Долги или кратки врски?
+13
Mary Jane
kojgode
корун
The Breaking Dawn
мирАл
Punk
Наташа
METALBOY
REGINA
STIFLER
комшивка
Ivana
Џими
17 posters
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1
Долги или кратки врски?
Некои женски повеќе преферирет кратки, некој долги ( врски ).
Некој машки повеќе преферирет кратки, некој долги.
Какви врски преферирате? Дали после една две недели или месец ви се здосадува лижењето, па сакате да шлапните нешто ново, или ги сакате оние подолги поцврсти врски кои траат дури и година, па и ветувате на партнерката или му ветувате на партнерот дека ќе се ожените/омажите со неа/него.
Голем процент од случаите зависит од погоденоста на партнерот, ама неморат да значит.
Цвеќето е мој заштитен емотикон. Фак.
Какви врски преферирате? Дали после една две недели или месец ви се здосадува лижењето, па сакате да шлапните нешто ново, или ги сакате оние подолги поцврсти врски кои траат дури и година, па и ветувате на партнерката или му ветувате на партнерот дека ќе се ожените/омажите со неа/него.
Голем процент од случаите зависит од погоденоста на партнерот, ама неморат да значит.
Цвеќето е мој заштитен емотикон. Фак.
Re: Долги или кратки врски?
Прилично сакам подолги врски, ак ми се бендисат во карактер нормално...а досеа не дошло на некој да обеќам брак и нешто сл.
значит сепак подолги врски....
значит сепак подолги врски....
Ivana- Солиден Адаптер
Број на мислења : 231
и јас сум за подолги.. ама ако ти е убо. ако не е чоекот со кој шо си во врска за долга врска.... многу поубо со време да прекиниш или ич не почви...
а немат врска то за бракот хахахах
а немат врска то за бракот хахахах
комшивка- Адаптериште
Број на мислења : 846
све зависит од то шо чоек е тој шо сум во врска.
ак е заебант или психички недораснато детенце (а е постар од мене во години, како шо е и секогаш досега) тогаш кратка врска заради то шо кад тад тој ќе сакат да раскиниме. Зато пубо со повреме јас да ја завршам та работа.
ак е некој посаглам тогаш подолга врска.
ак е нешо измеѓу, тогаш средна врска.
ак е заебант или психички недораснато детенце (а е постар од мене во години, како шо е и секогаш досега) тогаш кратка врска заради то шо кад тад тој ќе сакат да раскиниме. Зато пубо со повреме јас да ја завршам та работа.
ак е некој посаглам тогаш подолга врска.
ак е нешо измеѓу, тогаш средна врска.
REGINA- my way... or no way!
Број на мислења : 914
Хоби(работа) : Ваѓање луѓе од такт.
Долга сакам!!!
METALBOY- Адаптериште
Број на мислења : 992
Хоби(работа) : офтопик
Забавен? : Не, забрзан
Ак е за така, пубо ич не се фаќај со него, отколку цело време да чекаш да му се присакат да те корпосат и после ти да го корпосаш... демек ќе го повредиш така ногу.REGINA напиша:
Иначе јас, неам некое одредено мислење. Не се стегам нешо кратка врска на пример, и пред да напрајме месец да му раскинам или некоја таква глупост... Колку трајт-толку сеа, не мојш да предвидвиш
Наташа- Модератор
Број на мислења : 472
ак ти е убо долга а ак не ти е кратка..преферирам кратки врски до 4-5 месеци најногу
Punk- Live fast!
Број на мислења : 505
Јас појќе сакам кратки врски- Едно неделна екскурзија
Ама сакам....... ххааха
Се зезам на кого како му одговарат то шо го наведе Реџина со тие карактеристики ак и е убав мојт да се фанат и обратно хаха
(ај не дроби жити све)
Ама сакам....... ххааха
Се зезам на кого како му одговарат то шо го наведе Реџина со тие карактеристики ак и е убав мојт да се фанат и обратно хаха
(ај не дроби жити све)
мирАл- lec dudat again!
Број на мислења : 708
Хоби(работа) : едрење
Забавен? : најзабавен
Некои женски повеќе преферирет кратки, некој долги ( врски ).
хаха ам сеа зависит и ние како ја сфакаме врскава
ак ова ти шо го кажвиш, мене ми е глупа врска од тие причини и валда пократко ке трајт
ама зависит бе
мојш со некој да поминиш една година а со некој 1 месец и со вториот поубај времиња да поминиш и појке работи за памтење да имаш
The Breaking Dawn- Модератор
Број на мислења : 1107
Врато врски.
kojgode- Односи со јавноста
Број на мислења : 1938
Хоби(работа) : денгубец
Забавен? : party
Јас сум за Wireless. Немат жици.
Mary Jane- Адаптериште
Број на мислења : 1161
Хоби(работа) : чашитка
Забавен? : јес, оф секако
јас сакам подолги врски ама се зависит од чоекот а ако не можам да сум со него ај чао кој те е**т
sweet- Адаптер4е
Број на мислења : 27
Хоби(работа) : чашитлама и исфрлање нервоза
Забавен? : пренајмногу
Aха да, ак го сакаш многу ќе видиме колку ќе ти е лесно да му речиш "чао кој те ебат"sweet напиша:јас сакам подолги врски ама се зависит од чоекот а ако не можам да сум со него ај чао кој те е**т
Болиглава- Администратор
Број на мислења : 1166
Па долги сакам појќе... зависит од партнерот... и како ќе се поставиме еден спрема друг... и дали ќе се потрудиме за да е подолга... шо викат наташа не мојш да предвидиш.... мојш да се обидиш да влијајш ама да предвидиш... НЕ!
Долги врски. Ама за некого долга врска е и 1 месец хахахах (?)
како и да е .. ако си се совпаднам со партнерот.. зш да не.. нека тера врската се додека е убаво
како и да е .. ако си се совпаднам со партнерот.. зш да не.. нека тера врската се додека е убаво
Angelic- ex Rainbow*
Број на мислења : 713
Адаптер Форум :: Општо :: Љубов и секс
Страна 1 of 1