Happy мн порано беше летото осмо за прва
Не. Laughing Laughing Laughing

Инаку најака корпа шо сум ја дал беше една позајмена од комунално. Стварно беше јака, со челични шипки ојачана.
Болиглава
Болиглава
Администратор
Администратор

Број на мислења : 1166

Пишување by xpert Нед Јан 25, 2009 4:29 pm

Сигурно јака корпа била... изгледа ја имаш даено од страв дан се заљубиш премногу What a Face
xpert
xpert
Солиден Адаптер

Број на мислења : 104

Пишување by pankerishte Нед Јан 25, 2009 6:58 pm

Подобро збучит контињер. lol!
pankerishte
pankerishte
Куропецач
Куропецач

Број на мислења : 601
Хоби(работа) : Метење,Чистење Улици
Забавен? : Да

http://www.myspace.com/komunalnahigena

Пишување by Lastojca Нед Јан 25, 2009 8:10 pm

најглупа корпа шо имам даено...не е до тебе до мене е...
Lastojca
Lastojca
Адаптериште

Број на мислења : 847

Пишување by Alexandra Нед Јан 25, 2009 8:21 pm

Lastojca напиша:најглупа корпа шо имам даено...не е до тебе до мене е...

хахаха и јас имам една ваква даено : s xD
Alexandra
Alexandra
Секретарка на форумот

Број на мислења : 176
Забавен? : Prilichno.

Пишување by Odyssey Нед Јан 25, 2009 8:25 pm

Ај искрено, ми викат Те сакам ова она луда сум по тебе, бла бла бла, два месеци и 14 дена тие лаги ми ги кажвеше, и јас морав да и речам дирекно ај ако ме сакаш да се фатиме и ми викат ама незнам, ти ќе ме заебаваш, ти женкар си... не можам да ти вервам, ама те сакам и пак те сакам и на крај скрос друга приказна испадна....
Odyssey
Odyssey
Резидент ДискоЏокеј
Резидент ДискоЏокеј

Број на мислења : 594
Хоби(работа) : Dj

Пишување by kojgode Нед Јан 25, 2009 8:59 pm

Odyssey напиша:Ај искрено, ми викат Те сакам ова она луда сум по тебе, бла бла бла, два месеци и 14 дена тие лаги ми ги кажвеше, и јас морав да и речам дирекно ај ако ме сакаш да се фатиме и ми викат ама незнам, ти ќе ме заебаваш, ти женкар си... не можам да ти вервам, ама те сакам и пак те сакам и на крај скрос друга приказна испадна....
Во право била брат, гла немаш кренато. И јас корпа ќе ти дам ак ми понудиш. Страв ми е со корун дан ме изневериш.
kojgode
kojgode
Односи со јавноста

Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party

Пишување by Odyssey Нед Јан 25, 2009 9:02 pm

kojgode напиша:
Odyssey напиша:Ај искрено, ми викат Те сакам ова она луда сум по тебе, бла бла бла, два месеци и 14 дена тие лаги ми ги кажвеше, и јас морав да и речам дирекно ај ако ме сакаш да се фатиме и ми викат ама незнам, ти ќе ме заебаваш, ти женкар си... не можам да ти вервам, ама те сакам и пак те сакам и на крај скрос друга приказна испадна....
Во право била брат, гла немаш кренато. И јас корпа ќе ти дам ак ми понудиш. Страв ми е со корун дан ме изневериш.

И тебе те разочарав море? АААА одам да се се бесам сега, туку салот ми го немат!!
хахахахаха
Odyssey
Odyssey
Резидент ДискоЏокеј
Резидент ДискоЏокеј

Пишување by Marej Нед Јан 25, 2009 9:05 pm

"aj drug pat mi se spijat sea" - bev vo sema vlezena I plus ohrid ne bev pa mi se mozese :-O
Marej
Marej
Модератор
Модератор

Број на мислења : 986
Забавен? : ултра

Пишување by Marej Нед Јан 25, 2009 9:12 pm

Inace site kazvime za korpi so sme gi dale, naslovov na temava ne odgovarat, poubo e vaka hranenje na ego.
Marej
Marej
Модератор
Модератор

Пишување by Odyssey Нед Јан 25, 2009 9:14 pm

Marej напиша:Inace site kazvime za korpi so sme gi dale, naslovov na temava ne odgovarat, poubo e vaka hranenje na ego.

Јас кажав шо добив
Odyssey
Odyssey
Резидент ДискоЏокеј
Резидент ДискоЏокеј

Пишување by Marej Нед Јан 25, 2009 9:16 pm

:-) to e za pocit.
Marej
Marej
Модератор
Модератор

Пишување by Lastojca Нед Јан 25, 2009 9:42 pm

па и то се бараше да се кажит негде измеѓу редој...а мене не ми теквит како ме имат корпосано
Lastojca
Lastojca
Адаптериште

Број на мислења : 847

Пишување by Mary Jane Нед Јан 25, 2009 11:55 pm

Неам многу јака корпа добиено, онака секогаш било во смисла на тоа дека нема да ни одело, секогаш глупи изговори, клишеа...

Ама иам една корпа даено шо немат да ја заборам.
Се деси пред 1 година,така нешто...Спирит бев излезена и еден тип така повозрасен цело време ме меркаше. И тамам јас да си одам, застана пред мене и ми велит: Девојче, може да се запознаеме?, јас му велам да. Тој: Може да се дружиме?, jaс пак му велам да. И на крај ми побара телефонски број и јас само ладно НЕ.
Вака напишано губи од смислата, ама да бевте на лице место, немаше да се свестите од смеење.
Mary Jane
Mary Jane
Адаптериште

Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако

Пишување by mitan Пон Јан 26, 2009 12:26 am

муабетов е пазите пичици дупач сум....
mitan
mitan
Адаптериште

Број на мислења : 352
Хоби(работа) : spienje
Забавен? : za kogo kako

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Вратете се на почетокот