Изедначување на мозочните фрекфенции
5 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 1 of 1
Изедначување на мозочните фрекфенции
По долга дискусија и практична примена на овој феномен во нашето друштво, се решив да ја отворам оваа тема каде што нашиот ни админ kojgode ќе пообјасни подетално како се тоа се случува и се постигнува.
Благодариме. /adapter team
Благодариме. /adapter team
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Re: Изедначување на мозочните фрекфенции
Надум може да се формира преку соединување или мешање на два или повеќе ума во духот на совршена хармонија. Од тој хармоничен слој хемијата на умот создава трет ум што еден или сите поединечни умови можат да си го присвојат и да го употребат. Таквиот надум ќе постои и ќе може да се користи толку долго колку што постои пријателскиот хармоничен сојуз меѓу поединечните умови. Тој ќе се распадне и сите негови докази за постоење за постоење ќе исчезнат во мигот кога ќе биде прекинат пријателскиот сојуз.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
хахаха ова дан беше експериментот во џез кога јас попримив од адаптерските способности?..хахаа
Lastojca- Адаптериште
Број на мислења : 847
Кој беше тој експерименат?
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Не знам кој бил тој, ама знам за еден друг експеримент[по кажувањата на којгоде(ти зеам слава брат)] меѓу Едисон и некојси таму. Имено двајцата научници секој вторник се сретнувале во некоја шума во некое англиско селце и ги изедначувале мозочните фрекфенции создавајќи надум. При ова поврзување и создавањето на надумот информациите кои протекувале биле од витално значење.
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Moрам да те попрам биле тројца Хенри Форд, Томас Едисон и Ендру Карнеги, тројца паметњаковичи добро познати на светската јавност.
Ама лошо во македонската.
Marej- Модератор
Број на мислења : 986
Забавен? : ултра
Хенри Форд - Основач на компанијата "Ford" и една од првите автомобилски фабрики во светот. Имаш форд фиеста, форд ескорт итн. Ваљда познати ви се.
Томас Едисон - Научник ја измислил првата електронска светилка со бакарна жица. И други експерименти извел итн.
Ендру Карнеги - Фаундер на една од најголемите фабрики за челик во САД на времето. итн.
Томас Едисон - Научник ја измислил првата електронска светилка со бакарна жица. И други експерименти извел итн.
Ендру Карнеги - Фаундер на една од најголемите фабрики за челик во САД на времето. итн.
Најмногу го поштувам Хенри Форд од горенаведениве.
Инаку можно е ова фрекфенционално изедначување, во источните култури е постигнато. Само не знам дали се создал надум.
Инаку можно е ова фрекфенционално изедначување, во источните култури е постигнато. Само не знам дали се создал надум.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
Адаптер Форум :: Општо :: Мистерии
Страна 1 of 1