Водење дневник
+14
Angelic
мирАл
METALBOY
Bleak
Рокси
malina
Master
комшивка
blesava008
Marej
Lastojca
Mary Jane
PhiLL * E
REGINA
18 posters
Адаптер Форум :: Хоби :: Останати хобија
Страна 1 of 1
Водење дневник
Според мене е многу пријатна релаксирачка работа, си пишам дешавки, чувства, соништа, желби, сваќања за светот и за мене... и после од ко ќе поминит време ги читам и уживам да се смејам на мојот `траги-комичен` живот...
незнам зш за некој е патетично водењето дневник, ама мислам дека е најдобар начин за да си ги средам мислите ко ќе ми е најтешко, и ко ќе ми е најубо
незнам зш за некој е патетично водењето дневник, ама мислам дека е најдобар начин за да си ги средам мислите ко ќе ми е најтешко, и ко ќе ми е најубо
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Re: Водење дневник
ne vodam dnevnik ama pred spienje obavezno razmotruvam so sum prael denta i si praam bajram na umov za dalje kako shto koga ke dojde do takva situacija!
PhiLL * E- Набилдан Мултивитамин
Број на мислења : 350
Хоби(работа) : rabotam da....Zashto?
Забавен? : sekako deka sum zabaven...
Порано си водев дневник, ама сега немам време. Имам и споменари, со другарките ко бевме помали и ги пишевме. Ко ќе ги читам понекогаш за да се потсетам на старите добри времиња сфаќам колку интересни моменти од животот сум ги тргнала настрана.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
јас од секогаш сум сакала да водам дневник ама едноставно немам живци за то...само ко ке ми се десит нешо важно запишвам на календар кој убавезно го имам секоја година в соба..а мислам дека е мн убо да си држиш дневник јас си пукам од мка шо не почнав ..
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Црнине кругчина саше..)
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
не можам! кога само ке ми текне дека морам цел филм назад да го вратам и да го запишам ме фаќа голема мрза и плус од сестрана ништо не е безбедно
blesava008- It's just a matter of time
Број на мислења : 164
Хоби(работа) : шетање
Забавен? : на големо
јас порано водев дневник.. околу 1 година можда нешто помалце.. фина
работа, ама одземат и малце време, е сеа ако рачунаш дека то ќе ти
останит за секогаш и ќе мојш да се потсетиш на сите детали, мислам дека
се исплаќат. сепак сега не би се нафатила, можда зш и не чувствувам
потреба од то, не ми се дешават нешто важно незнам..
никогаш не е доцна..
работа, ама одземат и малце време, е сеа ако рачунаш дека то ќе ти
останит за секогаш и ќе мојш да се потсетиш на сите детали, мислам дека
се исплаќат. сепак сега не би се нафатила, можда зш и не чувствувам
потреба од то, не ми се дешават нешто важно незнам..
Lastojca напиша:јас од секогаш сум сакала да водам дневник ама едноставно немам живци за то...само ко ке ми се десит нешо важно запишвам на календар кој убавезно го имам секоја година в соба..а мислам дека е мн убо да си држиш дневник јас си пукам од мка шо не почнав ..
никогаш не е доцна..
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
порано водев, до пред некој месец, а почнав уште во 4 одд. Леле шо глупости имам пишано, сега ко ќе го читам глупо и смешно ми е.
Сега имам друг начин на памтење......
Master- Харатист!
Број на мислења : 957
Хоби(работа) : Вампир
Забавен? : тихххх
Никогаш не сум водела дневник,ама зато то шо сакам да го запамтам ќе си го ставам во мозочнава мемориска картичка и ќе си го имам засекогаш зато шо мпамтам многу работи,по последно време меморијава ми е фул
malina- Адаптериште
Број на мислења : 384
Хоби(работа) : .
Забавен? : понекогаш и зависи за кого
Master напиша:порано водев, до пред некој месец, а почнав уште во 4 одд. Леле шо глупости имам пишано, сега ко ќе го читам глупо и смешно ми е.
хаха слично и јас. Ама првите дневници содржеа содржини како: денес јадев то и то, одев по пат ми се деси то и то... бла бла...
денес се некако посериозни теми, реални планови за иднина... мнооогу различно од минатото, ко мечтаев за све и свашта. (нереални работи)
Водам (ако може да го наречам) делумен дневник.. пишам само ко ќе ми е ептен тешко, ко ќе требит да донесам важна одлука, ко ќе требит да напрам голема промена во животов и такви ствари... иначе, се’ то го пишам од задната страна на тетратка шо ми служит за цитати од книги.. ииии во моментов врска неам кај ја имам зафрлено, ама поубо да не дојт по непожелни раце пошо тој шо ќе читат ќе се изнасмејт на глупостите
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Рокси напиша:Водам (ако може да го наречам) делумен дневник.. пишам само ко ќе ми е ептен тешко, ко ќе требит да донесам важна одлука, ко ќе требит да напрам голема промена во животов и такви ствари... иначе, се’ то го пишам од задната страна на тетратка шо ми служит за цитати од книги.. ииии во моментов врска неам кај ја имам зафрлено, ама поубо да не дојт по непожелни раце пошо тој шо ќе читат ќе се изнасмејт на глупостите
100 % имат нешо и за мене хаха... иначе никако да најдам време дневник да почнам да водам денес утре и... нишо ич...
хммм по мое ова ти е грешка, зато шо требит појќе да се насочиш кон пишење на поубај работи, макар и небитни детали, зато шо ко ќе го читаш некогаш, убајте работи ќе те насмеат.Рокси напиша:Водам (ако може да го наречам) делумен дневник.. пишам само ко ќе ми е ептен тешко, ко ќе требит да донесам важна одлука, ко ќе требит да напрам голема промена во животов и такви ствари...
Ако имаш пишано само ко ќе ти е најтешко, ќе си помислиш дека животот ти бил црнила.
Всушност, воопшто не се чувствувам така ко ќе ги читам работите кои поминале. Се смеам на „проблемите“ и „тешките решенија“ шо требало да ги спроведам.
Рокси- Нејкам ништо
Број на мислења : 517
Јас водам "спортски дневник" односно пишам на кој датум сме биле на некоја регата, како сме поминале и шо сме освоиле.
Пишам за да знам каде шо сум направил (се заборават)
Нормален дневник да водам не можам - ме мрзит, а и немам време
Нормален дневник да водам не можам - ме мрзит, а и немам време
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
METALBOY напиша:Јас водам "спортски дневник" односно пишам на кој датум сме биле на некоја регата, како сме поминале и шо сме освоиле.
Јас немат потреба да пишам се глеат на медаљите и на пехарите ааааа!
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
знам дека се гледат ама не се гледат на кој датум си бил, како си поминал и сл
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Водам дневник. Не секој ден, ама некои важни моменти ги запишвам.. и не ги пишам опширно туку во кратки црти. Датумот ми е важен многу.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
шо ве глеам вака чудни? И јас ќе си почнам да си водам дневник ама со оценки. и имат да запишвам кој е дежурен и кој је отсатен.
Четкар- Шегамен
Број на мислења : 89
Хоби(работа) : неам. криза е.
Забавен? : најпојќе од сите на форумов.
Џајко- addicted to beautiful days
Број на мислења : 950
Хоби(работа) : flying
Забавен? : можеби
Јас имам фото “дневник“, демек една слика = иљада зборои.
tHeJunKy- Модератор
Број на мислења : 759
Хоби(работа) : Гитара, фотографирање, компонирање...
Забавен? : Сто.
водам дневник веке пет години негде и во план иам на 18ти род да ги запалам зш колку шо е позитивни работи толку и негативни со од то мама и тато директно на болница други некој шознам...зато ќе ги палам за една година
KaTeRiNcE- P aR tY aN iM aL
Број на мислења : 234
Хоби(работа) : Да ширам среќа и депресија,зависит од расположение
Забавен? : Иди-види :D
Немој! Немој! стави ги негде кај шо не ќе ги гледаш, кај шо не ќе си во контак.. зш спомени се спомени, и да ги изгориш дневниците, спомените не ќе можиш. и плус кој знајт шо работи ти се имет исподешавано, потака некој ситници немат да памтиш.. а ко ќе ги прочиташ ќе ти е интересно. Зато немој.
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Адаптер Форум :: Хоби :: Останати хобија
Страна 1 of 1